שונות. חמישי, 21.7.05

BrightDarkness

New member
האם אני אעבור למקום אחר

כדי למנוע ממוות של חיילים רבים ומאלימות בין המשטרה ולתושבים למינהם? אז כן... שטח זה לא שווה את זה.. אובדן ילד/ אח/ אחות /אבא... זה פשוט לא שווה את זה! אבל אני לא הייתי נותת את הבית שלי למתנחל על מנת שיהיה מרוצה..

sarahhh

New member
יש רק בעיה אחת

שאתם לא ריאליסטים כי הפיגועים ימשיכו ויהיו אפילו יותר גרועים אתם לא רואים שעכשיו בזמן שמיתנהלת ההתנתקות עדיין היה פיגוע בנתניה ויש עדיין קסמים אז אחרי שיתנו את הגוש יהיה יותר קסמים ופיגועים והם יהיו יותר קטלנים כי הם יהיו יותר קרובים אלינו

הפיגועם מתרחשים למרות ההתנחלויות

היום אנחנו מתנחלים בעזה, והפיגועים ממשיכים בכל זאת. מסקנה - ההתנחלויות לא עוזרות ולא משנות, כי הפיגועים יש גם איתן וגם בלעדיהן.

sarahhh

New member
אז אם אתה חושב כככה

אז אם באמת זה לא משנה אז למה לעשות את זה למיתנחלים למה צריך את כל העוגמת נפש והאלימות הזאת אה??? למה צריך לפנות אנשים מהבתים שלהם אם זה לא משנה ביכלל???

sarahhh

New member
שום סיבה

איין לאף אחד שום סיבה מוצדקת תפסיקו לשכנע את עצמכם כי אתם כולכם יודעים שזה לא יביא לשום דבר

אני לא צריך לשכנע את עצמי

ולא, אני לא יודע את מה שאת טוענת. תפסיקי לדבר במקום אנשים אחרים.

BrightDarkness

New member
אוי נו באמת..

את אומרת שברגע שיוחזר לערבים שטח הם ינצלו אותו כדי להשתלט על יותר? אני חושבת שהם יותר יהיו עסוקים בלפתח את השטח מלהרוג עוד אנשים.. תחשבי בהיגיון..איפה שהמתנחלים נמצאים כרגע יש הרבה אלימות ופיגועים.. המטרה ברור זה לעצור את זה...שתפסיק ליהיות פגיעה בחיילים ובתושבים...אבל ברור שאי אפשר לעצור את השנאה הזאת! אבל לפחות...לפחווות.. אפשר לנסות להפחית.. שמעי אני עכשיו עולה ליא' אני יחסית צעירה...אבל יש לי חבירם ביב' שמתגייסים לצבא ויש לי גם אח שמתגייס... וזה פשוט לא נראה פייר בעייני שהם יצטרכו להקריב את חייהם על מנת להגן על אנשים שנמצאים בשטח לא חוקי..

sarahhh

New member
דבר 1

זה שטח חוקי וזה תמיד היה שטח חוקי ועכשיו אריאל שרון שאני לא יגיד מה אני חושבת עליו החליט שהוא הופך את השטח ללא חוקי ניראה לך שהערבים יהיו עסוקים בלפתח את השטח שלהם הם ירצו עוד הם טוענים שהמדינה שלהם ושלקחנו להם אותה אז למה ניראה לך שהם לא ירצו עוד וחוץ מזה בתקופה של אהוד ברק הוא הציע לערפאת הרבה מאוד מקומות ומה ערפאת הגיב הוא רצה עוד אז למה ניראה לך שאחרי שיתנו את הגוש זה יהיה הסוף???

BrightDarkness

New member
אמרתי לך...

