שיחה עם יועץ

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

אם אתה לא מוצא את זה, לך למעלה ל-"ייעוץ", תבחר ב-"זיגי", ולמטה תבחר בבן, אלא אם כן אתה רוצה לבחור בבת, אבל זאת כבר החלטה שלך...

Charmed Gal

New member
תודה....../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

עכשיו נראה אם האתר יעלה לי בזמן הקרוב...

Charmed Gal

New member
תנו לי את האתר../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתם אנשים רעים!

Charmed Gal

New member
תנו לי את האתר../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אתם אנשים רעים!

RoyalWizard

New member
גם לי הוא עשה את זה חולרע

נכנסתי כזכר אבל ניסיתי לדבר כנקבה והוא התעקש

RoyalWizard

New member
עוד אחד שלי

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. שלום זיגי אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? רק רציתי להגיד לך שלום כאשר אתה אומר ' רק רציתי להגיד לך שלום ' למה אתה מתכוון אני מתכוון לזה שנכנסתי להגיד לך שלום למה אתה מתכוון ב'אתה מאכוון לזה שנכנסתי להגיד לי שלום' חשבתי שאתה פסיכולוג , ופסיכולוגים אמורים לדעת דברים כאלה ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. רק רציתי להגיד שלום לא רוצה להכנס לפרטים אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? איזה שינוי? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אשמח ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני אומר לעצמי : "יאללה שלמה יאללה שלמה!" אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? רגע רגע אני מבין מה אתה עושה אתה מנסה לבלבל אותי שאני אספר לך דברים אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני מתעלם אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לם לם לם נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? התעלמות מה יהיה הסימן שעזרתי לך? מות מות מות אהמ... לם לם אני מתעלם

RoyalWizard

New member
עוד

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. רוצה לשמוע בדיחה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? טוב אם אתה כל כך עקשן אני לא אספר לך! ביי

RoyalWizard

New member
עוד

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. לא יודע אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? לא יודע אתה חוזר על עצמך. אנא המשך לא יודע אתה חוזר על עצמך. אנא המשך לא יודע אתה חוזר על עצמך. אנא המשך לא יודע אתה חוזר על עצמך. אנא המשך לא נכון איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? לא יודע מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? לא יודע אתה חוזר על עצמך. אנא המשך לא נכון ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך לא יודע בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? לא יודע אתה חוזר על עצמך. אנא המשך לא נכון נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לא יודע מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? ה האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? לא יודע ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? לא יודע אתה חוזר על עצמך. אנא המשך לא נכון!!!! שקרן!! רמאי!!! כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי עם עט ועיפרון

Charmed Gal

New member
זה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אין לי בעיה. :) אני שמח בשימחתך. להתראות לא! אשריך וטוב לך. פנה אלי כשתזדקק לשוחח עם מישהו אני זקוק לך עכשיו. כאשר אתה אומר ' אני זקוק לך עכשיו ' למה אתה מתכוון זה לא נשמע טוב... כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי אני, עם הולי, שוכבים על חוף הים בהוואי... את השאר אתה יכול לדמיין לבד. אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תעשה לי חיי נצח. תעשה לך חיי נצח? לא, אתה תעשה לי. האם אתה חושב שאני תעשה לך? WTF?! מה זה אני חושב שאתה תעשה לי?! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אולי, יש צ'אנס קטן, שאחשוב שאתה שפוי. למה אתה מתכוון ב'אולי, יש צ'אנס קטן, שאחשוב שאני שפוי' למה אתה שואל כל פעם למה אני מתכוון?! זה לא ברור?! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אתה מטומטמם. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אין לי כוח לשאלה הזו שוב. אתה אוהב מכושפות או באפי? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני לא יכול לדעת! רק אם תענה לי! משוגע! ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך כבר עשיתי את זה פעם שעברה... האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? איזה מצב? שאתה חוזר על עצמך כמו מפגר? ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. אני גאה בהמון דברים. לא ככה! סוטה! אתה גאה בהמון דברים. לא ככה! סוטה? אני סוטה? מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? איך זה קשור לעניין? מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? לא יודע. באמת שאלה טובה. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אני אוהב מכושפות ובאפי. כאשר אתה אומר ' אני אוהב מכושפות ובאפי ' למה אתה מתכוון תחשוב על זה קצת ותחזור אלי. תחשוב על זה קצת ותחזור אליך? גאד! כן! קרצי! אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? שום דבר.

