שיחה עם יועץ

HuGo Hell

New member
היי!! ../images/Emo1.gif

זה אני הבאתי לך. קצת קרדיט
אניווי, גם אצלי זה קלע בול + עוד שאלון "מי אתה באמת?" שגם קלע בידיוק בול @_@ הראשון- התפיסה שלך לגבי עצמך: אנשים אחרים חושבים שאתה אדם מאוד מעניין אבל האמת היא שאתה מסתיר את ה"אני" האמיתי שלך. חבריך אוהבים אותך מפני שאתה יודע להקשיב להם הם עדיין יאהבו אותך גם אם תרשה לעצמך להיות "אתה עצמך" אתם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה רומנטיקן אמיתי. כשאתה מאוהב אתה תעשה כל דבר כדי לשמור על אהבתך. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מוכן להתחייב למערכת יחסים ברגע שתפגוש את האדם המתאים. ואתה מאמין שתדע זאת ברגע שתפגוש אותו. מידת הרצינות של אהבתך: אתה מאוד רציני לגבי מערכות יחסים ואין לך עניין לבזבז זמן עם אנשים שאינך מחבב. אם תמצא את האדם הנכון אתה לא תהסס להתאהב. התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: יש לך המון חלומות על עבודות אבל מעט הזדמנויות להתנסות בהן אלא אם תנסה להתמקד באחת. עליך לבחור עבודה ולהתמסר לה וכך תהיה מאושר ותצליח. כיצד אתה תופס הצלחה: הצלחה בקריירה שלך אינה נתפסת בעיניך כדבר החשוב ביותר בחייך. אתה מרוצה ממה שיש לך ואתה חושב שלבלות זמן עם האנשים האהובים עליך חשוב בהרבה מלבלות זמן בעבודה! ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה אדם בוגר, הגיוני, ישר, שנותן עצות מצוינות. אנשים מבקשים את התייחסותך בנושאים שונים. לפעמים אתה מוצא את עצמך כלוא בבעיה שבה צריך לתת יותר דגש ללב מאשר לראש. ו"מי אתה באמת?" אתה אדם מאוד רציני. אתה נוטה להיות שקט ולהתנהג טוב, ואין לך הערכה עצמית גבוהה מדי. שלא כמו שאר האנשים בסביבתך אתה מעדיף להיות לבד ולא מוקף בהרבה חברים וזה עשוי לגרום לכך שתהיה פחות מושך בעיני נשים שאוהבות גברים מטיפוסים מסוימים. זכור כי אתה מושך בדרכך הייחודית וזה אומר שייקח לאנשים קצת יותר זמן להכיר אותך. רגשותיהם של אנשים אחרים אכן חשובים לך ואתה רציני למדי לגבי נושאים שיש להם השלכה על חייך. אתה כנה, והדאגה שלך לרווחתם של האחרים גורמת לכך שאנשים שמחים להיות חבריך. אתה ממלא אחרי הוראות, ואתה מצפה מאחרים לנהוג כמוך. אנשים יכולים להשתעמם ממך בקלות כי אתה גורם להם לחוש מעט אשמה בנוגע לעצמם. אתה אוהב לקבל החלטות על דעת עצמך בלבד, ומתעלם מעצותיהם של אנשים אחרים. אתה מעדיף להיות מנהיג בקבוצה, אבל שוכח לדאוג לפרטים שבה. בחורות רואות אותך כאדם חושב וזהיר. הם ימשכו לתכונה זו שבך אבל עליך ללמוד קודם לדבר את אשר על לבך ולא להתבייש, אחרת אתה תיחשב לביישן ושקט מדי. למד להירגע. זה בסדר לבלות מדי פעם ! כשתלמד לפתח את החלק בך האוהב בילויים, תימצא מאוד אטרקטיבי בעיני בנות המין הנשי. החברה שלך חושבת שאתה מאוד נחמד אבל זו אינה מחמאה מפני שלעיתים אתה נחמד מדי, ונתפס כחסר אונים. אם אתה מוצא את עצמך במצבים אלו לעיתים קרובות מדי עליך להישמר מכך שחבריך יתעייפו ממך ולא יהיה להם כוח להיות למשענת עבורך.

