שירשור ליום רביעי

בורק טוב../images/Emo42.gif

שרית דברי איתי היום דחוווף.
אביחי אני צ'כה לשאול אותך משו
שיהיה לכולם המשך יום מקסים

היללי 2

New member
צצההררייםם../images/Emo3.gif../images/Emo23.gif

היתי בעיר עם אמא שלי וקניתי מליאאאן בגדייםם היהה ממש כיףףףף עפתי לנוח קצת

היללי 2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

חחחח מה עוובררר?! חחח בן כמה הוא?

אוווווווווווופפפ ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo20.gif

איזהה באסה איתםם!! עדד ששכנעתי תתהווריםם שליי ועעעעדד שאבא שלי אולי יכול לקחת אותנו התבטל המפגש ברמת גן
ייאלללללללללההההההה אווופפפ ביאס לי את כללל הייייוםםם!!

אביחי 33

New member
אגב../images/Emo26.gif

כנות ורחובות, יותר קרוב לך מאשר רמת גן. בהרבה :] רמת גן זה אחרי.

חלי 66

New member
אולי יותר קרוב

אבל אין אוטובוס לחור הזה מה אני אקח מונית ספיישל?! עזבו כבר מעצבן כול העניין הזה של המפגש מליון פעם בוטל המפגש אין ביכלל נכונות לקיים מפגש אגם לא בפורום זה כבר נמאס זהו אני לא יכולה להחזיק יותר בבטן את זה כבר נמאס הקטע הזה אין ביכלל נכונות לקיים מפגש! "אין לאגם זמן" שעה מתוך 24 שעות היא לא יכולה לפנות?! מה אנחנו לא חשובים בענייה מה קרה?!

אביחי 33

New member
אני לא אתווכח איתך על הנושא הזה.

4 פעמים בשבוע, אני לא תוכי. הסברתי לך ולשאר הפורום מליון פעם, תקבלו-בבקשה, לא-בעיה שלכם.ופה נמדדת הערכתכם אליה.

חלי 66

New member
אביחי תירגע ומהר

שום הערכה לא נמדדת פה! אתה רוצה תמדוד אתה לבד!

אביחי 33

New member
עובדה ששאר הפורום מאוד רגוע

בנושא הזה! כי הם מבינים את אגם, ויודעים מה ההשלכות ומה הניסיונות שהיו בעבר. אבל את תרשי לי לומר, תמיד מקטרת בנושא כאילו שאגם שונאאאאת אותנו. די כבר זה מרגיז,נמאס ועולה על כל העצבים.

oorlyy1

New member
בטח שאנחנו חשובים בעיינה...

כנראה שבאמת אין לה זמן..... זה נראה כאילו מפעם לפעם שהיא עושה משהו עובר זמן פנוי.. אבל יש חזרות ויש דברים שאנחנו לא תמיד יודעים......תחשבי על זה:/ ורק להזכיר לך בזמן המלחמה היא הייתה בפורום איזה שעה והיתייחסה ללכל אחד ואחד ואחד!! ויש לה את החיים שלה מעבר לעבודה ולפורום הזה!

אביחי 33

New member
../images/Emo45.gif

פשוט אין לכם מושג כמה היא עסוקה. סתם לדבר עם אמא שלה בקושי יש לה זמן. על העדכונים שהיא מביאה לי אני אומר תודה רבה רבה,כי זה מממש מהחוסר זמן שיש לה.

למעלה