שיחה עם יועץ

SaberTooth

New member
עוד מבחן...

מבחן מגניב עם צורות ותמונות. לי הוא אמר: בעל יכולת להתבוננות פנימית רגיש בעל יכולת "שיקוף" אתה קולט את עצמך ואת סביבתך באופן מעמיק יותר מרוב האנשים. אתה שונא שטחיות, ומעדיף להיות לבד מאשר לנהל שיחות חולין עם אנשים. ולמרות זאת יחסיך עם חבריך הם מאוד אינטנסיביים, וזה נותן לך את תחושת הרוגע הפנימית וההרמוניה שלה אתה זקוק כדי לחוש טוב עם עצמך. יחד עם זאת, אתה מסוגל להיות לבד עם עצמך לתקופות זמן ארוכות למדי ולא להשתעמם. זה נכון...

Magical me

New member
יורי ויולי בייעוץ זוגי. ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif

שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. יערה: אני מרגישה שהיא לא משקיעה יותר בזוגיות שלנו!! יעל: אל תשים לב אליה, זה לא שמישהו אחר עושה את זה :) אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? יערה: אתה יכול להרוג אותה. היא מרושעת כלפיי! אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? יעל: לא אני לא, היא המרושעת. תכונה? הממ.. מוכר לי מאיפשהו. אני כוסית, זה מספיק. מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? יערה: היא תדע מה זה תכונה, המפגרת. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? יעל: אני לא צריכה תכונות! אני כוסית! איזה מצב ואיזה נעליים? יערה: נו, הנעליים, שקנית אתמול?... למה חשוב לך לדעת מה התשובה? יערה: זאת הייתה שאלה רטורית. אני רואה שגם אתה מטומטם. פלא שניהלתם רומן?... יעל: היי, אני לא מטומטמת! זה יותר מידי זמן עם אנשים מסויימים *לא רומזת כלום* מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? יערה: על מה???????????????????????????????????????????????????????????? ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. יעל: אל תשים לב אליה, זיגי מאמי, היא קצת לחוצה. השגתי את יורי :) יערה: אה?? אז אתם מנהלים רומן בפני הגב שלי (אתם לא מסתירים כלום)?! *שולפת אקדח* אה, וגם אני אוהבת אותך, מאמי. :) בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? יעל: אנחנו לא מסתירים, כי זה לא ממש קיים. אני רוצה אותו, אבל הוא.. וול, הוא מסור מידי לעבודתו. אוי, הנה הודעה מתמי. אבל אני מאגניבה מידי מכדי לענות :) יערה: אם כבר מדברים, מה *בדיוק* העבודה שלו?? ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. יעל: לא יודעת. משהו בין ג'יגולו לפסיכולוג. לי יש מאהבת עצבנית, זה יתרון! עם מי תוכלי להתייעץ בסביבתך הקרובה כדי למצוא תשובה לשאלה זו? יערה: איתך, יא אדיוט. הנט זאת סביבה מספיק קרובה בשבילי. ועל איזה שאלה אתה מדבר??? האם תוכלי לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? יערה: אני מקווה שאין לך. יעל! מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? יעל: מה נראה לך?? חולה! בעצם, רגע. זה תלוי בקשרים המשפחתיים בפורום. תמי לאב, יש לך אישה? רגע, נאלץ לענות לו. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? יעל: סנוב. יערה: בהתחשב בכך שאין לנו בעיה, הלילה אני ויולי נהיה עסוקות במשהו אחר. ^_^ ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? יעל: בעזרת הידיים של כל הפורום. יערה: איכס!!!!!!!!!!!!! ויולי מפרגנת לי מספיק לשתינו. ^_^ מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? יערה: רמוס. כיצד את מרגישה עכשיו? *יעל מגלגלת עיניים* יעל: אני מרגישה נבגדת וכועסת. ועם חשק להרג. ^^ יערה: מה חדש? את מי תוכלי לשתף בבעיה זו כדי להקל על עצמך? יערה: היא משתפת בזה אותי. פיזית. *בולעת רוק* כיצד תוכלי לשפר את הרגשתך בעיניין זה? יעל: איפה איתמר כשצריך אותו? אה כן, רואה חברים. כי זה הרבה יותר חשוב מאיתנו. כמובן שאני אוכל להרוג אותו, זה לא שירגישו אם הצורה הרזה שלו תעלם. כיצד את מבלה עם חברותיך? יערה: עם יולי, או סתם חברות? ;) האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? יעל: אני מקווה שלא בכולן, יערה? *יערה סובלת מכאבי בטן* *יעל תוהה אם יש לזה קשר לשאלה שנשאלה*

