שירשור אסוציאציות

תראי...

פורום זה הוא פורום שמיועד לאפשר לדתיים ולחילוניים להידבר. זוהי מטרתו. ישנם פורומים אחרים שבהם דתיים יכולים לדבר בנחת זה עם זה, בלי שהחילוניים "יפריעו" להם, ואת מוזמנת לבקר בהם. כל מנהלי הפורום מנסים לאפשר את ההידברות הזו, כל אחד בדרכו. אני התבקשתי לעזור בניהול הפורום ואשמח לקבל הצעות ייעול קונסטרוקטיביות. איני לועגת לאמונתו של איש ויש לי "רקורד" שמוכיח זאת.

sarav55

New member
הדברות אף פעם לא תהיה

אסביר שוב אם החילוניים חושבים שאנחנו מסוממים זה מסוכן לדעתי מבחינתם להתעסק איתנו הם מעדיפים להתקיף אותנו ואנחנו המותקפים ותמיד אנו צריכים להצדק את יודעת אסיר שנכנס לכלא צריך להצדיק את עצמו אם לקח מנת סמים מיותרת אז תגידי איזה מין הדברות היא זו.

בואי נראה איזה תגובות יגיעו

דתיים שזקוקים או לא זקוקים לעזרתה של זרה מוזמנים לכתוב את דעתם כאן.

מתנדב

New member
תיאולוגיה, מותר להצטרף?

כי אם כן אז אני חושב באמת שצריך את העזרה שלה גם, יש לה הרבה ידע שהיא יכולה לחלוק איתנו...

sarav55

New member
על איזה גישה שלילית את מדברת

אני מראה את האמונה הפשוטה שלי בבורא עולם ואת אומרת שאני שלילית את מכנה אותי בכל מיני מילים ומכפישה את שמי סליחה אין לך זכות אני מייצגת חלק של אוכלוסיה שממנה הפורום צמח ולא תסגרי לי את פי אדבר כמה שאוכל אני דתיה הייתי ודתיה אשאר בע"ה תזהירי בדבריך את מלאה שנאה כלפי הדת וכלפי מי שמייצג אותה

בואי נבדוק איך הגענו לנקודה הזאת

את כתבת שאין שום סיכוי להידברות בין חילוניים ודתיים. אני שאלתי, אם כך, מדוע את בפורום הזה. את כתבת שתפקידך להגן על הדתיים בפורום. אני שאלתי אם הדתיים בפורום זקוקים להגנתך, ופרסמתי את השאלה. גישה שלילית היא גישה שגורסת כי אין שום טעם בהידברות. מי שמתקיפה ללא הרף היא את. אין בי שום שנאה לא כלפי הדת, לא כלפי מי שמייצגים אותה ולא כלפייך אישית. מה איתך? האם יש בך או האם אין בך שנאה כלפי חילוניים, כלפי מה שהם מייצגים או כלפי אישית?

sarav55

New member
אין לי שום שנאה לחילוניים

הפיך והפיך אני מרגישה שהם אחי וכאשר ביד יש איזה כאב כל היד כואבת אני מרגישה שהם חלק ממני ואני מנסה להסביר להם שדרכי היא דרך האמת וזוהי דרכה של היהדות עשרות בשנים אני לא מנסה להחזיר בתשובה אף אחד אני פשוט מנסה להראות הרבה מעבר לזה אבל נראה לי שההדברות כאן מאוד חלשה בין דתיים וחילוניים ובפורום הזה יש מתקיף מותקף ואני בין החלק של המותקפים ואני חייבת להגן על עצמי ועל חברי וזהו

sarav55

New member
בניתיים את הזרה כאן

את הרבה פחות ביקרת פה ממני כך שלא תצליחי להגיד שאני זרה מי את שבאה להוציא אנשים מכאן זה לא הפורום שלך את האורחת כאן ולא אני

זרה = שרה

וכבר הסברתי שזו היתה שגיעט קטיב. אבקשך להימנע מהתקפות אישיות. אני כאן, כי הוזמנתי לסייע בניהול הפורום, ואת זאת אני עושה.

sarav55

New member
את בנתיים ממש מכפישה

ואת כל הזמן מנסה לעשות פשוט ויברח לדתיים אבל לא יעזור לך אני הולכת להתלונן עליך!!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

(ללא תגובה, אייקונים מדברים בעד עצמם
)

אם כך את חושבת

לשם מה את כאן? כחילונית אני לא סבורה שדתיים צריכים להצדיק את עצמם או את אמונתם בפניי או בפני מישהו אחר, וגם ההפך לא יהיה נכון (כלומר גם אני לא צריכה להצטדק על בחירותיי)

ch561

New member
השאלה שלי היתה

לשם מה את כאן, לא בגלל היותה דתיה/חילונית. היא אומרת שאין סיכוי להדברות אין סיכוי לגישור. מכיוון שהפורום הזה אמור להיות פורום של גישור, אז שאלתי אותה למה היא פה (זכותה להיות פה לכל מטרה שהיא). והיא ענתה לי: חיזוק ידי הדתיים. זהו קיבלתי תשובה.

למעלה