שירשור ליום רביעי

יקיר15

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אני שמח שבסוף לפחות יצא מזה משהו ומצחיק והכל בסדר
חג שמח לכולם

יקיר.. חח כנס דקה

שמתם לב בכלל איך הגעתם לזה?? זה לא קשור אחד לשני... זה משו אחד והמפגש זה נושא אחר לגמרי בקשר למפגשים עם אגם, כולם פה יודעים עד כמה כולם מתאמצים בשביל להוציא את זה לפועל... זה לא כ"כ פשוט כמו שחושבים.. באמת שלא!! אי אפשר להגיד "כולה שעה, מה אין לה זמן?" זה לא הולך ככה... אתם סתם פותחים ת'נושא הזה כל פעם מחדש ואתם צריכים להבין שזה לא בכוונה, אתם לא יכולים לשפוט אותה מבלי לדעת מה יש לה... אתם יודעים טוב מאוד עד כמה היא אוהבת ת'פורום, ואיך היא מתייחסת למעריצים *שסתם תדעו.. לא כל מפורסם מתייחס ככה* אני בטוחה שגם היא מחכה למפגש.. פשוט תתאזרו בסבלנות :)

צהריים!!=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום בבצפר...היה צחוקים חבל על הזמןן..עם הספרנית הדפוקה...וגם באוטובוס היה הככיי קורעע בעולםםםם....היה כייףף..=] ישלי שיעורים..אני יסיים שלא יהיה לחופש..=] המשך יום מקסים לכולם!! זיווש מתעלייך יפתייי כלכך אהובתיי דבריתייי..=] הילושש דבריתייי..=] -שירק'י-

כוסעמק!!!!!!!!!!../images/Emo204.gif

אפחת לא צ'ה ללכת לסרט היום כי יש מלאן שיעורים!!! אמרתי כבר שאני שונאת ת'כיתה החרשנית שלי
? אז קבענו למחרר

חחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

קבעתי איתם מחר:p והיום כבר מאוחר למרות שיש ב7 ובעשר בלילה:p אני צריכה לדעת אבל איזה סרט בא לי:p

צהריים../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

סופסוף הגיע אליי המבחן במתמטיקה וקיבלתי 95:p ירד לי על מזה שטות בבעיה בגאומטריה.. משו פיצי שפספסתי.. חפיף:]] חוצמזה היה פסדר. יומטוב

היללי 2

New member
עררב../images/Emo13.gif../images/Emo23.gif

שמרתי על ילדה אחת היא כזאת מאמיייי
היתאהבתיי בהה היא כזאת מאמיייי עוד שניה אני הולכת לראות אמא מחליפהה... עררב טוובב

למעלה