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

משעמם לי! טוב הנה השיחה שלי... אני טיפה מחורפן אז אל תשימו לב לשטויות שרשמתי שם... שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. נראה לי שהבעיה היא אצלך... למה אתה מנסה לעזור לכולם? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אדע למה אתה מנסה לעזור לכל אדם מסכן... אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? אם תגיד לי למה!!!!!!! בנזונה מזדיין מכוער!!!!! תמות ותישרף בגיהנום השחור!!!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? העובדה שאתה מנסה לעזור להמון אנשים בלי באמת לתת תשובה לבעיות שלהם. לדוגמא יעל אמרה לך שהיא מנסה להתאבד אבל אתה לא לקחת את זה ברצינות. לא! אתה לא תעזור לבנאדם במצוקה נכון? מי אתה חושבת שאתה? יא חתיכית אדם שפל וחסר חיים! תמות!!!!!!!! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? לענות על מה?!!?!??!?!?!?! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? נלך טיפה אחורה... איזו שאלה?! מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם תגיד "אני מפסיק לעזור לאנשים, כי אני 'חרא מטומטם'". תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת הבאתי דוגמא... כאילו דה! מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? העובדה שאתה סתם אדם שפל ומסכן! ושאתה תמות בקרוב!!! תישרף!!! הלוואי פרופסור אמברידג' תבוא ותהרוג אותך! זה מגיע לך!!! אוכל מוות מזדיין! ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? אני אומר לעצמי, "אני בטוח יפה יותר מהאפס הזה שאני מדבר איתו, כאילו הוא אפילו לא יכול לומר יותר מ-20 משפטים שונים! סתכל איך הוא נראה! מה זה העיווטבע הזה?!". זה עוזר? אהמ... צודק. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני אראה שתהחתונים שלי נקיות, וסוף כל סוף לא היה לי חלום רטוב. אמא שלי לא תראה סימנים בתחתונים ותבוא לדבר איתי עליהם, ואני ארגיש כמו בנאדם חדש. ספר לי עוד על משפחתך יש לי אמא, אבא, ושני אחים. אני שונא את האח הקטן שלי. מה איתך? האם תוכל לספר לי על תכונה חיובית בולטת שלך? אני שונא אותך. זה נחשב? האם רגש זה הוא דומיננטי בהתנהגותך? מאוד, זה מתטבא בכך שאני כל הזמן חושב על דרכים להרוג אותך, ושאני מקלל אותך כל הזמן, מה לא שמת לב? כיצד יראו חייך ללא רגש זה? אני ארגיש שלם(?). אתה תרגיש שלם(?? מה זה עוזר שאתה חוזר על מה שאמרתי? אני יודע מה אמרתי... מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? קוראים לי יובל. כאשר אתה אומר ' קוראים לי יובל ' למה אתה מתכוון שהשם שלי הוא יובל, כלומר, בעת הלידה הוריי החליטו לתת לי שם שיהווה זיהוי שלי עד שאמות, או עד שאהרוג אותך. מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? למה אתה כותב "01"? יכולת לכתוב "1"... *מתכנתים מפגרים...* בעוד שנה, אני חושב שכבר אעבור על התוכנית שלי לרציחתך בערך 10 פעמים, אבדוק שאין בה שום תקלה ואצא לבצע אותה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

זה גם לא מצחיק. זה מגעיל. אני שונא אנשים שמדברים בצורה שאתה דברת. פשוט שונא. אני סבלתי אנשים כאלה מהיסודי ועד לחטיבה ואני אמשיך לסבול שנה הבאה.

