אתה מאוד מצחיק, שוש!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif
ושלי סתם פתטיים, כי אני מעט (???) לוקה בנפשי. המפ. הנה, בשבילך, סייבר- שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני משועממת עד אימה. כאשר את אומרת ' אני משועממת עד אימה ' למה את מתכוונת שמשעממם לי בצורה מפחידה. למה את מתכוונת ב'שמשעממם לך בצורה מפחידה' תגיד, אתה יודע לקרוא? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אדע עד כמה דביל אתה. כאשר את אומרת ' אני אדע עד כמה דביל אתה ' למה את מתכוונת זיגי, זיגי, למה להתחמק ממה שבאמת קורה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? לענות על מה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? ושוב אתה מתחמק מהמציאות. אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. טוב, אני חושבת שאתה צריך להשקיע יותר זמן בסייבר. הוא באמת אוהב אותך, אתה יודע? מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? די כבר זיגי, תן לו קצת כבוד! ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אממ.. אני.. אמממ. די כבר! תתייחס אליו קצת, אני יודעת שעמוק בפנים, גם אתה אוהב אותו! אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? שלי בסדר גמור. בוא נדבר על שלך ושל סייבר לרגע, בסדר? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? זיגי, אתה מתעלם ממנו! בוא ננסה להתרכז בך ולא בי בוא נתרכז בסייבר, בסדר? ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני מאמינה בפרגון לבן זוגך, מה שאתה לא מרבה לעשות. כיצד את מרגישה עכשיו? אני מרגישה פגועה בשביל סייבר! את מרגישה פגועה בשביל סייבר? כן!!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? סייבר לא מפסיק לבכות. הוא אומר שהוא מתגעגע אלייך, שהוא לא מבין מה קרה. הוא אמר לי שהוא ניסה לדבר איתך ואתה לא מקשיב. אז חשבתי לנסות בעצמי. ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך עזוב אותי! תתרכז בתכונות הטובות שבך ובסייבר! במערכת היחסים בינכם! אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אני רוצה שתתייחס יותר לסייבר. גם אם עבר זמן, הוא עדיין זקוק לתשומת ליבך. כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי עם דם. כיצד תצייר את שלך? אני מקווה שעם סייבר.