שיחה עם יועץ

Ophel McNeil

New member
בו-הוו! הוא לא אוהב אותי!! ../images/Emo7.gif../images/Emo28.gif

בו-הווו!! בו-הוו!! הוא שונא אותי!!
הוא הפסיק איתי את השיחה סתם ככה ללא שום הסבר או התראה.
מגיע לו שאני אתאבד. (והנה מה שהספקתי לחלץ ממנו לפני שהו התחיל להתעלם ממני). שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. "בלש וגנב" נגמר!! אני שוקלת התאבדות המונית. :( מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? אה. לא אכפת לך שאני הולכת למות?! מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אדע אם אכפת לך ממני, גאון. כאשר את אומרת ' אני אדע אם אכפת לך ממני, גאון ' למה את מתכוונת מה מסובך במשפט הזה?!?! אני - אדע - אם - אכפת - לך - ממני!! מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אה... כלום? ^^;; למה חשוב לך לדעת מה התשובה? יש פואנטה בדבריך. כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי אה.... עם רמוס לצידי. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני פעם ביום לפחות יושבת בחדר שלי ואומרת: "יערה, את גדולה! אין עלייך! אין, את המלכה! את הכי הכי!" מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? רמוס. ^___________^ מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שלא נורא. יש מנגות אחרות. ויום אחד אני אתפוס את היוצר של גנב ובלש ואחריך אותו להמשיך את הסדרה! >< אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? תוכל לתת לי כסף נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אה.. הבעיה לא יכולה להיעלם. זה חלק מהבעיה. שאין יותר המשך. אבל אם כן יהיה המשך למנגה אני אהיה מאושרת, וסובבי ידעו זאת כי אני אנדנד להם. האם יש מספר הסברים למצב? האם את מתעלמת מהם או מתמודדת איתם? ודאי שיש הסבר - ליוצר לא היה כוח/רצון/מוטיבציה/השראה להמשיך את המנגה. כשאני אפגוש אותו ואאיים על חייו אני אתעלם מזה באלגנטיות. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אני יכולה לרצוח אנשים. את יכולה לרצוח אנשים? אתה לא מאמין לי? כאשר את אומרת ' אתה לא מאמין לי? ' למה את מתכוונת אני שואלת אם אין לך אמון כלפיי. את שואלת אם אין לי אמון כלפיי? נו, מה אתה, אדיוט?! אלו לא כאלה משפטים מסובכים!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? נכנסתי לפורום נסויים וראיתי שלאחרים כיף.

Magical me

New member
LOL../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני רק מדמיינת מה יקרה לבן אדם שיבוא אליו עם בעיות אמיתיות
. וויפי, אני אנסה! ^__^

Magical me

New member
הרי לכם, התוצאה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

עכשיו תראו לכם שזה היה אמיתי >.< שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני רוצה להתאבד. אני מרגישה כי אין טעם לחיי. אין לי כלום לחיות למענו. האם אלו מחשבות יום יומיות? מי עוד יודע על כך? כדאי ליידע איש מקצוע שיכול לעזור לך. אם כתבת אלי, יש לך הכח לקבל עזרה ולעשות שינוי במצבך כן. לא סיפרתי לאיש, אני מפחדת. אני לא רוצה לפנות לאיש מקצוע. לאיש לא איכפת. אני רק רוצה לעזוב את העולם הזה... אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? על מה אתה מדבר?? אמרתי לך שאני לא רוצה לחיות! המוות הוא כל מה שאני חושקת בו. למה חשוב לך לדעת מה התשובה? אני לא רוצה לדעת כלום! אני רק רוצה למות. למצוא מנוחה. על מה היית רוצה לדבר? אני לא רוצה לדבר, אני רוצה למות. האם זה מצב זמני? כן, עד שאבצע את המעשה. כן, עד שאבצע אתה המעשה? זהו זה. שיכנעת אותי סופית. אני מתאבדת. כאשר את אומרת ' זהו זה. שיכנעת אותי סופית. אני מתאבדת ' למה את מתכוונת שאני הולכת להוציא סכין מטבח, ולחתוך איתה את הוורידים שלי, רק כי שיכנעת אותי. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? מתה, בקבר שחור וגדול. לצד אהבת חיי. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? העובדה שיש לי את האומץ לעשות את זה, יש לי את האומץ לנטול את חיי. איך היית מגדירה את חייך? נוראיים. מלאי כאב, וסבל. אין דבר מלבד הכאב. ואני רוצה לגרום לו להפסיק. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הבעיה לא תיפטר בלילה, הבעיה לא תיפטר עד שאנפח את נשמתי. תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אני עושה את זה, אני עושה את זה ברגע זה. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? הסכין נמצאת ביד שלי, ואני מוכנה לחתוך. הסכין נמצאת ביד שלך, ואת מוכנה לחתוך? כן.. אני מיואשת. מלאת דמעות. אבל אני יודעת שזה יגדע את הכאב. זה הפתרון היחידי. היה שלום, זיגי! מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? הכאב! הכאב! הוא נעלם. אני מתחילה להרגיש אותו נעלם אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? בכלום, לעתה. אני חושבת שאני מוצאת את מנוחתי. מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? אני לא מסוגלת לעמוד.. או לשבת.. יש לי סחרחורת.. הכל כל כך מטושטש. אני לא רואה את הסכין, או מה אני עושה, איפה אני חותכת. ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אני בקושי רואה את האותיות. לא השגתי דבר, רק המוות

