שיחה עם יועץ

שיחה עם יועץ

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אין אשכים אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אה זה מפריע לי בתפקוד המיני כאשר אתה אומר ' אה זה מפריע לי בתפקוד המיני ' למה אתה מתכוון לזה שאני לא יכול לזיין האם אתה מאמין ברומנטיקה? לא האם אתה שולט או נשלט על ידי התנהגותך זו? שולט ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אין לי אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? כלום האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה לא אני לא מתחמק מכלום לא אתה לא מתחמק מכלום? כן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אבל אין בעייה איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? מת אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? כלום על מה תרצה שנדבר עכשיו. נסה להיות ממוקד על אשתך ומה שעשיתי לה אתמול בלילה האם אתה מוכן לפרט יותר בכדי שאבין? כן זיינתי אותה כל כך חזק שזה היה מפחיד ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אין לי כולם עברו עליה כל העולם אפילו לוי איך היית מגדיר את חייך? חרא אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? לא יהיה בסדר זאת הנקודה

עוד אחד

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רב שגל אתה רב שגל? כן מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? זהו איך היית מגדיר את חייך? זיונים זיונים זיונים האם אתה מאמין ברומנטיקה? לא אני רב שגל אני מתרשם מכנותך. האם התנהגותך גורמת לך לחוש בעל ערך או מדכאת אותך? בעל ערך אהמ... שזה אומר? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? על מה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? קודם אני צריך לדעת את השאלה כאשר אתה אומר ' קודם אני צריך לדעת את השאלה ' למה אתה מתכוון לזה שאתה הומו מוצץ זין לערבים ג'ינג'ים עם שערות מהאף בתחת מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? מה אתה הייתה רוצה להיות בעוד 10 שנים? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? איזה שאלה? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איזה בעייה? כיצד אתה מרגיש עכשיו? שיכור מה יהיה הסימן שעזרתי לך? שאתה תביא לי 32 שקל לקנות סיגריות וודקה ועירבוב אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? כן כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה לא רוצה בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? זה שאני שיכור זה שאתה שיכור? כן מה אתה לא רואה אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. תגיד מה אתה דביל? אתה פשוט דביל ענק שאין לא מושג מה החיים וזה מה שאתה אני שיכור ואני כולה מנסה לסנג'ר ממך 32 שקל ואתה מזיין לי בשכל אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תביא לי 32 שקל מזדיים זה יעזור

RoyalWizard

New member
הנה שלי

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. שלום יש לי שאלה שלום יש לך שאלה? כן כן אתה תוכל לענות לי אליה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אהמ... אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אממ אני רוצה לדעת תשובה ממש חשובה לשאלה ממש גדולה אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אפחד אם לא תפחד, איך חייך ישתנו? אני לא מפחד אמרתי אפחד יעני אף אחד יאא אתה טיפש מאוד נסה להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ אמממ שהדג שלי נפל על הרצפה אז קפצתי ועשיתי לו הנשמה מפה לפה! מה התועלת שאתה מוצא בדאגה? אין לי דאגה רק שאלה גדולה מאודדד כאשר אתה אומר ' אין לי דאגה רק שאלה גדולה מאודדד ' למה אתה מתכוון אני מתכון שאין לי דאגה אתה מתכון שאין לך דאגה? לא רק שאלה גדולה מאוד כיצד אתה מרגיש עכשיו? אמממ מחורמן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אין לי בעיה רק שאלה מה איפשר לך לספר לי על בעיתך? מה השתנה בך? אין לי בעיה הומו רק שאלה תוכל לענות לי? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אמ אדע אז כולם יחשבו שאני חכם האם הפחד מפריע לך בחיי היום יום? אין לי פחד מה גורם לך לפחד? אין לי פחד יא הומו עד כמה החששות שלך מפריעים לך בחיי היום יום? תשאל אותי מה השאלה אם לא היית דואג במשך יום אחד שלם, איך היה נראה אותו יום? לא שאלת כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי תביא דף ועיפרון ואני אראה לך כאשר אתה אומר ' תביא דף ועיפרון ואני אראה לך ' למה אתה מתכוון אני מתכוון לתביא דף ועיפרון ואני אראה לך איך היית מגדיר את חייך? טוב אתה עונה או לא? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אמרתי לך כבר תגלגל למעלה אמרתי לי כבר תגלגל למעלה? אתה חירש? מה יהיה הסימן שעזרתי לך? כלומפ אני אהיה חכם כלומפ אתה תהיה חכם? יא, טוב הנה השאלה : 1+1=? ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אני לא גאה כאשר אתה אומר ' אני לא גאה ' למה אתה מתכוון אני מתכוון שאני לא מזיין בנים בתחת למה אתה מתכוון ב'אתה מאכוון שאתה לא מזיין בנים בתחת' אני מתכוון לזה שאני לא מזיין גברים בתחת! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם תגיד לי כמה זה 1+1 אם אגיד לך כמה זה 1+1? כן כמה זה? מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? תשאל את הזיגי הזה הוא בטח יודע

