השפעות
מייגן, אני אוהב את השאלות שלך 1. אני מושפע מהחיים סביבי, מדברים שקורים לי, מדברים שחברים שלי מספרים לי, מדברים שאני קורא בעיתון, מסרטים אחרים כמובן, מספרים שקראתי. אני גם אוהב לדבר עם אנשים כשאני תקוע, זה מאוד עוזר. 2. היו כמה סצינות שירדו היתה אמורה להיות סצינה שמיכל מביאה את הילדים לאתר בניה של אפרים היתה אמורה להיות סצינה בלילה עם שמעון ועם אריאלה שנכנסת הביתה מהצבא אם שמת לב, פתאום אריאלה נחתה שם על הספה. סצינות בדרך כלל יורדות מכמה סיבות, או שלא צילמו אותן מחוסר זמן או חוסר תקציב, או שבחדר עריכה ראו שהסצינה יצאה על הפנים או שפשוט הפרק היה ארוך מדי ורצו לקצר אני עם השנים למדתי לא לקחת את זה קשה מדי כשראיתי את בוצ'א'צ'י בפעם הראשונה, הייתי בהלם גדול, חשבתי שזה נורא ואיום, ואיך ירדו סצינות או סצינות נראות שונה לגמרי ממה שדמיינתי לקח לי 2-3 צפיות בשביל להנות מהצפייה בסרט. 3. לוקח בערך חודש לפרק, אפשר פחות, אפשר יותר, תלוי בלחץ של המפיקים. לגבי כמה זמן לוקח עד שהוא עולה לשידור, זה תלוי בהרבה גורמים, מתי מצלמים, לוח השידורים של הערוץ, יש סדרות שאתה כותב ועולות לשידור רק שנתיים שלוש אחרי שכתבת.