שירים שאהבנו..

fifanowftw

New member
בטוח שיותר מעופר לוי../images/Emo13.gif

את מוזמנת.....כנראה לא תיכנסי, אבל למי אכפת
האהבה הישנה http://www.youtube.com/watch?v=xN2pDsC2gJs

ksimeroni

New member
לא לא יותר טוב מעופר לוי

שלמה ארצי לא ממש מוכשר, הוא בנאדם קשה שלא קל לעבוד איתו, ונראה שגם הוא לא ממש יודע מה הוא רוצה מעצמו... המילים בשירים של עופר לוי לפחות מספרות איזה סיפור, להם לפחות יש איזושהי פואנטה, ולמרות שהלחנים גנובים, הם פאר היצירה הטורקית.

fifanowftw

New member
אני מניח שאחרי 20 שנה עבודה עם

שלמה ארצי את יכולה להניח שהוא בן אדם שקשה לעבוד איתו.....אוי, הטיפשות מה הקשר תגידי לי? נניח ולא קל לעבוד איתו, בסדר, אבל לפחות הוא עושה מוזיקה טובה...הא רגע, מבחינתך אם אין קאנון, עוד, נאי או רק אז זו לא מוזיקה. אח, לילה..למה כבר אפשר לצפות.......... לכלום

ksimeroni

New member
לא אחרי 20 שנה

אבל עם קצת רקע במוזיקה, והרבה חברים שניסו לעבוד איתו... הוא לא ממש עושה מוזיקה טובה, המילים על הפנים (ואתה חייב להסכים איתי), וגם הלחנים והעיבודים לא כל כך מסובכים, הוא לא איזה גאון הדור.... האופי של האדם מעיד על אומנותו, הוא בנאדם קר, שכל מה שמעניין אותו זה שישמעו את הקול שלו הרבה יותר חזק מהתזמורת, ואוי לסאונדמן או לטכנאי שיעשה טעות... אין מה לומר, נכון שלטעמי אם אין איזה כלי שיכול להפיק יותר מחצי טון, המוזיקה לא משהו, אבל במקרה של שלמה ארצי זה היה אבוד גם אם כל התזמורת של מצריים היתה מוכנה להופיע איתו.

fifanowftw

New member
"האופי של האדם מעיד על אומנותו"?

ממתי? שטויות,זה כמו להגיד שאם אתה אשכנזי אז אתה בעל אופי קר. אוי, מעניין באמת מי כתב את זה. שוב פעם גאונת הדור זה טעם וריח, אין מה להתווכח, גם אם לדעתךהמוזיקה המערבית לא שווה כלום, היא הביאה להרבה דברים טובים אחרים מלבד מוזיקה. ובחייאת, פעם חאורנה, תפסיקי להתבכיין. בפעם המליון, זה לא פורום/קומונה התבכיינות, זה פורום שנקרא פלשתינאים אזרחי ישראל. פעם הבאה תביאי שירים וזהו, תפסיקי עם האשמות כוזבות.

AdonAsda

New member
הדוגמה שאתה נתת זה- מוצא מעיד על אופי

ולא אופי מעיד על אומנות...

ksimeroni

New member
ככה זה שמחפשים לרדת על מישהו

בכל מחיר, לא צריך לשים לב לקטנות, אלא ישר להתפרץ. אמרתי כבר בעבר פיפא, אם יש לך רגשי נחיתות בקשר למוצא שלך, אל תפיל אותם עלי.

fifanowftw

New member
לא,

ככה זה כשאין מה להגיד ואומרים שוב "רגשי הנחיתות של פיפא". בינתיים את היא זו שבוכה על המוצא שלה, מאשימה את האשכנזים בזה שאת לא מצליחה, בחייך, תפסיקי עם השטויות, תקימי קומונה שנקראת "לילה-בכיינית הדור", שם תכתבי את השטויות שלך. אני הלכתי, זה בהחלט הספיק.

ksimeroni

New member
לך לך תחפש

תיאוריות חדשות, כדי להפטר ממני ומדעותיי. זה אופייני לאנשים כמוך, ברגע שאני מרימה קצת את הראש, אתם מחפשים איך לדרוך עלי, אבל לא איתי, אני לא אוהבת סוליות נעליים, תצטרך לסתום לי את הפה עם פיתוי אחר....

THE WIZARD 55

New member
פיפא וקרמיסימו...למה? למה להרוס לי שרשור

שירים?... גם ככה הרסו לי אותו עם פוליטיקה:) תביאו נשיקה אחד לשניה..יללה סולחה..

ksimeroni

New member
אי אפשר

פיפא מפחד מערבים, הדעות שלהם מאיימות עליו (אפילו אם הם יהודים), הוא שומר ממני נגיעה.... אבל אני לעומת זאת... יצור חם ואוהב שכמוני... מוכנה לנשק אותו אפילו באוויר, אם הוא יבטיח שבתמורה הוא יאזין שעה שלמה לעופר לוי (לא מצאתי עונש יותר גרוע... חח)

THE WIZARD 55

New member
לסתום לך את הפה עם פיתוי אחר

מה את מציעה לו שאני אבין חחחחחחחחחחחחחח קרעת אותי מצחוק עכשיו

THE WIZARD 55

New member
חחחח פיפא אכן פרוע בכתיבה..מעבר לכך..

אני רק יודעת שישי לו הרבה מעריצות

AdonAsda

New member
מה זה "גנובים"

הוא פשוט מבצע "גירסת כיסוי" של שירים מסוימים, זה נפוץ מאוד בעולם המוסיקה.

ksimeroni

New member
גובים כי כל הלחנים שלו

הם מאותו המקום. זה לא שהוא עשה קאוור לאיזה שיר או שניים, הוא באופן שיטתי מייבא את החומרים שלו מאומנים טורקיים. אגב, זה לא רק הוא, רוב שירי ארץ ישראל האשכנזית הם בעלי לחנים גנובים מרוסיה. פעם לא היו מספיק מוזיקאים בכלל בישראל שיכתבו מוזיקה למילים, היום אחרי שהקימו כבר אוניברסיטאות שבהן ניתן ללמוד מוזיקה, מלמדים בגדול רק את המוזיקה המערבית, אז אין מספיק מוזיקאים שיכתבו בסגנון הטורקי (למרות שניתן לפנות למגזר הערבי שעקפו אותנו בסיבוב בנושא הזה, כי אותם מלמדים את מה שנחוץ).

junior gong

New member
I WISH

INFECTED MUSHROOM הדבר הזה כמעט קרוב לחוויה דתית אם מתעמקים במילים. תקשיבו/תקראו ל/את המילים, טראק שהציל אותי בתקופה אפורה : I wish to give, to take, to make, to check, I wanna see it happen I want to see, to be, the one that plays the game without no fears and regrets I want to know you, better than I know myself I want to feel the end, and to enjoy the consequence I'm playing the game the one that will take me to my end I'm waiting for the rain... to wash who I am (x2) I want to move, to loose, to take the grooves, and to give it all back I want to take the time rewind, and to kick it rightfrom the start to be unknown and all alone, lose the kind that are behind to start a new play by myself and to give the best I have I'm playing the game the one that will take me to my end I'm waiting for the rain to wash up who I am I WISH http://youtube.com/watch?v=2fLdo8lHn30

למעלה