שונות. חמישי, 21.7.05

BrightDarkness

New member
אתה לא מבין...

יש לך הודעות קיצוניות ופוגעות...ודמוקרטיה זה לומר את דעתך ולעשות כרצונך כל עוד זה לא פוגע בזולת... ובכך שאתה אומר למישהי "טוב לדעת שישי לך ראש" בגלל שהיא בעד ההתנתקות זה מאוד תוקפני ומגעיל...כן...מגעיל... ואם אתה רוצה שאנשים באמת יקחו לתשומת ליבם את תגובותייך אז לפי דעתי את צריך לדעת להגיב בדרך בוגרת יותר..

אז סתם שתדעי...

שדעותי בכלל לא קיצוניות! ולגבי המקרה שכתבתי, היא כתבה תגובה לא עניינית `כואב לי הראש`, אז הגבתי בהתאם.

../images/Emo6.gif

דיבורים עליי מאחורי הגב?? ושוב כואב לי הראש... טוב נו אני לא אגיד את זה יותר אם זה מה שחשוב כרגע. מבטיחה. אלוהים ישמור, אנחנו על סף מלחמת אחים ומה שמעצבן פה זה שקיטרתי על כאב ראש

Soul Cake Duck

New member
כלומר?

כלומר היא תשאיר אותנו קירחים, מורעלים ועם סיכוי בינוני בלבד להירפא?
לא שזו דעתי, סתם רציתי לסנוט קצת - איכשהו אני חושב שזאת אנלוגיה לא נכונה עבור מי שתומך בהתנתקות...

LordOfSpells

New member
מעניין.

סיכויי בינוני בלבד להירפא, אולי בגל לשכבר 30 ומשהו שנים אנחנו חולים במחלה ועד עכשיו לא עשינו כלום בעניין? =)

Soul Cake Duck

New member
אבחון מוקדם

הוא אכן חשוב מאוד בטיפול במחלות ממאירות. מבלי להיתפס לאנלוגיה, יכול מאוד להיות שלו השכילו מנהיגינו דאז לראות כי השטח יפונה ביום מן הימים, היו עושים זאת אז והייתה נמנעת מה שלדידי היא טראומה לאומית, מבחינת שנאת החינם שהתפרצה בעת האחרונה וכמובן בשל העובדה שמפונות משפחות. אבל כמובן, קל להעיץ עצות בדיעבד...

BrightDarkness

New member
אבל אתה יודע מה...

עזוב אני אפילו לא הכנס איתך לזה כי אני מאמינה שאין בכלל טעם לדבר איתך.. תודה, שלום.

ומה את אומרת על התגובה

שהגיבו להודעה של `טליה ניסים`, כתב שם "זה בסדר, מה אפשר לצפות ממעריצה של שרית חדד...", זה לא גועל נפש??? למה את לא מוחה על זה???

BrightDarkness

New member
כי היא לא הפריע לי ונגעה לי...

תמחאה אתה עליה...אם זה הפריע לך מאוד..

למעלה