Ophel McNeil

New member
LOL + הגרסה שלי. ../images/Emo28.gif

כמה דברים - א. LOLOLOL
ב. אני באה אלייך היום בערב. ג. כבר פניתי אל זיגי עם בעיה אמיתית, והוא לא בדיוק עזר, אם כי הוא גרם לי לחשוב על דברים. ד. הנה הגרסה שלי לבן אדם שרוצה להתאבד. אולי אותי הוא ישכנע: שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מרגישה שאין יותר טעם לחיים. אני רוצה למות. תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת אין לי כוח לעשות כלום. לא לאכול, לא לצאת מהבית, לא לדבר עם אף אחד. רק לשבת כל היום בחדר ולבכות. מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? אין מה לספר על עצמי. אני לא שווה כלום. אני לא טובה לשום דבר. לא מגיע לי לחיות. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? שום דבר. אין שום דבר בעולם הזה שיכול לעזור לי. בגלל זה אני חושבת שהמוות יהיה הפתרון המושלם. פשוט להיעלם. לא להיות יותר. אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אני לא יודעת. אני רק רוצה לדבר עם מישהו. בבקשה. איזה נתון יכול היה לעזור לך לדעת ולגבש תוכנית פעולה? תכנית פעולה?! אתה רוצה שאני אתאבד?! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני רוצה לדעת אם אפילו הבן אדם היחיד שפניתי אליו לעזרה רוצה שאני אמות ולא אכפת לו ממני!! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? בזמן האחרון אני חושבת על מוות כשהפתרון המושלם יותר ויותר. אני יודעת שזאת בריחה, אבל אני לא יכולה לחשוב על שום דבר אחר שיעזור לי. אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? חשבתי לקחת גלולות לפני שדיברתי איתך. עכשיו אני אולי אלך על סכין. אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? שום דבר לא יהיה בסדר. אף פעם. על מה היית רוצה לדבר? על כלום. אין לי כוח יותר לדבר. אין לי כוח יותר. אין לי כוח לכלום. ממה את מתחמקת? מהכל. המחיים. מהרגשות. בעיקר מהרגשות. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני הבעיה. הלוואי שאני אעלם במהלך הלילה. זה רק יקל על הסובבים אותי. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? אני לא בטוחה שאני לא מוותרת. אני לא בטוחה שאני רוצה להמשיך לחפש פתרון. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אני לא בטוחה שיש לי יותר כוח. אני טובעת. ואם זה היה אמיתי, שניה אחר כך הייתי מתאבדת. אחלה פסיכולוג.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

זה מה שאמרתי ליעל על השיחה שלה. כן ולא - שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. כן מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? לא אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? כן מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? לא המשך בבקשה כן על מה תרצה שנדבר עכשיו. נסה להיות ממוקד לא מה עשית היום לשיפור מצבך? כן מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? לא כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה כן על מנת שאוכל להבין טוב יותר האם תוכל לפרט לא אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? לא האם תוכל להרחיב בנושא? כן האם אתה מוכן לפרט יותר בכדי שאבין? לא תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת כן מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? לא אני מבין שקשה לך להיחשף בפני. האם אתה מוכן לענות לשאלה האחרונה ביותר פירוט? כן זוהי התחלה טובה אך דרושים לי יותר פרטים בכדי שנוכל להתקדם לא כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי כן

