קצת הערות לכדי לסבר את אוזנך עם המציאות
מאסק לא מקדם את האנושות, הוא מקדם את עצמו. כמו סטיב ג'ובס כך גם מאסק - עיקר הגאונות שלו היא בשיווק ובזיהוי רעיונות, וכמו אצל ג'ובס, גייטס, וכך גם אצלך מאסק - עיקר הגאונות הטכנית שהוא מקדם שייכת בעצם לממציאים אחרים.

AOC לא הציעה "להרוג את כל הפרות", לא ברור לי למה יש לך טענות אליה. העובדה שתעשיית הבשר תורמת באופן נכבד לזיהום האוויר לא חדשה ולא AOC המציאה אותה. וגם אם כן - אז מה? אז הציעה, כולה אישה אחת מתוך חמש מאות בקונגרס - זה מה שמזעזע אותך? עמיתה סטיב קינג כבר עשורים מקדם את עליונות הגזע ואת לא משמיעה על כך קול, מה פתאום את AOC סימנת דווקא כאויבת האנושות?

הwealth tax כבר קיים, אני מניח שזאת הפתעה בשבילך. הוא פשוט נגבה בנקודה אחת בחיים - מוות. בנוסף, כל שנה את משלמת מס רכוש שהוא בסך הכל גרסה של wealth tax. טוב, אולי לא בקליפורניה בגלל Prop 13, אבל במקומות אחרים - כן. לקרוא למס מסוג אחד גניבה ולהתעלם מקיומו בדרכים אחרות זאת צביעות, די אופיינית לך. למה ההצעה של ווארן זאת גניבה, אבל אין לך בעיה לשלם כל שנה לפי ערך הרכוש שלך כשאת מחדשת רשיון רכב או משלמת מס רכוש על הנדל"ן? ואם כבר - ההצעה של ווארן מתייחסת לאנשים שבהחלט יכולים להרשות לעצמם, בניגוד למס על רכבים או נדל"ן...

"אין שום סיבה לתת השכלה גבוהה חינם לכל דורש. " - קודם כל את טוענת טענה בלי שום סימוכין. למה את חושבת שאין שום סיבה? למה את חושבת שמציעים לתת אותה לכל דורש? לגבי סקולארשיפס - היה דיון פה בפורום על כך, והראתי שאפילו עם מלגות שמכסות "100%" לכאורה, השכר לימוד מגיע לאלפי דולרים, וזה באוניברסיטאות ציבוריות "זולות".

עובדה היא שבוגרי אוניברסיטאות בארה"ב, חוץ מהעשירים ממש, יוצאים עם טונה של חוב על הגב. זאת לא סיבה מספקת להודות שישנה בעיה, בעינייך?

"שלא מצליח היום ללמוד בגלל שאין לו כסף (אין לו ידע ושכל לנצל מלגות והלוואות) הוא בכל מקרה מספיק טיפש " - טיעון קלאסי של תומכי רפובליקנים. אם אתה עני אז אתה טיפש. באמת דנה, זה הטיעון שלך?

"עכשיו אני אגיד לך מה אתה היית אמור לכתוב " - אצטט אותך באמרך "אל תודיע לי מה הייתי אמורה לכתוב". אם את רוצה שיתייחסו אלייך בכבוד תתחילי לכבד אחרים.