שונות. חמישי, 21.7.05

sarahhh

New member
תקשיב זה אולי המציאות

אבל צריך להילחם עליה ואתה לא יכול להשוות בין ההתנתקות לכל זה כי זה לא קשור אחד לשני

spoop

New member
שתי כתבות שמחממות את הלב:

http://www.nrg.co.il/online/11/ART/961/297.html http://www.nrg.co.il/online/1/ART/961/314.html

very dark girl

New member
ממ..

זה לא בדיוק קשור אבל זה לא מתאים לשום שרשור אחר.. לאן נעלם השרשור על שינוי דעות בגלל חסימת כבישים..?

very dark girl

New member
../images/Emo13.gif

אהה סליחה..כשחיפשתי אותו פשוט לא עלה בדעתי שהוא התקפל...

בעד, נגד, ומה שבינהם

בתוכי מתחולל מעין קונפליקט פנימי לוותר על הבית זה כמו לוותר על עצמי והרגשות סוערות והלב בוער והכל כל כך צודק והכל קורה כל כך מהר וכל כך צריך להישאר אבל כל כך מפחיד שעוד ימותו לפחות מישהו עושה משהו לא יודעת מה לחשוב לעזזל! תחליטו! בתוך בית קטן, בעיר קטנה, במדינה קטנטונת, שרויית מלחמה בתוך בית קטן ישנה ילדה קטנה שאיבדה את אחיה בתוך אותה מלחמה בתוך בית קברות שקט לא, זה לא יום השנה ילדה קטנה לבדה שוטפת את המצבה מוחה דמעה ועוד דמעה והוא מת לו סתם.. והוא עוד אחד שסתם נעלם, לא בשבילה כמובן! רק בשביל שאר העולם והוא מת, בגלל מלחמה מיותרת אבל הוא הגן על משהו ועל אותו משהו היא מוותרת אולי עוד אח של... ימות מה יקרה אז?! אולי צריך באמת התנתקות. אבל מה יקרה אם נצליח והמאבק ישתלם? אולי לא צריך להתנתק צריך להישאר ולהילחם! ובתוך הקונפליקט הפנימי של הילדה הקטנה בא בחור מאוד אמיץ כולם קוראים לו "ראש הממשלה" אבל מבחינתה.. הוא מעין מושיע זה שהחליט בשבילה סוף סוף זה שיש לו באמת מניע... הוא זה שייסד והוא זה שיודע להגיד די! לא עוד הרוגים לא עוד קטל לא עוד דם! ובינתיים בשמיים... יש לה אח לילדה הקטנה.. והיא חושבת עליו, על איך הוא מרגיש, שהיא מפרקת את המדינה.. והיא לא יודעת, היא לא מצליחה להחליט, מה יותר טוב? להילחם, או להתנתק ולחתוך הקונפליקט? והיא סתם מבולבלת והמילים גואות.. והיא סתם שואלת שאלות בלי תשובות...

yuvalweinbe

New member
שמעתם על מסע כחול-לבן?

בואו בהמוניכם, לאנשים בלי כלי רכב יש אוטובוסים. לפרטים על האוטובוסים: שרון- 0508815111 תגובה לאלה שאמרו כי התומכים לא עושים כלום!

הכתום שולט ברחובות!

אלו שכואב להם באמת על המצב במדינת ישראל, שמו כתום על הרכב!!! ומי שאוהב את הערבים, ונותן פרס לטרור, שם כחול. חקיינים עלובים! לפרטים אודות חלוקת סרטים כתומים: www.baitle.org

noamgk

New member
לא יודע אם עלובה או לא,

אבל בטח לא קיצונית

BrightDarkness

New member
לא פשוט אין לי סיבה להכנס איתך לזה.

כי אני לא מאמינה ששום דבר שאני אגיד ישפיע עליך...ובכלל אני לא רוצה לחלוק איתך את דעותיי כי תגובותיך קיצוניות ומאוד, ילדותיות ולא לעניין...ולפי דעתי ישנם גם כמה תגובות שעל המנהלים למחוק..

למעלה