Woogyman

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

אפשר לחשוב איך הוא דיבר כבר. ועוד שאלה - אני היחיד שלא מוצא שום קסם בשיחה עם מכונה?

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

זה סתם משהו מטומטם... אם אין לו מה להגיד הוא חוזר אחריך, אם כתבת סימן שאלה הוא שואל אותך על התשובה... סתם זיבולי שכל.

HuGo Hell

New member
../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif

הוא דיבר בצורה-ילד-עבריין-ערס.

Invisibility

New member
../images/Emo73.gif

וואי אני פשוט מרחם עליך שזה מה שאתה ומע כל היום, אבל זה לא מעניין אותי. זה היה סתם בצחוק, ואני גם לא מדבר ככה, ואם הייתי יכול להעביר את הטונים של הדיבור שלי בשיחה(עם זיגי), היית מבין שלא דיברתי כמו "ילד-עבריין-ערס", מה שזה לא יהיה.

רצחתי את זיגי תבינו למה...

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני חיזר מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? אני באתי מכוכב זורדון אתה באתי מכוכב זורדון? כן ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. יש לי אקדח גדול יש לך אקדח גדול? כן הוא יכול להפוך אותך לתרנגול למה אתה מתכוון ב'כן הוא יכול להפוך אותי לתרנגול' אוי המין האנושי תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני רוצה להשתלט על העולם איך אתה יודע שאתה רוצה להשתלט על העולם כי זה המטרה שלי בחיים כאשר אתה אומר ' כי זה המטרה שלי בחיים ' למה אתה מתכוון המין האנושי כזה דפוק מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? קח אותי למנהיג שלך קח אותך למנהיג שלי? כן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? קח אותי או שאני יהפוך אותך לתרנגול כאשר אתה אומר ' קח אותי או שאני יהפוך אותך לתרנגול ' למה אתה מתכוון די אתה דפוק או משהו כזה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני שואל את השאלות אתה שואל את השאלות? אמרתי שאני שואל יא רשע כאשר אתה אומר ' אמרתי שאני שואל יא רשע ' למה אתה מתכוון לא מקשיבים לי לא מקשיבים לך? כן ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אני חכם אני... חכה לא קבענו שאני שואל את השאלות ספר לי בבקשה- איך אתה מפרגן לעצמך? קח אותי למנהיג או ש... קח אותך למנהיג או ש? אני יהרוג אותך כאשר אתה אומר ' אני יהרוג אותך ' למה אתה מתכוון אני ארצח אותך בדם קר אתה ארצח אותי בדם קר? בדיוק אז קח אותי למנהיג למה אתה מתכוון ב'בדיוק אז קח אותך למנהיג' זהו אני הורג אותך זהו אתה הורג אותי? כן ביי אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? ביי האם אתה מנסה להתחמק מלדון בבעייה כלשהי? לא פשוט עוד מעט מתחיל פרק בסידרה מופע שנות השבעים ואני לא רוצה לפספס אז הנה אני רוצח אותך

SaberTooth

New member
המפ...

אני הייתי מצפה שחייזר סופר-חכם שבא מהחלל החיצון ידע ש-א' תחילית בעתיד גוף ראשון תמיד, או לפחות שידע לפסק כמו שצריך.

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

איך אני אוהב לדבר במבטא רוסי! שאספתי קרשים לל"ג בעומר, אספנו קרשים מאתר בניה, פתאום מאיזה מרפסת יוצא לנו איזה ילד בן 7 בערך לדעתי ומתחיל לצעוק שזה הקרשים שלו! החצוף! התחלתי לצעוק עליו משפטים מפגרים במבטא רוסי והוא נבהל והיה לי כיף!

Kryptonite

New member
וגם שמופע שנות השבעים../images/Emo168.gif

לא משודרת בנוסף ב8 בבוקר, וחבל.

למעלה