יורי ויולי בייעוץ זוגי. ../images/Emo28.gif../images/Emo29.gif
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. יערה: אני מרגישה שהיא לא משקיעה יותר בזוגיות שלנו!! יעל: אל תשים לב אליה, זה לא שמישהו אחר עושה את זה

אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? יערה: אתה יכול להרוג אותה. היא מרושעת כלפיי! אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? יעל: לא אני לא, היא המרושעת. תכונה? הממ.. מוכר לי מאיפשהו. אני כוסית, זה מספיק. מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? יערה: היא תדע מה זה תכונה, המפגרת. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? יעל: אני לא צריכה תכונות! אני כוסית! איזה מצב ואיזה נעליים? יערה: נו, הנעליים, שקנית אתמול?... למה חשוב לך לדעת מה התשובה? יערה: זאת הייתה שאלה רטורית. אני רואה שגם אתה מטומטם. פלא שניהלתם רומן?... יעל: היי, אני לא מטומטמת! זה יותר מידי זמן עם אנשים מסויימים *לא רומזת כלום* מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? יערה: על מה???????????????????????????????????????????????????????????? ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. יעל: אל תשים לב אליה, זיגי מאמי, היא קצת לחוצה. השגתי את יורי

יערה: אה?? אז אתם מנהלים רומן בפני הגב שלי (אתם לא מסתירים כלום)?! *שולפת אקדח* אה, וגם אני אוהבת אותך, מאמי.

בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? יעל: אנחנו לא מסתירים, כי זה לא ממש קיים. אני רוצה אותו, אבל הוא.. וול, הוא מסור מידי לעבודתו. אוי, הנה הודעה מתמי. אבל אני מאגניבה מידי מכדי לענות

יערה: אם כבר מדברים, מה *בדיוק* העבודה שלו?? ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. יעל: לא יודעת. משהו בין ג'יגולו לפסיכולוג. לי יש מאהבת עצבנית, זה יתרון! עם מי תוכלי להתייעץ בסביבתך הקרובה כדי למצוא תשובה לשאלה זו? יערה: איתך, יא אדיוט. הנט זאת סביבה מספיק קרובה בשבילי. ועל איזה שאלה אתה מדבר??? האם תוכלי לספר לי קצת על יחסיך עם אמך? יערה: אני מקווה שאין לך. יעל! מי במשפחתך גורם לך לחוש שמחה וכיצד? יעל: מה נראה לך?? חולה! בעצם, רגע. זה תלוי בקשרים המשפחתיים בפורום. תמי לאב, יש לך אישה? רגע, נאלץ לענות לו. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? יעל: סנוב. יערה: בהתחשב בכך שאין לנו בעיה, הלילה אני ויולי נהיה עסוקות במשהו אחר. ^_^ ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? יעל: בעזרת הידיים של כל הפורום. יערה: איכס!!!!!!!!!!!!! ויולי מפרגנת לי מספיק לשתינו. ^_^ מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? יערה: רמוס. כיצד את מרגישה עכשיו? *יעל מגלגלת עיניים* יעל: אני מרגישה נבגדת וכועסת. ועם חשק להרג. ^^ יערה: מה חדש? את מי תוכלי לשתף בבעיה זו כדי להקל על עצמך? יערה: היא משתפת בזה אותי. פיזית. *בולעת רוק* כיצד תוכלי לשפר את הרגשתך בעיניין זה? יעל: איפה איתמר כשצריך אותו? אה כן, רואה חברים. כי זה הרבה יותר חשוב מאיתנו. כמובן שאני אוכל להרוג אותו, זה לא שירגישו אם הצורה הרזה שלו תעלם. כיצד את מבלה עם חברותיך? יערה: עם יולי, או סתם חברות?

האם את משתפת את חברותיך בבעיותיך? יעל: אני מקווה שלא בכולן, יערה? *יערה סובלת מכאבי בטן* *יעל תוהה אם יש לזה קשר לשאלה שנשאלה*