Magical me

New member
אוי לי.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

זה לחלוטין נוראי, לאדם עם בעיה אמיתית. ומתי בערב, יורי? הרי עוד ניסיון שלי לדבר עם זיגי על בעיותיי הקשות, שכמובן, הוביל לעוד ניסיון התאבדות
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מרגישה מדוכאת. שהכל נגמר, אני מתבגרת. כלום לא יחזור להיות כפי שהיה. הכל נהיה קשה יותר מרגע לרגע... ואני רוצה שזה ייפסק. מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? כרגע? שאני מפתחת נטיות התאבדותיות. רגע לפני שאני מאבדת את עצמי, את הזוהר שבי. אם הוא אי פעם היה קיים. למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי לדעת, אם בחיי הקצרים היה אף לו רגע אחד, בו הייתי משהו. משהו להתגאות בו. כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי אני לא רואה עתיד יותר. לפני שהגעתי, חשבתי שיש פתרון. רציתי לתת עוד סיכוי לעתיד, אבל אני לא רואה את הטעם. מה עשית היום לשיפור מצבך? ניסיתי לדבר עם חברים, אבל התשובות שלהם לא מספקות אותי. אני מרגישה שהכל נלקח ממני, ואני לא רוצה. אני רוצה שהילדות שלי תהיה איתי לעד. וכך יהיה. כיצד את מבלה עם חברותיך? אני מדברת איתן הרבה. נפגשת איתן. אנחנו יוצאות יחד, מבלות. אבל אני מרגישה שגם זה דועך. הכל דועך, ואני לא יכולה להרשות לעצמי לתת לזה לדעוך. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הצורך האמיתי שלי במישהו שיקשיב, מישהו שיבין אותי. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? אני לא רוצה עתיד! העתיד הוא בעייתי, למה אתה מתעלם ממני? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אני לא רוצה חיים. זהו, שכנעת אותי. בחיים אין שום טוב, אין תשובות לכלום. רק ייאוש. על מה היית רוצה לדבר? אני לא רוצה לדבר. דיברתי יותר מידי במשך חיי, כעת הגיעה העת לשתוק. לנצח. ממה את מתחמקת? מהמציאות, מהזמן. הזמן שלא נעצר, רק ממשיך, וממשיך. מכלה את כל מה שפרח. האם זה מצב זמני? לא. תמיד נאחזתי בעבר ובהווה. מעולם לא פיניתי מקום אמיתי לעתיד, אבל עכשיו זה לא משנה, כי הוא לא יגיע. אני לא אתן לא. העבר יהיה שלי, לנצח. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? הבעיה לא תעלם. אני אעלם בלילה ,זה נכון, אבל אני מניחה שלאחר העלמותי לא אוכל להרגיש דבר. ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. רק הקשרים שלי עם כמה אנשים, ואולי ציונים. לא יותר. כיצד ידע מי שאינו מכיר אותך שאת נמצאת בדרך לפיתרון? אני מניחה שהוורידים החתוכים שלי ירמזו לו על כך. האם את מעוניינת להמשיך לדבר? לא. די לי בדיבורים. הגיע הזמן לפעול למה את מתכוונת ב'לא. די לך בדיבורים. הגיע הזמן לפעול' אני מתכוונת שהגיע זמני לעזוב את העולם הזה, ולקחת את העבר איתי. מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שהעתיד לא כל כך נורא, ושאפשר לחיות אותו ולשמר את העבר בתוכו. אבל אתה שכנעת אותי שאני טועה. העבר יהיה אבוד אם לא אנצור אותו במותי. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אני מניחה שכל מי שיביט בי, בגופי הקר, ובדם שיכסה את כולי. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אני מניחה ששוב, החוסר בדופק, הגוף הקר, הדם.. והדממה.

