החוויה שלנו הייתה שונה לחלוטין
היינו מזמן בשגב אקספרס בראשון לציון וזה היה ביום עמוס במיוחד (חול המועד או משהו דומה...) אז רצינו לתת למקום הזדמנות שנייה.
אין ספק שהמסעדה מעוצבת בצורה יפה ונעימה. כשהגענו המארחת נתנה לנו כמה אפשרויות של בחירת שולחן וזה היה נחמד מאוד. גם אני רואה בתפריט הרחב והמגוון נקודה מאוד חיובית.
מה שהפריע לי שם מאוד הייתה העובדה שכל הזמן ניסו לדחוף לנו מנות וזה כבר הרגיש לא נעים. המלצרים (מלצר ומתלמדת) הגיעו לקחת הזמנה כשעוד לא היינו סגורים לגמרי ובמקום לתת לנו זמן ולחזור מאוחר יותר הם התעקשו לעמוד ולייעץ לנו עד שחילצו הזמנה.
בשלב זה רצינו להזמין גם שתייה אך נאמר לנו שאי אפשר ומלצרית היין של המסעדה מיד תגש אלינו. לא עזר שאמרנו שאנחנו בכלל לא רוצים יין, שתייה אפשר להזמין רק דרך מלצרית היינות.
הגיעה מלצרית היינות ופצחה בנאום סוער על יינות המסעדה. הסברתי שאנחנו לא רוצים אלכוהול, אז היא פצחה בנאום סוער על הקוקטיילים שלהם ללא אלכוהול.
בסה״כ רצינו לימונדה וקולה! בשביל מה הסאגה הטפשית הזו?
הגיעה השתייה וכוסות המים (הכי קטנות שראיתי במסעדה) ואז המלצר הנחה את המתלמדת למזוג לנו קולה מהבקבוק לכוס. תוך כדי שאנחנו מנסים לנהל שיחה הוא התחיל להסביר לה מאיזה גובה יש למזוג את הבקבוק. יותר למעלה, לא זה יותר מידי. תורידי קצת. מה נסגר?!
הגיעו המנות שהזמנו:
1. מרק ארטישוק ושמנת עם ניוקי בצד - טעים אך כבד ומשעמם מהביס השלישי. לא סיימנו אותו.
2. פטריות בגריל על גבינה כלשהי - המנה שהמתלמדת המליצה עליה והייתה המנה הכי סתמית שאכלתי במסעדה אי פעם.
3. סלט אסייתי של נבטים ובוטנים על חשבון הבית - סלט טעים מאוד ומרענן. הצטערתי שלא הזמנו אותו כמנה ראשונה כי הוא ממש פתח את התאבון ולא היה כבד כמו המרק.
4. סלמון ברוטב אסייתי עם פטריות ופירה - הסלמון היה במידת עשייה טובה והפירה היה טעים מאוד אבל הרוטב היה מאוד מתוק... טיפה חריפות והמנה הייתה מצויינת.
5. פילה כבש ממיוחדי היום ותפוחי אדמה - נמסר שטעים אבל... זהו.
לאורך הארוחה השירות היה ממש הזוי ומעיק לפרקים. בהתחלה פנו אלינו כ״חברים״ ולאחר מכן כ״רבותי״.
רבותי? ברצינות?
היינו צריכים שוב ושוב לבקש מים מהמלצרים כי הכוסות של המים פשוט קטנטנות.
כל הארוחה ניסו לדחוף אותנו להזמין עוד ועוד דברים ולי זה גרם להרגיש כאילו מתייחסים ליי כארנק מהלך ואני לא אוהבת את זה.
בשורה התחתונה הרגשנו שזה היה בזבוז של כסף וזמן. הארוחה עלתה 350 ש״ח, ולמרות הפוטנציאל הגדול של המסעדה בעיני, לא נחזור להזדמנות שלישית.