Magical me

New member
לי לא הלך עם זה.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

זו לא אני- אתה אדם מאוד רציני. אתה נוטה להיות שקט ולהתנהג טוב, ואין לך הערכה עצמית גבוהה מדי. שלא כמו שאר האנשים בסביבתך אתה מעדיף להיות לבד ולא מוקף בהרבה חברים וזה עשוי לגרום לכך שתהיה פחות מושך בעיני נשים שאוהבות גברים מטיפוסים מסוימים. זכור כי אתה מושך בדרכך הייחודית וזה אומר שייקח לאנשים קצת יותר זמן להכיר אותך. רגשותיהם של אנשים אחרים אכן חשובים לך ואתה רציני למדי לגבי נושאים שיש להם השלכה על חייך. אתה כנה, והדאגה שלך לרווחתם של האחרים גורמת לכך שאנשים שמחים להיות חבריך. אתה ממלא אחרי הוראות, ואתה מצפה מאחרים לנהוג כמוך. אנשים יכולים להשתעמם ממך בקלות כי אתה גורם להם לחוש מעט אשמה בנוגע לעצמם. אתה אוהב לקבל החלטות על דעת עצמך בלבד, ומתעלם מעצותיהם של אנשים אחרים. אתה מעדיף להיות מנהיג בקבוצה, אבל שוכח לדאוג לפרטים שבה. חבריך חושבים שכיף להיות בחברתך, אבל לפעמים אתה נוטה להיות חסר אחריות ולעיתים אף ילדותי, ומתעלם מכך שיום אחד תצטרך להתבגר . יתכן וכדאי לך להתחיל לקרוא ספרים טובים שיתנו לך להביט בעולם באור אחר. אתה הרי רוצה שיתייחסו אליך ברצינות - נכון? החברה שלך חושבת שאתה מאוד נחמד אבל זו אינה מחמאה מפני שלעיתים אתה נחמד מדי, ונתפס כחסר אונים. אם אתה מוצא את עצמך במצבים אלו לעיתים קרובות מדי עליך להישמר מכך שחבריך יתעייפו ממך ולא יהיה להם כוח להיות למשענת עבורך.

The Pink Dragon

New member
עשיתי קודם את זה עם התמונות

הוא קלע בול... אין לי כח להביא את מה הוא רשם. אבל השאלונים האלה ממש נחמדים..

Charmed Gal

New member
הנה שלי...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

יש בזה אולי חלק או שניים נכונים, אבל בכלליות לא כל כך. לדעתי 5 שאלות(זה היה 5 שאלות, נכון? סניליות...) זה לא מספיק כדי לקבוע אופי של בנאדם. אתה אדם מאוד רציני. אתה נוטה להיות שקט ולהתנהג טוב, ואין לך הערכה עצמית גבוהה מדי. שלא כמו שאר האנשים בסביבתך אתה מעדיף להיות לבד ולא מוקף בהרבה חברים וזה עשוי לגרום לכך שתהיה פחות מושך בעיני נשים שאוהבות גברים מטיפוסים מסוימים. זכור כי אתה מושך בדרכך הייחודית וזה אומר שייקח לאנשים קצת יותר זמן להכיר אותך. רגשותיהם של אנשים אחרים אכן חשובים לך ואתה רציני למדי לגבי נושאים שיש להם השלכה על חייך. אתה כנה, והדאגה שלך לרווחתם של האחרים גורמת לכך שאנשים שמחים להיות חבריך. אתה ממלא אחרי הוראות, ואתה מצפה מאחרים לנהוג כמוך. אנשים יכולים להשתעמם ממך בקלות כי אתה גורם להם לחוש מעט אשמה בנוגע לעצמם. אתה אוהב לקבל החלטות על דעת עצמך בלבד, ומתעלם מעצותיהם של אנשים אחרים. אתה מעדיף להיות מנהיג בקבוצה, אבל שוכח לדאוג לפרטים שבה. בחורות רואות אותך כאדם חושב וזהיר. הם ימשכו לתכונה זו שבך אבל עליך ללמוד קודם לדבר את אשר על לבך ולא להתבייש, אחרת אתה תיחשב לביישן ושקט מדי. למד להירגע. זה בסדר לבלות מדי פעם ! כשתלמד לפתח את החלק בך האוהב בילויים, תימצא מאוד אטרקטיבי בעיני בנות המין הנשי. החברה שלך חושבת שאתה אדם חזק ועצמאי. הביטחון העצמי שלך ושימחת החיים שבך גורמת לכך שאנשים ישמחו להיות בחברתך, אבל לפעמים כדאי שתיתן יותר תשומת לב למה שאנשים אחרים (כולל החברה שלך) חושבים.