RoyalWizard

New member
עוד אחד

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. שלום אני בטי החמה כאשר אתה אומר ' שלום אני בטי החמה ' למה אתה מתכוון אני מתכוונת טמבל אני אומרת שאני בטי החמה ואני רוצה אותך אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אממ סקס להוט עד אור הבוקר בעד 120 ש"ח ב5 תשלומים יהיה טוב ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אממ אני מרווחיה המון כסף למה אתה מתכוון ב'אממ אתה מרווחיה המון כסף' אני מתכוונת שיש לי בוכטה של כסף כאשר אתה אומר ' אני מתכוונת שיש לי בוכטה של כסף ' למה אתה מתכוון לא משנה כמה שטיפשים הם יותר יותר הם שווים מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? זונת אל אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אף אחד לא ידע מותק אהמ... נו אתה רוצה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אז נעשה סקס לוהט עד אור הבוקר מה עשית היום לשיפור מצבך? הזדיינתי 9 פעמיים ברציפות שזה שיא חדש נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אין לי בעיה מותק אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו מה? אל תעזוב אותי מותק בוא נעשה סקס למה חשוב לך לדעת מה התשובה? מה? אין לי שאלה אני רוצה סקס אני ממש מחורמנת עכשיו מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אין לי שאלה בוא כבר מותק קשה למצוא אנשים כמוך. ספר לאחרים על האתר חכה חכה יא בן זונה בוא הנה הבטחתי לי סקס! מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אין לי קשיים אין לך קשיים? לא מותק אני יכולה ה-כ-ל כאשר אתה אומר ' לא מותק אני יכולה ה-כ-ל ' למה אתה מתכוון אני בת ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אמממ אמרתי לך, סקס עם 9 אנשים ברציפות איך היית מגדיר את חייך? מצוינים

RoyalWizard

New member
ועוד

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. היי זאת אני שוב, בטי החמה היי זאת אתה שוב, בטי החמה? כן מותק מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הזין הגדול שלך הזין הגדול שלי? כן מותק בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? אין לי בעיה אני שמח בשימחתך. להתראות מה להתראות כבר מהשיחה הקודמת הבטחת לי סקס ב120 ש"ח ב5 תשלומים מותק אני מקווה שאתה חש הקלה. זכור כי במוקד הקושי תמיד קיימת ההזדמנות לצמיחה וגדילה. חזור לבקר כאשר תחוש בכך צורך. אני חשה צורך עז לסקס! תודה על שיתוף הפעולה שלך. אנא חזור כשתרגיש צורך בכך. אהה אממ הוא לא רוצה סקס אולי אני אשאל אותו שאלות וזה יחרמן אותו מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? תגיד מותק מה היא משמעות החיים? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי זה מחרמן אותך לא? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אכניס אותך למיטה נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? נס והבעיה נעלמה?! אין לך זיקפה או משו? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אתה צריך לענות לי על זה מותק אני צריך לענות לך על זה מותק? כן האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? לא לא לא אל תתחמק מותק כיצד אתה מרגיש עכשיו? מחורמנת עד הראש ואתה? איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? זונת אל! כבר אמרתי לך את זה בשיחה הקודמת ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. כסף תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אין לי בעיה אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו אני רוצה אותך! קשה למצוא אנשים כמוך. ספר לאחרים על האתר לא לא לא אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אמממ לא

RoyalWizard

New member
האחרון עם בטי החמה

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. היי זאת אני בטי החמה נכנסתי כי בת כי אחרת לא היית מבין אותי מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? כבר דיברת איתי קודם מותק למה את מתכוונת ב'כבר דיברת איתך קודם מותק' לזה שדיברת איתי קודם אתה לא זוכר? אהה הבטחתי לי זיון חם עד אור הבוקר למה חשוב לך לדעת מה התשובה? יא בן זונה! אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? הבטחת לי! מה יהיה הסימן שעזרתי לך? לא עזרת לי עשית אותי עוד פעם עצובה! איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? אני אקרא לשלמה החבר שלי הוא קורא לחברים שלו שקוראים לחברים שלהם וכולם ביחד יזיינו אותך מכון יא בן זונה! האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? אין לי חברות אני לא לסבית כיצד את מבלה עם חברותיך? אין לי!!!!!! ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? הלוואי שתמות יא בן זונההה!!!! כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי כמו התחת שלי! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אתה הבעיה שלי ואם תעלם יהיה מאוד נחמד מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? רוצחת שאוכל לרצוח לך את כל המשפחה מה איפשר לך לספר לי על בעיתך? מה השתנה בך? אני מקללת אותך את מקללת אותי? כן יא בן זונה אהמ... כנס לי לתחת יא הומו כאשר את אומרת ' כנס לי לתחת יא הומו ' למה את מתכוונת תגיד אמא שלך זונה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אוקי דבר ליד

