שונות. חמישי, 21.7.05

CountrY GirL

New member
בתקשורת נורא אהבו

לציין ששבוע שעבר נעצרו 26 מפגינים! כ"כ טרחו להדגיש את זה, כדיי שנשמע כמה המצב שם חמור...... אבל שכחו להוסיף- מתוך כמה??? 26 איש לא אומר כלום כשלא אומרים מתוך כמה....... אז אותם 26 איש שנעצרו הם מתוך 40,000 !! אם אני לא טועה, זה המס' אנשים שבאו לכפר מימון בתחילת השבוע ומתוכם נעצרו 26! זה כלום!!!! 26 מתוך 40,000 זה אפילו לא רבע % . לא טרחו להגיד בתקשורת שמתוך ה 40,000 היו 3974 שכן היו בסדר, שלא עשו בלאגן ובעיות!

I A F02

New member
"הפגנה שקטה"?

אתם רציתם להיכנס לגוש קטיף! רציתם לחדור לשם ולתגבר את הכוחות נגד הפינוי! מה שקט בזה?! גם עם את היית מפכ"ל המשטרה שצריך לסכל משו לא חוקי (החדירה לגוש) היית עושה את זה כמה שיותר מוקדם

שטויות...

המטרה היחידה היתה להגיע לכיסופים ושם להישאר כדי לדזק נפשית את התושבים ולהראות שאכפת לנו מהם והצלחנו בזה בגדול אומנם לכיסופים לא הגענו אבל הוכחנו דבר אחד שרון מפחד מאיתנו הוא יודע שרוב העם לא איתו היו אומנם 40 אלף אבל היו עוד עשרות אלפים שלא הגיעו כי המשטרה לא נתנה לאף אחד לסוע דרומה מקיבוץ יד מורדכי אנחנו הגענו אגב בדרכי עפר לנתיבות ומשם ברגל לכפר מימון ... הוא מפחד אחרת הוא לא היה שולח 20 אלף!!!!שוטרים וחיילים ומשבית בסיסים שלמים וקורסים (בינהם גם קורס טייס....)כדי לסכל הפגנה שקטה והיא אכן היתה שקטה התקרי היחידה שהייתה התגלתה בסופו של דבר ככתב ערוץ10 שהתחפש למתנחל וניסה ליצור תמונות יותר מעניינות.... האנשים שנעצרו היו נהגי אותובוס שידעו שהם מתכוונים להסיע אנשים לכפר מימון ולכן נעצרו אכן מדינה דמוקרטית....!!!!!!

Aiyegbeni

New member
הכתום שולט כי

לכל השאר אין כח לשים סרט כחול...תחשבי קצת... לא צריך לעשות מלחמת סרטים או משהו כזה...פשוט לתת לכם להינות מהסרטונים הכתומים שלכם עוד איזה חודש וגמרנו.. סרטים כחולים יראו כבר במקומות אחרים..

16המורד

New member
ועכשיו לעובדות.

אני לא מבבין מה קשה לאתר???אם יש רוב מה קשה לאתר?הרי זה כולם לא? "קשה לאתר". פשוט אין לכם בסיס,אין לכם אידיאולוגיה,את הנוער החילוני ההתנתקות לא מעניינת. ולאחרונה שבדקתי עפ"י ספקיםיש רוב של מספר דו ספרתי שעונדים כתוםםםםםם

CountrY GirL

New member
נכון....

העיקר יודעים לדבר! אבל איפה רואים אותם פועלים? ואי אפשר להביא דוגמא מהנוער שעומד בצמתים ומחלק סרטים כחולים... כי אותם נערים מקבלים על זה שכר! ושכר טוב לפי מה שהבנתי.....

sarahhh

New member
מה מה זה קשור

אנשים מחלקים סרטים כתומים בחינם כי הם נילחמים על הבית שלהם או שהם נילחמים על המדינה שלהם כדי שלא יתנו אותה לערבים והם מחלקים סרטים ומשלמים להם על זה תחשוב לבד מה זה מראה

BrightDarkness

New member
כי תכלס..

מי צריך למרוד? המתנחלים... לא אלה שבעד ההתנתקות כי בנתיים ההתנתקות תתקיים וזה הולך לטובתם את מבינה? אין להם סיבה למחאות כרגע..

sarahhh

New member
נכון

אני מסכימה איתך וחוץ מזה אני חושבת שזה חוצפה שהם לקחו את הצבע כחול לבן שזה הדגל של א"י

Aiyegbeni

New member
זה מראה הרבה אכפתיות

בדרך נאה למדי... אבל יש לך כמה טעויות קטנות... איפה שה "בית" שלך, היה לפניו בית אחר...של מישהו מהצד השני...כך שטכנית הבית פשוט חוזר אליו. הנוער החילוני ה "בוּר", שלא מתעניין בהתנתקות לפיכם, מתעניין אף מתעניין, ולעניות דעתי גם בעל אידיאולוגיה הרבה יותר מפוכחת ומציאותית מאותה אידיאולוגיה שטופת המח של המתנחלים. שוב, אני מעריך את המאמץ שאתם עושים, זה שאני לא פועל ההפך זה לא אומר שלא אכפת לי, פשוט אני בטוח שהדבר בסופו של דבר יתבצע, כן כן, אפילו בלעדי. חוץ מזה תפסיקו כבר עם כל ההסתות על אריאל שרון, האדם הכי ימני ו "שונא ערבים" שראתה המדינה. הרבה מאוד אנשים מתו בגללו סתם בלבנון, אני ממש לא הייתי מצביע לו, אבל כמו שלמדתי בהיסטוריה, המפה הפוליטית (בעולם) כל הזמן נמשכת שמאלה...

sarahhh

New member
יש לי שאלה

את חושבת שהאנשים שתומכים בהיתנתקות היו עכשיו נותנים את הבית שלהם למיתנחלים שפונו והם יעברו למקום אחר בישביל שלום???

Aiyegbeni

New member
כן

הרגע, הייתי עובר בלי שום בעיה. רק שלא יעבירו אותי לבתים הקודמים של המתנחלים...

BrightDarkness

New member
אני מצטערת אבל זה כבר גישה של ילד

באמת...למה אדם שיושב בשטח ששייך למדינה צריך להביא למתנחל את הבית שלו כדי שיהיה מרוצה? זה כמו שילד שמתנהג יפה ומצייר יפה עם הטוש הצהוב שלו יצטרך להביא לילד שעושה בעיות את הטוש הצהוב שלו כדי שיפסיק לבכות?

Aiyegbeni

New member
לא בדיוק

היא ניסתה להמחיש את רעיון ההעברת המגורים של המתנחלים... אבל גם הטענה שלך צודקת בלי שום קשר.. ואי אפשר באמת להשוות את המגורים שלי למגורים של מתנחלים (שטח לא כבוש <> שטח כובש)...

sarahhh

New member
לא הבנת

אז אני יסביר לך את זה בדרך אחרת אולי אז תבין התומכים בהיתנתקות אומרים שברור שהם היו מפנים את הבתים שלהם בישביל "שלום" עכשיו אם יבואו אליהם ויגידו להם עכשיו המיתנחלים שפונו יבואו לגור אצלכם ואתם תפונו למקום אחר האם הם יעברו בישביל שלום?

למעלה