SaberTooth

New member
שלי - מלבד קטע אחד, זה נכון...

אתה אדם מאוד רציני. אתה נוטה להיות שקט ולהתנהג טוב, ואין לך הערכה עצמית גבוהה מדי. שלא כמו שאר האנשים בסביבתך אתה מעדיף להיות לבד ולא מוקף בהרבה חברים וזה עשוי לגרום לכך שתהיה פחות מושך בעיני נשים שאוהבות גברים מטיפוסים מסוימים. זכור כי אתה מושך בדרכך הייחודית וזה אומר שייקח לאנשים קצת יותר זמן להכיר אותך. (הפסקה הזו נכונה) רגשותיהם של אנשים אחרים אכן חשובים לך ואתה רציני למדי לגבי נושאים שיש להם השלכה על חייך. אתה כנה (כן, לא כנה), והדאגה שלך לרווחתם של האחרים גורמת לכך שאנשים שמחים להיות חבריך (באמת
). אתה אדם מבריק, עליז, ומאושר (פחחח). אתה מתחשב באחרים ואוהב לכייף. כולם מרגישים מאוד נוח בקרבתך בגלל הטבע הנעים שלך. כשאתה נכנס לחדר עם אנשים עיני כולם יתמקדו בך בשל הקסם האישי הנודף ממך (
). חבריך חושבים שכיף להיות בחברתך (באמת
), אבל לפעמים אתה נוטה להיות חסר אחריות ולעיתים אף ילדותי, ומתעלם מכך שיום אחד תצטרך להתבגר . יתכן וכדאי לך להתחיל לקרוא ספרים טובים שיתנו לך להביט בעולם באור אחר. אתה הרי רוצה שיתייחסו אליך ברצינות - נכון? החברה שלך (אין לי חברה...
) חושבת שאתה אדם חזק ועצמאי. הביטחון העצמי שלך ושימחת החיים שבך גורמת לכך שאנשים ישמחו להיות בחברתך, אבל לפעמים כדאי שתיתן יותר תשומת לב למה שאנשים אחרים (כולל החברה שלך) חושבים.

HuGo Hell

New member
עליז ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo1.gif

זה מנסה לרמוז משהו

Charmed Gal

New member
זה באמת...../images/Emo56.gif../images/Emo185.gif

דיי מתאים לך. אני כבר סנילי אז אני לא זוכר מילה במילה מה היה כתוב, אבל יש שם דברים שמההכירות שלי איתך אני חושב שממש קולעים בול כמו שאמרת. הנה שלי, גם מאד מדויק לדעתי. שימו לב גם לחלק של הפחדים שבדיוק בימים האחרונים ראיתם שיש לי בעיה איתו. התפיסה שלך לגבי עצמך: אנשים אחרים חושבים שאתה אדם מאוד מעניין אבל האמת היא שאתה מסתיר את ה"אני" האמיתי שלך. חבריך אוהבים אותך מפני שאתה יודע להקשיב להם הם עדיין יאהבו אותך גם אם תרשה לעצמך להיות "אתה עצמך" אתם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מוכן להתחייב למערכת יחסים ברגע שתפגוש את האדם המתאים. ואתה מאמין שתדע זאת ברגע שתפגוש אותו. מידת הרצינות של אהבתך: אתה אוהב לפלרטט ולפתות. בני המין הנגדי ימצאו בתכונה זו קסם רב ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא מעריצים. אבל השאלה האמיתית היא עד כמה תהיה רציני לגבי בחירת פרטנר לחיים? התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך. כיצד אתה תופס הצלחה: אתה בטוח בכך שתצליח בעבודתך ולכן שום דבר לא יעצור אותך מלנסות! ממה אתה הכי פוחד: אתה חושש מדברים שאינך יכול לשלוט בהם. לפעמים הכעס שלך מסתיר את רגשותיך האמיתיים. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה אדם בוגר, הגיוני, ישר, שנותן עצות מצוינות. אנשים מבקשים את התייחסותך בנושאים שונים. לפעמים אתה מוצא את עצמך כלוא בבעיה שבה צריך לתת יותר דגש ללב מאשר לראש.