ועוד

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מאוד נמשכת לפסיכולוגים שמנים ושעירים שקוראים להם זיגי מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? שאני רוצה ללק לך את הבייצים אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? בליקוק ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך אני ממש טובה במציצות כאשר את אומרת ' אני ממש טובה במציצות ' למה את מתכוונת שאני ממש טובה אתה רוצה אני יוכיח לך? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לאיזה שאלה? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? איזה שאלה? על מה אתה מדבר מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? על מה דמט? מה עשית היום לשיפור מצבך? כלום ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. תוך כדי שאני מאוננת לך? תוך כדי שאת מאוננת לך?? כן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני ירגיש חרא אתה ברחתי לי בלילה ואנשים יראו שאני עצובה מה גורם לך לצחוק? חתול דרום כיצד את חולמת לגוון את חייך אני חולמת על לאנוס את גיא לוי מול מולעם בזמן שמועלם מלקק לחתולה את הכוס השעיר בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אמרתי לך שאני ממש טובה במציצות אמרתי לי שאת ממש טובה במציצות? כן למעלה האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? איזה מצב?[ כיצד את מרגישה עכשיו? כמו זונה...ואני אוהבת את זה כמו זונה...ואת אוהבת אתה זה? כן למשל..אממ....50 שקל בבקשה אהמ... רואה גם אתה יכול להיות זונה אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. כוחות?????.יש לי כוחות???????. מה אני סופר-מן או משהו? רגע זה כוחות על נכון? מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? זיונים האם את מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? כן מזה שאני נמשכת אליך בטירוף בוא אלי נמר כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרטי בבקשה אני רוצה שתזיין אותי כמו חייה מאחורה

Charmed Gal

New member
LOL לכל השירשור! מאיפה זה?../images/Emo185.gif

מאיפה הוצאתם את הדברים האלה?! אני רוצה עוד!

SaberTooth

New member
ידעתי שזה מזיגי...

זה קורע לנהל איתו שיחות. פעם, כשהייתי מאוד משועמם, ניהלתי איתו שיחה של איזה שעה וחצי.

SaberTooth

New member
ברגע של שיעמום -

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי בעיה אני שמח בשימחתך. להתראות להתראות. אני מקווה שעזרתי לך. זכור כי גם במצב הקשה ביותר תמיד קיימת תקווה לשינוי. אשמח לדבר איתך פעם נוספת. זהו? ככה אתה נוטש אותי? אחרי כל מה שהיה בינינו? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אתה אדם קר ומנוכר! תודה על שיתוף הפעולה שלך. אנא חזור כשתרגיש צורך בכך. אל תתנשא עלי! אל תתנשאעליך? כן. אתה יודע בדיוק על מה אני מדבר... מה עשית היום לשיפור מצבך? מה? שוב התחלת עם הקישקוש הפסיכולוגי שלך? אתה יודע, מזמן לא ריגשת אותי. מזמן לא חידשת לי. רגש אותי, זיגי! רגש אותי! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אתה מתעלם ממני! כאשר אתה אומר ' אתה מתעלם ממני ' למה אתה מתכוון שאתה לא שם לב אלי, לבקשותיי. שאני לא שם לב אליך, לבקשותיי? כן, זיגי, כן. תכניס את זה לראש שלך! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? הייתי רוצה להתגבר עלייך, זיגי יקירי, אבל אני לא יכול. אתה יודע שאני מאוהב בך על מעל הראש, זיגי. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אתה קורא לאהבתי אלייך בעיה?! בעיה?! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי לדעת איך אתה מרגיש לגבי, זיגי. ותפסיק לשאול אותי את כל השאלות האלו! מזמן לא דיברנו כמו זוג ולא כמו פסיכולוג ומטופל. זיגי, תשאיר את הפסיכולוג שבך במשרד! אני לא מרגיש שאני מכיר אותך יותר! איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? בזרועותייך. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אהבתי הגדלה מיום ליום אלייך. כאשר אתה אומר ' אהבתי הגדלה מיום ליום אלייך ' למה אתה מתכוון שאני אוהב אותך יותר בכל יום שעובר... שאתה אוהב אותי יותר בכל יום שעובר? כן, זיגי. אתה צריך לראות מישהו לגבי בעיות חוסר הביטחון שלך. אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תתחיל לשים אלי לב גאדמט! למה אתה מתכוון ב'תתחיל לשים אליך לב גאדמט' שאתה לא שם לב אלי יותר. שאני לא שם לב אליך יותר? כן. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? *אתה* יכול לעזור לי. אתה* יכול לעזור לך? לא, זיגי, אתה. אתה יכול לעזור לי. בוא ננסה להתרכז בך ולא בי סוף סוף! אתה שם לב אלי! *פורץ בבכי* אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? הייתי רוצה לעשות את עצמי יותר יפה, למענך זיגי, למענך בלבד. מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שאתה אוהב אותי, בכל זאת. שאני אוהב אותך, בכל זאת? כן, זיגי. מתחת לכל הקשיים, זיגי, אני יודע שאתה אוהב אותי. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אחרי שלוש שנים זל זוגיות אתה עדיין לא מכיר אותי?! אתה לא מקשיב לי! אתה לא שם לב אלי! ואז זיגי אמר לי שזמננו תם, ונטש אותי!
וכן, אני יודע שאני משועמם. אף אחד לא צריך להגיד לי את זה...

