שירי פתיחה של סדרות אהובות

רוני וליטל

רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל על מיטת פלאים למסעות יוצאים מבילי השדון תמיד תמיד חומקים כדורי הצמר חברים טובים בכל צרה תמיד תמיד עוזרים רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל רוני וליטל חולמים בלילה רוני וליטל

רכבת ההפתעות

הרכבת מתקרבת, הרכבת מגיעה בואו ונצא לדרך, הצטרפו לנסיעה ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק על הפסים הנה באה הרכבת וכולם נוסעים היא ניגשת אל הקשת, מסביבה עולה עשן ופתאום היא מתעקשת לעלות אל הענן ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה ...צ'יק צ'אק צ'יק צ'אק ,הקטר צופר בקצב ושרים הגלגלים .זו רכבת מיוחדת שדוהרת בגלים ובאים נוסעים אל התחנה אין להם כרטיסים רק ריקוד ומנגינה

טאו טאו

עמק , עמק נעלם ומתחבא לו בעולם הנוף , כל כך זורם ורך פורחים בו פרחים נהדרים למעלה עפות הציפורים עפות , עפות כל כך יפות גר פה טאו טאו הנה טאו טאו בואו נבלה איתו כך סתם יחד עם דב ואב ואמא גם

בלינקי ופינקי

יום אחד קיבלתי חבילה ששקעה בים לפני שלושים שנה בפנים היתה מונחת הפתעה ולא תאמינו מה שם היה בלינקי ופינקי מאוד חמודים בסוד אשמור אותם מההורים אני והם ביחד נהנים ומשחקים במחבואים בלינקי הוא שובב קטן וזללן פינקי הורודה שדואגת כל הזמן בלינקי בשבילי הוא מאוד חשוב אך פינקי רוצה הביתה לשוב בלינקי ופינקי מאוד חמודים בסוד אשמור אותם מההורים אני והם ביחד נהנים ומשחקים במחבואים

דר הדוור

דר דוור מאושר טוב ליהיות כזה דבר. ציפורים שרות לו בוקר טוב אומרות לו, דר דוור שמח מאושר. כל אחד מכיר את המכונית, אוהבים אותו וכל כך מצפים לו פעם,אולי יהיה זה מחר, הוא ידפוק גם על הדלת שלך.

XDDD כמה נוסטלגיה!

כל יום אחרי הגן הייתי רואה את זה! לגמרי שכחתי מהקיום של הסדרה הזו o_O

המפחידנים

זה אני הוא שוקו, המפחידן אה אה גם טופי המתוקה איתנו כאן פילפל ירוק, פה איזה צחוק גלילי כאן מופיע. כשכולנו יחד כל העיר בפחד. יד ביד נרקודה מין ריקוד כזה כל מרדף שלנו הוא כמו מחזה כן תמיד נשמח, נישתובב כל כך, בוקר יום וליל, בלי סוף נישתולל ה-מ-פ-ח-י-ד-נ-י-ם

הצ'יפמאנקס

הינה אנו באים אחד במוח, שניים בכח אנו עושים חיים וכל אורח, מיד צורח כי הצ'יפמאנקס חבורה של שובבים כי הצ'יפמאנקס שלישייה של כוכבים ואם תרגיש עזוב טלפן אלינו, נבוא שלושתינו ואם תרגיש עצוב תשיר איתנו, ת'שיר שלנו כי הצ'יפמאנקס חבורה של שובבים כי הצ'יפמאנקס שלישייה של כוכבים כי הצ'יפמאנקס קרן אור ביום שחור כי הצ'יפמאנקס אלווין סיימון ותיאודור אלווין הוא שיגעון מלימודים הוא, תמיד בורח סיימון הוא הגאון מכל אחיו הוא, הכי פיקח נשאר רק תיאודור על בישולים הוא, תמיד טורח כי הצ'יפמאנקס חבורה של שובבים כי הצ'יפמאנקס שלישייה של כוכבים כי הצ'יפמאנקס קרן אור ביום שחור כי הצ'יפמאנקס אלווין סיימון ותיאודור טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו אלווין אחת שתיים שלוש ו... כי הצ'יפמאנקס חבורה של שובבים כי הצ'יפמאנקס שלישייה של כוכבים כי הצ'יפמאנקס קרן אור ביום שחור כי הצ'יפמאנקס אלווין סיימון ותיאודור טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו טו

צעירי בוורלי הילס

לחיות כמו מלך בבוורלי הילס החלומות פה מתגשמים במועדון שבבוורלי הילס הצעירים עושים חיים הכל כאן אפשרי אז בוא לרקוד ריקוד מגניב במועדון הכי מלהיב יש פה סגנון הכל נכון בבוורלי הילס

עופל בופל

עופל בופל עוף חכם עופל בופל אליק בם מי שיודע את המילים במדויק בבקשה תוסיפו

פינוקיו

פינוקיו שמי... ,בוקר טוב עולם מה שלום כולם? אני יורד מן החוטים אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדים כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם והעולם אותו אוהב מכל הלב ..פינוקיו שמי

תום סוייר

לא רוצה ללמוד וגם לא לעבוד מסתובב לו ברחובות מסתבך רק בצרות הוא תמיד מוצא עניין להעביר איתו ת'זמן הוא מצליח בלי משים להתחמק מעונשים אבל לתום יש חברים יש את האק וגם את ג'ים וביחד החיים נראים הרבה יותר טובים כן לתום יש חברים יש את האק וגם את ג'ים והם ייחדיו עושים חיים משוגעים חיים משוגעים

רובוטריקים

The Transformers More than meets the eye Aoutobots wage their battle to destroy the evil forces of the Decepticons The Transformers Robots in disguise The Transformers More than meets the eye The Transformers

פו הדב

בואו מהר אסור לאחר כי אני הולך לפגוש חבר הוא רך כמו צמר אהוב וחמוד ושמו פו הדוב הדובון פו אהוב על כולם אוהב כל דבר מתוק פו הדוב הוא דובון טוב נתקע הוא בלי כל חשש איפה שיש קצת דבש יחד משתוללים וזה כל כך נעים, כך זה ברוב המקרים. וכשאין אף אחד ואני קצת לבד אפשר בקלות אז לסמוך על חבר כמו פו הדוב הדובון פו לאן שתלך הו, קח אותי איתך פו הדוב הוא כל כך טוב אתה רק שלי, דובון שכזה יש רק לי

עליסה בארץ הפלאות

מה קרה פתאום כך סתם בבוקר יום החום הפך לקור הזמן רץ לאחור ובמראה נראים פרצופים כל כך מוזרים הו עליסה בארץ הפלאות ארץ ניסים ונפלאות בחלומות רק שם זה יכול לקרות הו עליסה בארץ הפלאות ארץ של צחוק ושל דמעות ארץ של הרפתקאה ושיר מה קרה היום צפון הפך דרום ההר עמוק מתהום שחור נראה אדום כולם אומרים שלום אך הולכים הם לשום מקום ...הו עליסה בארץ הפלאות

סופר בן

סופר בן ילד מעופף כי אפשר עליו וגם יש לו חוש הומור זה התינוק כשסופר בצרה אני לא זוכרת במדויק מי שיודע בבקשה תוסיפו

למעלה