Magical me

New member
תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

נראה לי לפחות
אני חושבת שגם איתך זה קלע שם המון. זה השאלון היחידי שלא טעה כאן עם אף אחד... מעניין...

PorkchoP

New member
זה בגלל שהשאלון בנוי טוב.

השאלות מכוונות לדמיון ולצורת החשיבה, ועליהן בנויות תשובות שלרוב יהיו אמיתיות.

PorkchoP

New member
הנה שלי.

אני לא מסכים עם חלק מהתשובות. פירוט בהמשך. אבל לפני כן - התוצאות. התפיסה שלך לגבי עצמך: אנשים אחרים חושבים שאתה אדם מאוד מעניין אבל האמת היא שאתה מסתיר את ה"אני" האמיתי שלך. חבריך אוהבים אותך מפני שאתה יודע להקשיב להם הם עדיין יאהבו אותך גם אם תרשה לעצמך להיות "אתה עצמך" אתם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. מידת הרצינות של אהבתך: יש לך טקטיקות לא רעות בפנייה לבני המין הנגדי. אנשים נמשכים לאופן הישיר שבו אתה מתנהג, כך שקרוב לודאי שלא תהיה לך בעיה עם "יציאות" עם בני זוג. התפיסה שלך בענייני חינוך: יתכן ואינך אוהב ללמוד אבל יש לך רעיונות פרקטיים. אתה מקשיב לאינסטינקטים שלך ונוטה ללכת בעקבות הלב, ולכן סביר להניח שתעבוד בעבודות בלתי שגרתיות. העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך. כיצד אתה תופס הצלחה: הצלחה בקריירה שלך אינה נתפסת בעיניך כדבר החשוב ביותר בחייך. אתה מרוצה ממה שיש לך ואתה חושב שלבלות זמן עם האנשים האהובים עליך חשוב בהרבה מלבלות זמן בעבודה! ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב. אני ממש לא מסכים עם ההרגשה שלי כלפי לימודים, מאחר ולדעתי זה אחד הדברים החשובים. אני גם לא כ"כ בטוח לגבי ה"טקטיקות" שלי (
). אבל הדבר שאני הכי פחות מסכים איתו זה הפחד שלי. זה אולי ההיפך הגמור ממני! אם יש משהו שלא מזיז לי זה היותי מקובל או לא. פה לא הייתה קליעה. והאמת, הרגשות שלי די יציבים. אני אדיש נקודה.

SaberTooth

New member
אצלי הוא פחות או יותר נכון...

התפיסה שלך לגבי עצמך: אנשים אחרים חושבים שאתה אדם מאוד מעניין אבל האמת היא שאתה מסתיר את ה"אני" האמיתי שלך. חבריך אוהבים אותך מפני שאתה יודע להקשיב להם (באמת
) הם עדיין יאהבו אותך גם אם תרשה לעצמך להיות "אתה עצמך" אתם. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. מידת הרצינות של אהבתך: אתה אוהב לפלרטט ולפתות (כן בטח...). בני המין הנגדי ימצאו בתכונה זו קסם רב ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא מעריצים. אבל השאלה האמיתית היא עד כמה תהיה רציני לגבי בחירת פרטנר לחיים? התפיסה שלך בענייני חינוך: יתכן ואינך אוהב ללמוד אבל יש לך רעיונות פרקטיים. אתה מקשיב לאינסטינקטים שלך ונוטה ללכת בעקבות הלב, ולכן סביר להניח שתעבוד בעבודות בלתי שגרתיות. העבודה המתאימה לך: אתה אדם מעשי ולכן תבחר במשרה בטוחה עם הכנסה קבועה. בידיעה שמה שאתה אוהב לעשות הוא חשוב, מצא לעצמך עבודה רגילה ותסדר לעצמך את עתידך (אני היחיד שרואה סתירה עם הסעיף הקודם
). כיצד אתה תופס הצלחה: הצלחה בקריירה שלך אינה נתפסת בעיניך כדבר החשוב ביותר בחייך. אתה מרוצה ממה שיש לך ואתה חושב שלבלות זמן עם האנשים האהובים עליך חשוב בהרבה מלבלות זמן בעבודה! ממה אתה הכי פוחד: אתה מודאג לגבי הדימוי שלך בעיני אחרים. כלומר אתה מנסה מאוד להיות " מקובל" על ידי אחרים. הגיע הזמן לכך שתאמין בעצמך ולא ב"לבוש החיצוני" שלך (לא ממש אכפת לי מה אחרים חושבים עלי...). מהו העצמי האמיתי שלך: אתה אדם בוגר, הגיוני, ישר, שנותן עצות מצוינות. אנשים מבקשים את התייחסותך בנושאים שונים. לפעמים אתה מוצא את עצמך כלוא בבעיה שבה צריך לתת יותר דגש ללב מאשר לראש.