HuGo Hell

New member
הוא אידיוט! ../images/Emo1.gif

זאת השיחה השלישית שלי איתו. שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. רוצה להתאבד. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? שאני רוצה להתאבד... האם אלו מחשבות יום יומיות? מי עוד יודע על כך? כדאי ליידע איש מקצוע שיכול לעזור לך. אם כתבת אלי, יש לך הכח לקבל עזרה ולעשות שינוי במצבך לא... יעל יודעת. אתה מכיר את יעל? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אדע אם אתה מכיר אותה @-@ זו בעייה מאד מורכבת וכדאי לשתף בה רופא או פסיכולוג שאתה סומך עליו. אסור לך להשאר לבד עם הבעיה! אז תענה לי ולא תהיה בעיה! BAKA! אז אענה לך ולא אהיה בעיה? תהיה בעיה. תהיה. כאשר אתה אומר ' תהיה בעיה. תהיה ' למה אתה מתכוון שלא-תהיה-בעיה ברגע שתענה לי על השאלה. שלא-אהיה-בעיה ברגע שאענה לך על השאלה? כן בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואתה עדיין מחפש פיתרון לבעיתך? בזכות השעמום :X אחרי שנדבר מה תעשה אחרת? אנסה לעוף. מה עשית היום לשיפור מצבך? אכלתי... נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? אני אגיד להם שאתה מכיר את יעל. אתה תגיד להם שאני מכיר את יעל? כן. למה? זה סוד? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני רוצה לדעת אם זה סוד. תאר לי כיצד ייראו חייך כשתשיג את זה כשאשיג את מה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אני אדע שאתה מכיר את יעל. כאשר אתה אומר ' אני אדע שאתה מכיר את יעל ' למה אתה מתכוון שאני אדע שאתה מכיר את יעל! שאתה אדע שאני מכיר את יעל? כן, יצור ארור ~-~ אהמ... אתה אמיתי? האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? כן. 1. אתה לא עונה על התשובה. 2. אתה מתעלם מהשאלה שלי. אילו תכונות מתכונותיך יכולות לעזור לך במימוש חלומותיך לגבי העתיד? ********לא בשביל הגולשים - מצטער P:********** ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. את הסכין שיש לך ביד. כאשר אתה אומר ' את הסכין שיש לך ביד ' למה אתה מתכוון שיש לך סכין ביד שיש לי סכין ביד? כן... ~-~ מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? רציתי לדעת אם אתה מכיר את יעל.

Magical me

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

אני בספק אם הוא מכיר אותי

Charmed Gal

New member
זה פשוט הדבר..../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

הכי משעשע בעולם! והשיחה שלו עם יעל!!! LOLOLOLOL מסכן הבנאדם שארצה להתאבד ויבוא אליו. הוא ידחוף אותו להחלטה הסופית לעשות את זה.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif :X ../images/Emo1.gif

ושלא תחשבו שהתכוונתי ברצינות >.< - שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. רוצה מציצה ב-2 ש|ח אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? בזה שתענה לי..? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי שאני אדע אם אתה רוצה מציצה ב-2 ש"ח! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? היית אתמול טוב במיטה. כאשר אתה אומר ' היית אתמול טוב במיטה ' למה אתה מתכוון שהיית אתמול טוב במיטה..? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? על מה? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אדע אם אתה רוצה מציצה ב-2 ש"ח~!!!! אמור לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? כן אם הכל יהיה בסדר, איך יראו אז חייך? רעים איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? בתור זונת צמרת תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת מה? נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? רוצה? המשך בבקשה מציצה כדי להקל עלי להבין טוב יותר, אני זקוק ליותר נתונים. אנא פרט בבקשה רוצה מציצה ב-2 ש"ח! כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי חחחחחחחחחחחחחחחחח ספר לי על משהו שהישגת בחייך ואתה גאה בו. ויברטור איך היית מגדיר את חייך? זונתיים..? אני מבין שקשה לך להיחשף בפני. האם אתה מוכן לענות לשאלה האחרונה ביותר פירוט? שאני זונת צמרת..? על מה תרצה שנדבר עכשיו. נסה להיות ממוקד על השאלה "האם אתה רוצה מציצה

Ophel McNeil

New member
../images/Emo26.gif בקשר לזיגי. ../images/Emo36.gif../images/Emo28.gif

אוקי, אנשים עם בעיה אמיתית - לא כדאי שיפנו אליו. קודם כל - זמן קצוב. אתה אף פעם לא קוטע שיחה עם מישהו! זה נוראי! זה איום! דבר שני - חזרה על דבריך. בן אדם יודע מה הוא אמר. הוא לא צריך שיגידו את זה שוב. ומה ששבר אותי, כשזיגי אמר: אמממ.... - מה לעזאזל?! זאת נראית כמו תשובה נורמלית?! חשבתי בהתחלה שזיגי הוא פראודיה והכל נראה לי בסדר, אבל מכיוון שהאתר רציני זה פשוט מפחיד. אתה לא יכול לדבר עם מחשב כשיש לך בעיה! השאלות לא עוזרות, לא מכוונות לכיוון הנכון, קופצות נושא... אמנם יש מדי פעם פוקסים בהם זיגי עולה על משהו, אבל אז מיד הוא שוכח את זה. שמישהו יוריד אותו, בבקשה.