שזה לא יהיה הסוף לפיגועים...הרי זה ברור... אבל לנסות לעשות משהו...לנסות לטפל בבעיה...לנסות למנוע...למה לא? למה לא לנסות למנוע ולהפחית את האלימות? למה לא לנסות להגיע להסדר? אז אולי זה לא יעבוד נכון...אולי באמת זה לא ירגיע טיפה את הערבים.. לפחות היה פה נסיון להגיע להסדרים..לפחות עכשיו האמאות שלנו יכולות ליהיות יותר בטוחות לגבי ביטחון ילדיהם שמשרתים בצבא על אדמות שטחי ישראל. וגם ברגע שיהיו גבולות ברורים למדינה יהיה יותר פשוט להגן עליה וככה ניהיה יותר מוגנים ופחות כובשים..

sarahhh

New member
אתה יודע כמה פעמים

ניסינו להגיע להסדרים וזה לא עובד עכשיו אם הם יתנו את הגוש זה יכול ליהיות קטלני הערבים הם אנשים שאי אפשר להגיע איתם להסדר וראינו את זה כמה וכמה פעמים בעבר

BrightDarkness

New member
אני מזה שונאת הכללות..

ובכל מקרה...אני מאמינה שזה ימנע מאובדן של אנשים קרובים... וכמו שאמרתי קודם..שאני אחזור על זה... לפי דעתי ברגע שהגבולות יוגדרו יותר טוב יהיה יותר קל להמקד בהגנה של המדינה כך מלהגן על אנשים השוהים בשטח כובש שם מתבצע הרבה אלימות.. ושהאמהות, חברות וכל קרוב אחר יוכל ליהיות נינוח שיידע שבנו\ אחיו\ חברה\ החייל משרת באיזור בטוח יותר...

sarahhh

New member
לא נכון

זה יהיה הפוך הערבים יהיו יותר קרובים והקסמים יגיע לאשקלון וכו ויהיה יותר מסוכן

BrightDarkness

New member
טוב אני לא מאמינה במגדת עתידות..

וכמובן לא מאינה שאת מסוגלת לחזות את העתיד.. לפי דעתי הפינוי הוא צעד קדימה להסדרים עם הערבים.. ושהדיון הזה לא מוביל לשום מקום..ומכאן אני מסיימת אותו..

Aiyegbeni

New member
חחח

כמו שאמרתי, תלוי לאיזה מקום יעבירו אותי...אם זה לשטחים אז לא! ולמה אני צריך לתת את הבית שלי? לא שזה ממש אכפת לי אם הממשלה תעביר אותי לבית אחר מסודר עם פיצויים של מיליונים...

sarahhh

New member
ניראה לך באמת

שיתנו להם פיצויים של מיליונים חחחחחחחחח הצחקת אותי

הנימוק שלך מאוד חלש

אנחנו משלמים משכנתא או שכר דירה על הבתים שלנו, לא קיבלנו אותם במתנה ולא קיבלנו שמירה 24/7 מגדוד מילואימניקים. צר לי על עוגמת הנפש שהמתנחלים יצטרכו לעבור בעת ההתנתקות, אבל תבינו שמבחינת הנסיבות רוב הישראלים גרים במציאות אחרת. כשהדולר עולה וקשה לשלם את שכר הדירה או לקנות דירה, אנחנו לא יוצאים להפגנות ואף אחד לא מצלם אותנו לטלוויזיה, אלא נאלצים להתמודד עם זה ברמה האינדיבידואלית. אנחנו הרוב הדומם, הנושא על עצמו את נטל המיסים והמילואים. ברוכים הבאים לחברה המודרנית.

sarahhh

New member
מה זה קשור

חוז מזה זה יביא לסתם הרג של אזרחים חפים מפשע ולא סתם עוגמת נפש של מיתנחלים

הבנת את מה שכתבתי?

זאת המציאות שלי ושלנו. משכנתא, דולר, מילואים, מס הכנסה, עבודה, לימודים, וכד'. זאת המציאות של הרוב. ואנחנו אפילו לא באים להפגין על זה. אנחנו אפילו לא חוסמים שבילים בהתנחלויות כאות המחאה כנגד העמלות בבנק
גם זאת המציאות, מותק. לא הכל בחיים זה אידיאולוגיה ויריקת סיסמאות שחוקות.

למעלה