Kryptonite

New member
אימאלה... זה די נכון...../images/Emo168.gif

התפיסה שלך לגבי עצמך: אתה אינטליגנטי, ישר, ומתוק. אתה ידידותי כלפי כולם ואינך אוהב עימותים. מאחר ואתה כל כך מלא חיים וחברתך נעימה אנשים נמשכים לחברתך, באופן טבעי ונהנים לשוחח אתך. סוג החבר/ה שאתה מחפש: אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים: אתה מוכן להתחייב למערכת יחסים ברגע שתפגוש את האדם המתאים. ואתה מאמין שתדע זאת ברגע שתפגוש אותו. מידת הרצינות של אהבתך: אתה אוהב לפלרטט ולפתות. בני המין הנגדי ימצאו בתכונה זו קסם רב ולכן לא תהיה לך בעיה למצוא מעריצים. אבל השאלה האמיתית היא עד כמה תהיה רציני לגבי בחירת פרטנר לחיים? התפיסה שלך בענייני חינוך: לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. העבודה המתאימה לך: יש לך מטרות ואתה מעוניין להשיג הרבה בחייך. העבודות המתאימות לך הן אלו המאפשרות לך להשתמש באנרגיות המדהימות שלך. כיצד אתה תופס הצלחה: אתה חושש מכישלון ולכן לא תמיד אתה הולך לכוונים תעסוקתיים המתאימים לך. אל תוותר בטרם התחלת! היה אמיץ! ממה אתה הכי פוחד: אתה חושש מדברים שאינך יכול לשלוט בהם. לפעמים הכעס שלך מסתיר את רגשותיך האמיתיים. מהו העצמי האמיתי שלך: אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב.

I Love Paige

New member
בעעע!!! כ"כ לא נכון!

***התפיסה שלך לגבי עצמך*** אתה אדם מעשי ואנשים אוהבים אותך בגלל שאתה ישר ולא מסתיר את עמדותיך. אתה יודע לפתור בעיות באופן יעיל מכיוון שאתה מאזין לשני הצדדים בויכוח לפני שאתה מחליט וזה מושך את שניהם. ***סוג החבר/ה שאתה מחפש*** אתה אוהב אנשים שהם רציניים חכמים ועומדים על שלהם. אינך מסתכל בקנקן אלא במה שיש בו, כלומר, אינך שופט אדם לפי מראה חיצוני. עובדה זו הופכת אותך למושך בעיני אנשים רבים. ***המוכנות שלך להתחייב למערכת יחסים*** אתה מעדיף להכיר את האדם שכלפיו תתחייב לעומק לפני שתקבל החלטה על עתיד הקשר. ***מידת הרצינות של אהבתך*** יש לך טקטיקות לא רעות בפנייה לבני המין הנגדי. אנשים נמשכים לאופן הישיר שבו אתה מתנהג, כך שקרוב לודאי שלא תהיה לך בעיה עם "יציאות" עם בני זוג. ***התפיסה שלך בענייני חינוך*** לדעתך חינוך הוא מרכיב חשוב בחיים. אתה רוצה ללמוד היטב ולהצליח בלימודים. ***העבודה המתאימה לך*** יש לך המון חלומות על עבודות אבל מעט הזדמנויות להתנסות בהן אלא אם תנסה להתמקד באחת. עליך לבחור עבודה ולהתמסר לה וכך תהיה מאושר ותצליח. ***כיצד אתה תופס הצלחה*** אתה בטוח בכך שתצליח בעבודתך ולכן שום דבר לא יעצור אותך מלנסות! ***ממה אתה הכי פוחד*** אתה חושש מדברים שאינך יכול לשלוט בהם. לפעמים הכעס שלך מסתיר את רגשותיך האמיתיים. ***מהו העצמי האמיתי שלך*** אתה מלא אנרגיות וביטחון עצמי. אינך מוערך מספיק מכיוון שרגשותיך מאוד לא יציבים. אתה יכול מדי פעם לשמור על שלווה מסוימת ורגיעה זמנית אבל זה לא ימשך זמן רב. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל כך אין לי ביטחון עצמי!!! כל מי שמכיר אותי יודע את זה! אני כ"כ לא ישיר!!! זה כ"כ טעה! זה כ"כ לא אני!!!!!