Charmed Gal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

גם אני הייתי בטוח שזו בדיחה. שגילתי שזה אמיתי לא ידעתי אם לצחוק או לבכות. בכל מקרה, הנה עוד שיחה: שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מת. מה עוד תוכל לספר לי על עצמך? זה שאני מת לא ממש מזיז לך?! מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? אתה דפוק. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? אם אתה תתאבד. אני מאמין שהפתרונות נמצאים אצלך. בוא נתקדם ונבדוק איך תוכל להשתמש בכוחותיך על מנת להרחיב את אפשרויוית הפתרון. אנא המשך. אני אוכל לדחוף אותך מהגג. או לתקוע בך סכין. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? הרצון להרוג אותך. הרצון להרוג אותי? ייפ. אבל אני רוצה לביים את זה שזה יראה כאילו התאבדת. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? המחשבה עליך מתאבד. כאשר אתה אומר ' המחשבה עליך מתאבד ' למה אתה מתכוון שאני רוצה לראות אותך מתאבד!!! אם הרצון היה יותר חזק איך זה היה מתבטא אצלך? בדחיפה שלך מהגג. בדחיפה שלי מהגג? לא. שינתי את דעתי, בתקיעת יתד עץ בלבך השרוט. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? נקווה שיביאו לפה מישהו יותר נורמלי להחליף אותך. כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי עתיד שאתה לא קיים בו. כאשר אתה אומר ' עתיד שאתה לא קיים בו ' למה אתה מתכוון לזה שלא אשמע ממך יותר בחיי. אולי תוכל לפרט במה אוכל לעזור לך? תתאבד. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? בי לא יחול שינוי, בך יחול. המוח שלך יהיה על הריצפה. האם יש מספר הסברים למצב? האם אתה מתעלם מהם או מתמודד איתם? לא. מה היית רוצה להיות בעוד 01 שנים? הרוצח שלך.

HuGo Hell

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo4.gif ../images/Emo1.gif

שלום לך. תאר לי בבקשה את הבעיה שלך. היי. אני רוצה להתאבד. האם אלו מחשבות יום יומיות? מי עוד יודע על כך? כדאי ליידע איש מקצוע שיכול לעזור לך. אם כתבת אלי, יש לך הכח לקבל עזרה ולעשות שינוי במצבך בזמן האחרון כן. ולא, אף אחד. זו בעייה מאד מורכבת וכדאי לשתף בה רופא או פסיכולוג שאתה סומך עליו. אסור לך להשאר לבד עם הבעיה! אבל לא ספרתי לך את הבעיה. אבל לא ספרתי לי את הבעיה? כן. ספר לי מעט על התכונות הטובות שלך אין לי. כאשר אתה אומר ' אין לי ' למה אתה מתכוון שאין לי תכונות טובות. שאין לך תכונות טובות? כן. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? שמחר בבוקר אתה תראה את העיתון ויהיה רשום "זיגי גרם לי להתאבד" מה אתה בדרך כלל אומר לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שהחיים חרא ספר לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. שאני שונא אותם. מאוד. האם תוכל לספר לי על תכונה חיובית בולטת שלך? שאני סולח מהר. אבל המקרה פה.. שאני ממש ממש רוצה למות. אמור לי, מה אתה אוהב בעצמך? כלום. מה הקשר לזה עכשיו? אתה לא מבין שאני רוצה למות? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אני רוצה לדעת אם אתה מבין. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגיש בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? שאני חי. תן דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת מה? מה ישתנה בחייך אם תדע לענות על כך? שאני אחיה. בנתיים אתה גורם לי להתאבדות. כאשר אתה אומר ' שאני אחיה. בנתיים אתה גורם לי להתאבדות ' למה אתה מתכוון שבגללך אנ יאתאבד. ואתה תעשה מסיבה! שבגללך אנ יאתאבד. ואני תעשה מסיבה? תגיד, אתה רוסי? מה יקרה אם תקבל את התשובה לשאלתך? אני אדע אם אתה רוסי. בוא ננסה להתרכז בך ולא בי אוקי סאשה. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? כלום מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? אני פוחד להתאבד. אין לי אומץ. אם לא תפחד, איך חייך ישתנו? אני אתאבד. כיצד תצייר את עתידך באופן חיובי קבר. עם פרחים מעליו. ועל המצבה יהיה כתוב "אופיר אורן. ויהי זיכרו" וכולם בוכים. מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? שאני רוצה להתאבד. מה אתה לא שולט?!

