למה צריך להתאמץ?
מה הבעיה לאכול שומן ממקור צמחי? אבוקדו, אגוזים, גרעינים, טחינה... כמובן שיש גם שמנים צמחיים שמישהו כבר הפיק בשבילך, וכל שעליך לעשות זה לאסוף את בקבוק השמן מהמדף בסופר. חלבון מזיק בכמויות מוגזמות. כמו כל דבר. פירוק החלבון מביא לעלייה בפסולת החנקנית בגוף, וכן - חלבון ממקור חי בכמויות גדולות עלול להביא למצב של gout (גם על זה כבר דיברתי איתך). זה פחות קשור לחלבון, ויותר לחומצות הגרעין, אבל הן שם אז... בכל מקרה - גם שומן רווי וגם חלבון אפשר לאכול. למעשה - צריך לא רק אפשר אלא גם צריך. מה שכן - לא בכמויות מוגזמות. אני מצטערת לעצור את "מהפכת התזונה" שלך, אבל אין שום מעבר הדרגתי לתזונה מבוססת על שומן...