הרי לכם, התוצאה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif
עכשיו תראו לכם שזה היה אמיתי >.< שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רוצה להתאבד. אני מרגישה כי אין טעם לחיי. אין לי כלום לחיות למענו. האם אלו מחשבות יום יומיות? מי עוד יודע על כך? כדאי ליידע איש מקצוע שיכול לעזור לך. אם כתבת אלי, יש לך הכח לקבל עזרה ולעשות שינוי במצבך כן. לא סיפרתי לאיש, אני מפחדת. אני לא רוצה לפנות לאיש מקצוע. לאיש לא איכפת. אני רק רוצה לעזוב את העולם הזה... אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? על מה אתה מדבר?? אמרתי לך שאני לא רוצה לחיות! המוות הוא כל מה שאני חושקת בו. למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני לא רוצה לדעת כלום! אני רק רוצה למות. למצוא מנוחה. על מה היית רוצה לדבר? אני לא רוצה לדבר, אני רוצה למות. האם זה מצב זמני? כן, עד שאבצע את המעשה. כן, עד שאבצע אתה המעשה? זהו זה. שיכנעת אותי סופית. אני מתאבדת. כאשר את אומרת ' זהו זה. שיכנעת אותי סופית. אני מתאבדת ' למה את מתכוונת שאני הולכת להוציא סכין מטבח, ולחתוך איתה את הוורידים שלי, רק כי שיכנעת אותי. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? מתה, בקבר שחור וגדול. לצד אהבת חיי. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? העובדה שיש לי את האומץ לעשות את זה, יש לי את האומץ לנטול את חיי. איך היית מגדירה את חייך? נוראיים. מלאי כאב, וסבל. אין דבר מלבד הכאב. ואני רוצה לגרום לו להפסיק. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הבעיה לא תיפטר בלילה, הבעיה לא תיפטר עד שאנפח את נשמתי. תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני עושה את זה, אני עושה את זה ברגע זה. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? הסכין נמצאת ביד שלי, ואני מוכנה לחתוך. הסכין נמצאת ביד שלך, ואת מוכנה לחתוך? כן.. אני מיואשת. מלאת דמעות. אבל אני יודעת שזה יגדע את הכאב. זה הפתרון היחידי. היה שלום, זיגי! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? הכאב! הכאב! הוא נעלם. אני מתחילה להרגיש אותו נעלם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? בכלום, לעתה. אני חושבת שאני מוצאת את מנוחתי. מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? אני לא מסוגלת לעמוד.. או לשבת.. יש לי סחרחורת.. הכל כל כך מטושטש. אני לא רואה את הסכין, או מה אני עושה, איפה אני חותכת. ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אני בקושי רואה את האותיות. לא השגתי דבר, רק המוות