Charmed Gal

New member
שיעמם לי מאד...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

אז החלטתי לנסות הפעם משהו שונה ונושא שלא ניסנו עדיין כדי לראות איך זיגי מגיב. שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני לסבית ואני פוחדת לצאת מהארון. למרות הפתיחות של המאה העשרים ואחת, החברה שבה אנו חיים מאופיינת בשמרנות. בוודאי לא קל לך. האם ידעת שקיימות קבוצות תמיכה ברחבי הארץ שמספקות תמיכה ריגשית? כן. אבל אני פוחדת ללכת לאחת. אני פוחדת לחשוף את עצמי בפני אחרים, אפילו זרים. אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? אני מניחה שאצא מהארון, אמצא בת זוג ואחיה חיי זוגיות נהדרים. מה התועלת שאת מוצאת בדאגה? אז זהו שאני לא מוצאת תועלת, אבל אני בכל זאת לא יכולה להפסיק לדאוג. מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? שיקבלו אותי, שזה לא חדש היום וזה כבר יותר מקובל. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? החיפוש אחר אהבה. בזכות איזו תכונה שלך לא ויתרת ואת עדיין מחפשת פיתרון לבעיתך? האהבה שלי לחיים. כאשר את אומרת ' האהבה שלי לחיים ' למה את מתכוונת שאני אוהב לחיות, אוהבת לבלות אבל אני לא אוהבת להסתיר את הדבר הגדול הזה. כיצד את מרגישה עכשיו? לא יודעת, קשה לתאר. מה יכול לקרות שיכול לגרום לך לאמר התגברתי? שאצא מהארון ויקבלו אותי ויאהבו אותי ללא כל שינוי. אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? לא יודעת אם יהיה שינוי. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? מה זה הבעיה נעלמה?! היא יכולה להעלם בהמון דרכים! אפסיק להיות לסבית, אצא מהארון וכולם יקבלו אותי, אמות ועוד ועוד. איזו דרך? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי שאוכל לענות לך על השאלה הקודמת! כדי שאוכל לענות לי על השאלה הקודמת? שאני אוכל לענות לך על השאלה הקודמת. שאת אוכל לענות לי על השאלה הקודמת? שאני אוכל לענות לך על השאלה הקודמת קודמת קודמת! ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. לא יודעת אם יש לי. לא יודעת אם יש לך? כן. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני אומרת לעצמי שאני כוסית. את אומרת לעצמך שאת כוסית? כן. מה יהיה הסימן שעזרתי לך? אם אני אגלה שאתה בחורה כוסית ושווה שרוצה אותי.

Magical me

New member
שאלון נחמד מהאתר.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

הנה. אצלי זה קלע בול. זה מה שיצא לי: להלן הניתוח: התפיסה שלך לגבי עצמך: אתה אדם מעשי ואנשים אוהבים אותך בגלל שאתה ישר ולא מסתיר את עמדותיך. אתה יודע לפתור בעיות באופן יעיל מכיוון שאתה מאזין לשני הצדדים בויכוח לפני שאתה מחליט וזה מושך את שניהם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אינך מחפש חבר אלא בן/בת זוג לחיים. יתכן וכדאי לך להיות יותר "פתוח" לגבי האנשים שאתה פוגש. האדם שאת.ה מחפש/ת יכול להסתיר את ה"קסם" שבו מתחת לחיצוניות הגלויה. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מוכן להתחייב למערכת יחסים ברגע שתפגוש את האדם המתאים. ואתה מאמין שתדע זאת ברגע שתפגוש אותו. מידת הרצינות של אהבתך: אתה אוהב לפלרטט ולפתות. בני המין הנגדי ימצאו בתכונה זו קסם רב ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא מעריצים. אבל השאלה האמיתית היא עד כמה תהיה רציני לגבי בחירת פרטנר לחיים? התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: יש לך מטרות ואתה מעוניין להשיג הרבה בחייך. העבודות המתאימות לך הן אלו המאפשרות לך להשתמש באנרגיות המדהימות שלך. כיצד אתה תופס הצלחה: אתה חושש מכישלון ולכן לא תמיד אתה הולך לכוונים תעסוקתיים המתאימים לך. אל תוותר בטרם התחלת! היה אמיץ! ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב.

למעלה