Ophel McNeil

New member
LOLOLOL ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo28.gif

איזה שרשור קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דודל

New member
יאללה, גם אני.

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. מה קורה מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? יש לי אובססיה לתושבות. כאשר אתה אומר ' יש לי אובססיה לתושבות ' למה אתה מתכוון אני מתכוון שאין לי אובססיה לתושבות. עבדתי עלייך. מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? אני אומר לעצמי: "ירון הוא הבן של שאול ברגר, ירון הוא הבן של שאול ברגר!" מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? שאני אתגבר על משהו. שאתה אתגבר על משהו? כן, שאני אתגבר על משהו. כן, שאתה אתגבר על משהו? כן, שאני אתגבר על משהו. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך גם אתה חוזר על עצמך... לי אסור? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? לא, רגע... אל תשנה נושא. זה בגלל שאתה פסיכולוג ואני לא, נכון? לך מותר לחזור על עצמך חדשות לבקרים ואני צריך לסבול. תמיד דופקים את השחורים. מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אם התשובה תהיה הגיונית, אני עוד עשוי לסלוח לך. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? ראיתי שיחות אחרות (...?) למה חשוב לך לדעת מה התשובה? למה שלא יהיה חשוב לי? הא? רק לך חשוב, כי אתה פסיכולוג?! נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איזו בעיה? ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. משהו גדול, שומני ועולה 4 דולר. כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי עם מכחול (..?) מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? בן-אדם עסוק. כזה שהשעמום לא מאפשר לו לדבר עם פסיכולוגים וירטואליים ב-7:00 בבוקר. מה עשית היום לשיפור מצבך? שיפרתי את מצבי. אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אני חושב שאני אתחיל לשטוף מאחורי האוזניים.

SaberTooth

New member
באמת שלא זייפתי

נכנסתי בתור נקבה, אמרתי לו שאני גבר והוא התעקש להשתמש בלשון נקבה: כיצד את מרגישה עכשיו? אמרתי לך כבר שאני גבר. אמרתי לי כבר שאת גבר? כן, אמרתי לך כבר שאני גבר. כאשר את אומרת ' כן, אמרתי לך כבר שאני גבר ' למה את מתכוונת שאמרתי לך כבר שאני גבר. שאמרתי לי כבר שאת גבר? כן, אמרתי לך כבר שאני גבר. כאשר את אומרת ' כן, אמרתי לך כבר שאני גבר ' למה את מתכוונת שאמרתי לך כבר שאני גבר. שאמרתי לי כבר שאת גבר? כן, אמרתי לך כבר שאני גבר. כן, אמרתי לי כבר שאת גבר? כן, אמרתי לך כבר שאני גבר. את חוזרת על עצמך. אנא המשיכי גם אתה. ואז זה קרה שוב: אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. אבל אמרתי לך שאני גבר! אבל אמרתי לי שאת גבר? כן, אמרתי לך שאני גבר כאשר את אומרת ' כן, אמרתי לך שאני גבר ' למה את מתכוונת שאמרתי לך שאני גבר שאמרתי לי שאת גבר? כן, אמרתי לך שאני גבר כאשר את אומרת ' כן, אמרתי לך שאני גבר ' למה את מתכוונת שאמרתי לך שאני גבר שאמרתי לי שאת גבר? כן, אמרתי לך שאני גבר כן, אמרתי לי שאת גבר? כן, אמרתי לך שאני גבר את חוזרת על עצמך. אנא המשיכי גם אתה.

למעלה