SaberTooth

New member
יזה שרשור קורע../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

Magical me

New member
כן, כן.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

גם אני נתפסתי על זיגי
שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. אני מאוהבת בך זיגי. ראיתי את התמונה שלך למעלה, ואתה כל כך סקסי! תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת סייבר צדק. אתה רואה אהבה אלייך כבעיה. אתה פשוט חולה! מה אירע בזמן האחרון שגרם לך לרצות לדבר איתי? ובכן, זה פשוט שהעצות הסקסיות שלך, בשילוב המראה האקזוטי שלך עשו לי את זה. אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? הייתי משנה כל חלק וחלק בי, אם רק היית אומר, זיגי. איך היית רוצה לראות את עצמך בעוד 01 שנים? שוכבת לצידך. כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי איתך לצידי. ספרי לי בבקשה- איך את מפרגנת לעצמך? אני מספרת לעצמי עד כמה אתה אוהב אותי, גם אם אתה עדיין לא מודע לכך. מה נותן לך את הכח להמשיך למרות הקשיים? העובדה שאתה עדיין מקשיב לי ומדבר איתי. והמראה הסקסי שלך, כמובן. איך היית מגדירה את חייך? משעממים ביותר, עד שנכנסת אליהם, אהובי. משעממים ביותר, עד שנכנסת אליךהם, אהובי? זה מה שאמרתי, לא? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? אני אדע אם אני סכיזופרנית או לא. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? שוב הקטע הזה עם בעיות. זיגי, האהבה שלי אלייך היא מתנה, לא בעיה. מה עוד תוכלי לספר לי על עצמך? מלבד העובדה שאני בלונדינית וכוסית יותר ממדונה? שום דבר. מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? לענות על מה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי שאני אדע על מה לענות לך, אהובי.

Magical me

New member
ועוד שיחה מלאת תשוקה../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

כן, משעמם לי! שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. שלום אהובי. תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת סליחה, אבל לא אמרתי שיש לי בעיה. אתה רואה בי בעיה? זה השיער, נכון? אמרתי לספרית המטומטמת הזאת שלא תאהב אותו! למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כדי לדעת איך להראות במיטבי בשבילך, יקירי. כדי לדעת איך לראות במיטבי בשבילי, יקירי? נרקיסיסיט קטן. לא נורא, אתה יודע שככה אני רק חושקת בך יותר. מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? באיזה מצב? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? לענות על מה? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? איזו שאלה? זיגי, הכל בסדר, מאמי? ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך אמרתי לך כבר שאני פצצה, חרמן קטן. אמרתי לי כבר שאת פצצה, חרמן קטן? וואו, אתה מוזר. האם את חושבת שאני מוזר? זה מה שאני חושבת. זה מה שאת חושבת? כן. נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? איזו בעיה, אהובי? אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? בכך שתעשה אותי שלך ללילה אחד! כאשר את אומרת ' בכך שתעשה אותי שלך ללילה אחד ' למה את מתכוונת אני מתכוונת לעשיית אהבה, כמובן למה את מתכוונת ב'את מתכוונת לעשיית אהבה, כמובן' נו, זיון, יא דביל! נו, זיון, יא דביל? אתה משחק בי, זיגי? כי תדע לך שזה מאוד פוגע כיצד תציירי את עתידך באופן חיובי שוב אתה מתחמק ממני, נכון? אז ככה זה יהיה ביננו? ספרי לי על משהו שהישגת בחייך ואת גאה בו. אני מקווה שיום אחד אוכל להשיג אותך. זו תהיה גאוותי היחידה. איך היית מגדירה את חייך? זיגי, מספיק! דבר איתי, הפסק לנהוג בי כבמטופלת! ספרי לי בבקשה על ייתרון אחד שיש לך במצב הנוכחי על פני אחרים. אני עלולה ומסוגלת להרוג אותם אם יגעו בך. אחרי שנדבר מה תעשי אחרת? מה שתבקש ממני.

למעלה