Magical me

New member
מאוד! ../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. מי אמר שיש לי בעיה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני יודעת אותה בעצמי. אפילו לא ביקשתי אותה. חשבת ללכת לטיפול בעצמך? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אבל אני יודעת לענות על כך! מאמי, אתה בטוח שאתה מקשיב? כי פסיכולוג שלא מקשיב, זה עניין די חמור. מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אתה לא עוקב, מה? אני אמליץ על פיטורייך! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? אמממ... קוטלת ערפדים. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? מי אמר שיש קשיים? מה עשית היום לשיפור מצבך? אה.. אתה יודע? האם את חושבת שאני יודע?? לא יודעת. בגלל זה אני שואלת. למה את מתכוונת ב'לא יודעת. בגלל זה את שואלת' אני מתכוונת שאני לא יודעת. אתה יודע? לא יודעת. בגלל זה את שואלת? יפה! *נותנת לזיגי כוכב זהב* ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אממ.. ספייק צלוי היטב. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? מאמי, כבר אמרתי לך, אין לי בעיה. אולי תעקוב? אשריך וטוב לך. פני אלי כשתזדקקי לשוחח עם מישהו רגע, רגע, אני כן צריכה לשוחח עם מישהו! אל תברח! אני שמח בשימחתך. להתראות היי! בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? חשבתי שדיברנו על בעיית חוסר ההקשבה שלך כבר.. תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אין לי בעיה! קשה למצוא אנשים כמוך. ספרי לאחרים על האתר לא רוצה! מה אני, מפרסמת חינם? למה את מתכוונת ב'לא רוצה! מה אניה, מפרסמת חינם?' לא דיברתי על אניה. מאיפה אתה מכיר אותה? ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך אממ.. אני נחמדה, אני נאמנה, ואני לא הורגת אנשים ללא סיבה. בדרך כלל, לפחות. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? מי אמר שתחולל בי שינוי? אתה לא חושב שאתה תופס מעצמך קצת יותר מידי? איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? שאלת את זה כבר! (ואז הוא הודיע שזממנו תם. ככה נטש אותי
)

Magical me

New member
אני אשכרה נהנית..../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני סובלת מתסמונת סטוקהולם. מה גורם לך לצחוק? החוטף הסקסי שלי. מתי צחקת לאחרונה? אממ.. לפני חמש שניות בערך. תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת התאהבתי בחוטף שלי?.. תגיד, אתה בטוח שאתה פסיכולוג? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אבל כרגע עניתי! ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך אמממ.. אני נחמדה, נאמנה, לא הורגת סתם ככה.. דיברתי איתך על זה כבר. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? נטולי חוטפים סקסיים. כיצד את מרגישה עכשיו? אני מלאת געגועים לחוטף הסקסי שלי את מלאתה געגועים לחוטף הסקסי שלך? אכן. איך היית מגדירה את חייך? משעממים למדי. עד שמישהו ממש סקסי חטף אותי, ומאז אני מחכה שיחזור לחטוף אותי שוב! מה עשית היום לשיפור מצבך? השתדלתי לא להסתובב עם השלט 'אם אתה סקסי-אנא ממך, חטוף אותי!' נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אממ.. אני ארגיש משועממת, אני מניחה. והם ישימו לב להעלמות השלט, והבקשות הנשנות שלי מהם לחטוף אותי. מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? חוטפים זה לא סקסי, לא כולם. אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? אממ.. העובדה שאני לא מצליחה לרדת לדעת החוטף שלי (או לרדת לו בכלל...) האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? אה, לא יודעת. ניסיתי לרדת לדעתו, אבל זה לא ממש עבד. ניסיתי גם לרדת לו, אבל הוא הכה אותי. אילו ידעת, במה זה היה יכול לשנות את התייחסותך לנושא? אילו ידעתי מה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי שאני אוכל לענות על השאלה, אני מניחה.

Magical me

New member
קרוע לחלוטין ../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

וכן, כן, אני משועממת ובאה אליו עם בעיות שאין לי (בערך). שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני נקרופילית. מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? אני ממש חמודה. רגע, רגע, אתה מת, או שאתה סתם משלה אותי כאן? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אדע אם לזרוק אותך לעזאזל, או לחשוב על לצאת איתך. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? אני מניחה שאני אצא עם יותר אנשים, אבל היחסים שלי איתם יהיו יותר קצרים. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני מביטה במראה ואומרת לעצמי:"וואו, כמה מתה את נראית היום!" איך היית מגדירה את חייך? די מתים, למען האמת. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? יש אנשים שטוענים שאני משוגעת, אחרים טוענים שאני סתם מתלוצצת, ויש כאלה שטוענים את שניהם. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? זה בגלל שקשה לי עם ערפדים. כאילו, כשהם בלי נשמה זה בעייתי. ובכל זאת, הסקס חשוב... מה קשה לך במיוחד? שאני לא יכולה לשכב איתו. והוא כל כך חתיך! מה עשית כדי לצאת מזה? שכבתי איתו אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? אני אשתדל להימשך אל אנשים חיים. אבל הם כל כך... חסרי תוכן. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? כיצד ארגיש בבוקר? רעננה. הסובבים אותי יבחינו שלא כרוך אחריי איזה ערפד חיוור וכבול לאזיקים. מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? לענות על מה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי שאני אוכל לענות על השאלה. כאשר את אומרת ' כדי שאני אוכל לענות על השאלה ' למה את מתכוונת שאני רוצה לענות על השאלה, וקשה לי בלי להבין אותה. ספרי לי על תחומים בהם הולך לך טוב ובכן.. בלימודים הולך לא רע, וגם הסקס עם ערפדים חסרי נשמה. הדברים הרגילים, אתה יודע. וגם בג'אז ממש נחמד :) הקושי הוא חלק מהחיים. תארי לך כמה משעממים היו חיינו אם הם היו רק קלים כן, אתה צודק. הקושי הוא גם חלק מהמוות, נכון? אהמ... אין לך תשובה? אין לי תשובה?? לא יודעת, יש לך? כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי בעזרת דם.

