שירשור אסוציאציות

TJSBZ

New member
אם ככה אז גם אני לא ארגיש מתנשאת

ולא אנצזר עצמי בפעם הבאה שארצה לכתוב שאת שטופת ממח צרת אופקים.

tamarhp

New member
לא ביקשתי להגביל

ולא ביקשתי למחוק. ללה אמרה שהם מתנפלים, ואפילו לא הבנת על מה היא מדברת עד שאני הסברתי לך!

למה את סבורה

שלא הבנתי? (אני יכולה לבטא שפע של הבנה ויחד עם זאת ישנם כללי פורום אשר אוסרים התבטאויות כמו זו של ללה. (ושימי לב: גם את ההתבטאות הזו לא מחקתי מסיבה אחת ויחידה: הבנה.)

נכון

משום שהכותבים כתבו את מה שכתבו כל אחד על דעת עצמו. (אני לא מניחה שהם תיאמו ביניהם "התנפלות".)

tamarhp

New member
זה שירשור אסוציאציות

וזה לא היה במקום. דבר שני, כל אחד ראה שהקודם לו "התנפל" והרשה לעצמו גם להצטרף למאבק. זה פורום גישור, ואני חושבת שחבל להכנס לויכוחים מיותרים, כשמדובר בדיעות אישיות ו"לכי תוכיחי שאת חושבת נכון". בכל מקרה, מה שיצא בסוף זו התנפלות, ואת סירבת לראות אותה.

ושוב

לא סירבתי לראות זאת. עשיתי שני דברים: 1. התעלמתי משפה דוקרנית שמקומה אינו בפורום. 2. הסברתי שאין מקום להתערבות מנהל במקרה הזה. וויכוחים לעולם אינם מיותרים כשמדובר בהידברות: כל אחד מסביר שוב ושוב את עמדתו, עד שזולתו ילמד לכבד אותה. זהו תהליך שלוקח זמן. חברי הפורום הם אותם אמיצים שבכלל מוכנים להידבר, ועל כך הערכתי המלאה.

tamarhp

New member
ושוב

1. שפה דוקרנית שחוזרת פעם אחר פעם - דורשת יחס.את אולי לא ראית את הפעמים הקודמות אז בשבילך זו "פעם ראשונה". 2. תראי לי איפה ביקשתי ממך להתערב כמנהלת. רק הפניתי את תשומת לב הקוראים לנקודה מעניינת, והסברתי לך למה ללה התכוונה (ואת, ע"ג הפורום, היתממת ושאלת "איפה פה ההתנפלות". גם אני יכולה לעצום עיניים (להתעלם מהשפה הדוקרנית) ולהגיד "איפה ההתנפלות".

א ו ר בת

New member
ולמה את חושבת

ששפה דוקרנית פוגעת יותר - ותמיד ובכולם - מנופת צופים ? יש אנשים שזה הסגנון שלהם - וכדי להיות מאוזנת: ויזיני ואולי אני מצד אחד ומסורתי ועידן מן הצד השני - ויש כאלה שמחבקים ומברכים את כולם, כולל את הנשמות ה"תועות" (כל עוד הן יהודיות, כמובן) – והדרך הזו לפעמים הרבה יותר פוגעת מקודמתה.

tamarhp

New member
אני לא בעד אף אחת מהשיטות

אך בעד שפה דוקרנית משמשת לפגיעה, נשמה יקרה שלי" באה מתוך אהבה. אולי את מרגישה שאת מוותרת על האהבה הזו... אלא אם כן התכוונת למילים יפות בצורה צינית, כמו "ויזיני יקירי"...

א ו ר בת

New member
מותר לך

ומותר לך להגיד שאת לא בעד וכו'... אבל אל נא תתיימרי להחליט מה פוגע ומה לא.

tamarhp

New member
לא ממש הבנתי..

את רוצה להגיד לי שדיבורים דוקרניים הם לא פוגעים?

א ו ר בת

New member
אני רוצה להגיד

ש(דוגמא מהדקות האחרונות) :"אנחנו מלמדים זכות אליכם" ו"גם תינוק שעושה מעשה רע לא מסוגל להבין את גודל פשיעתו" יכולים לפגוע הרבה יותר.

tamarhp

New member
צודקת בהחלט

רק בדקות האחרונות ראיתי את החלק הזה של השרשור (ההודעה של פלסטיק), והבנתי למה התכוונת. את צודקת, וגם הגבתי שם.

vizini

New member
תלוי מי אומר את זה.

כשאת אומרת "ויזיני יקירי" זה נשמע אחרת מאשר כאשר אומר את זה עידן...

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

סליחה, אבל זה היה משעשע
(בלי כוונה להעליב... נזכרתי פשוט בויכוחים שלכם
)

sarav55

New member
אפילו אם לועגים

ושוחקים ועושים עליהום ואין פוצה פה ומצפצף ובטח אם אני אגיד על משהו שהוא מדבר שטויות זה יעורר זעמך זה פשוט חד צדדי ואין כאן איזון מצטערת ואני חושבת שאם כל הדתיים בפורום הזה פשוט יתקפלו ויברחו מכאן ישארו רק החילוניים כי מימלא אתם שוחקים ולועגים לנו ואין איזון בהנהלה בין דתים וחילוניים.

למעלה