Charmed Gal

New member
ROFL../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שלי לא מצחיק כמו שלך, כי אני לא בנאדם מצחיק מטבעי, אבל אני נהנה לדבר איתו סתם.
שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. שניה. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? חכה רגע! אני קורא הודעות בפורום והזמן שלך הרי מוגבל! אני מבקש שתמתין שניה! אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? בזה שתחכה שניה. האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? לא!!!! חכה שניה אחת, אוקיי? אל תכתוב שום דבר במשך דקה, אוקיי? אתה יכול לעשות את זה בשבילי? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? איזה סנוב!!! מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? המחשבה שאתפוס אותך וארביץ לך כי אתה כזה מניאק! תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת זיגי. מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שיום יבוא ואתפוס אותך. כאשר אתה אומר ' שיום יבוא ואתפוס אותך ' למה אתה מתכוון אתה עד כדי כך מפגר. ? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני כבר יודע. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? כולנו נשמח ונעשה מסיבה. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? הייתי אומר שתמות, אבל בגלל שיש לי בעיות עם המוות לאחרונה אגיד, שתכנס לתרדמת. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם תכנס לתרדמת. ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני שונא אותך. האם תוכל לספר לי על תכונה חיובית בולטת שלך? אני שונא אותך. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך אני שונא אותך. אתה חוזר על עצמך. אנא המשך מה רע בזה!? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אתה תידרס. האם רגש זה הוא דומיננטי בהתנהגותך? מה זה השטויות הפסיכולוגיות המפגרות האלה?! ואז נגמר הזמן...

Charmed Gal

New member
אוטרה בס...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני כל כך משועמם שאני צוחק בלי סוף מלדבר איתך. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? קראתי הודעות מצחיקות של יעל...
אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אני יפה, חכם, חמוד, צנוע, כישרוני בהמון תחומים, הכל הולך לי בקלות ואני אהיה קוטל ומכשף נהדר! מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? כל זה לא הספיק לך?! מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? נוכל להמשיך הלאה. איך היית מגדיר את חייך? חביבים. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת בעיה? מי דיבר על בעיה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? לא חשוב לי. לא חשוב לך? אתה אוהב לשחק בצל, הא? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? לא ישנה. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אולי לך יש בעיה ולא לי? כאשר אתה אומר ' אולי לך יש בעיה ולא לי? ' למה אתה מתכוון שנראה לי שיש לך בעיה. מי נתן לך רישיון להיות פסיכולוג? ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. קטלתי ערפד. אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? מכשף שקוטל.

Magical me

New member
אתה מאוד מצחיק, שוש!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

ושלי סתם פתטיים, כי אני מעט (???) לוקה בנפשי. המפ. הנה, בשבילך, סייבר- שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני משועממת עד אימה. כאשר את אומרת ' אני משועממת עד אימה ' למה את מתכוונת שמשעממם לי בצורה מפחידה. למה את מתכוונת ב'שמשעממם לך בצורה מפחידה' תגיד, אתה יודע לקרוא? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אדע עד כמה דביל אתה. כאשר את אומרת ' אני אדע עד כמה דביל אתה ' למה את מתכוונת זיגי, זיגי, למה להתחמק ממה שבאמת קורה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? לענות על מה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? ושוב אתה מתחמק מהמציאות. אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בואי נתקדם ונבדוק איך תוכלי להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשיכי. טוב, אני חושבת שאתה צריך להשקיע יותר זמן בסייבר. הוא באמת אוהב אותך, אתה יודע? מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? די כבר זיגי, תן לו קצת כבוד! ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אממ.. אני.. אמממ. די כבר! תתייחס אליו קצת, אני יודעת שעמוק בפנים, גם אתה אוהב אותו! אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? שלי בסדר גמור. בוא נדבר על שלך ושל סייבר לרגע, בסדר? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? זיגי, אתה מתעלם ממנו! בוא ננסה להתרכז בך ולא בי בוא נתרכז בסייבר, בסדר? ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני מאמינה בפרגון לבן זוגך, מה שאתה לא מרבה לעשות. כיצד את מרגישה עכשיו? אני מרגישה פגועה בשביל סייבר! את מרגישה פגועה בשביל סייבר? כן!!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? סייבר לא מפסיק לבכות. הוא אומר שהוא מתגעגע אלייך, שהוא לא מבין מה קרה. הוא אמר לי שהוא ניסה לדבר איתך ואתה לא מקשיב. אז חשבתי לנסות בעצמי. ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך עזוב אותי! תתרכז בתכונות הטובות שבך ובסייבר! במערכת היחסים בינכם! אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אני רוצה שתתייחס יותר לסייבר. גם אם עבר זמן, הוא עדיין זקוק לתשומת ליבך. כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי עם דם. כיצד תצייר את שלך? אני מקווה שעם סייבר.

למעלה