שירשור ליום רביעי

טל ועדי1

New member
אביחי../images/Emo70.gif

לא רק המרכז, עפולה ורמת גן.. הם מקומות טובים..! יש עוד מקומות שטובים.. מה אתה חושב שלרמת גן לוקח לנו לנסוע שעה
לא.. זה לוקח יותר.. אפילו שזה לא היה קרוב אלינו אנחנו כ"כ התאמצנו כדי להצליח להגיע
ועובדה שעמדנו להגיע
וזה לא רק כי אגם שם אלא כי כולם היו אמורים להיות שם! וכל הפורום הזה מאוד חשוב לנו
יש הבדל ענקיי בין רמת גן.. לבין כנות! אתה חושב שזה לא מקום תקוע בגלל שזה 10 ד'ק מהבית שלך!! אבל לנו זה יותר משעתיים! אז זה לא הגיוני בכלל.. וחוץ מזה שאין אוטובוסים שמגיעים למקומות האלה..! וגם! שאין לנו שום בעיה עם מי שגר שם, מותר להם לקבל לא קצת הרבה אהבה.. ושאגם תגיע לשם ויהיה להם כיף! אבל.. לפחות שגם אנחנו נוכל לראות אותה! ולא נתבאס רצח מזה שהיא גם לא ברמת גן ולא בקריית אתא..! ובפעם האלף ואחת..
אנחנו כל כך לא מאשימות אותך כי זאת לא אשמתך שזה התבטל פשוט אנחנו ממש מאוכזבות ועצובות וזהו
.. וכל מי שראה את אגמי בחודש האחרון הוא לא יודע איך דבר כזה מבאס את מי שלא ראה אותה יותר מחצי שנה ומתגעגע.. בכל אופן כמו שאמרת אתה לוקח "בפרופורציות" את הדברים אבל לנו יותר קשה לקבל עובדה כזאת.. אז חבל והכל.. אבל נעבור את זה.. כל אחד לוקח באופן שונה מהאחר
מקוות שהבנת אותנו

בננות..../images/Emo110.gif

כמו שאתן קוראות לכנות "חור" באותה מידה גם קריית אתא או כל אלה. אני מבינה שהשקעתן ואני יודעת שהתאמצתן.. אבל זה מה שנתון כרגע.. שם המפגשים.. יש גם את שלגייה.. וב"ה יהיה מפגש יארגנו של כל הפורום.. הם מטפלים בזה אני לא מבינה למה אתם לא סומכים עליהם.. ותאמיני לי שאני מבינה אתכן למרות שראיתי אותה בשלגייה.. לפני שלגה ראיתי אותה רק ב1.1.. שזה הרבה יותר מחצי שנה.. ואני פספסתי הרבה הזדמנויות.. אני מבינה שאתן מאוכזבות אבל זאת לא סיבה פתאום להתנפל ולהגיד.. אתן תראו אותה עוד מלא פעמים אני לא מבינה למה אתן דואגות.. באמת.. גמאני נורא רציתי להגיע למפגש ברמת גן וארגנתי כבר הכל והתבטל.. ויש פה עוד המון שמאוכזבים בדיוק כמוכם וכאלה שאולי לא ראו אותה בכלל..

אביחי 33

New member
אז כדאי שתקחו באופן שאני לוקח..

החיים שלכן יהיו הרבה יותר טובים,באמת
ואני אגלה לך סוד? לא בטוח שאני הולך לא לכנות ולא לרחובות כמה שזה קרוב אליי, ככה שאני "נקי" בעניין ורוצה רק שיהיה טוב לילדי האיזור. חג שמח

טל ועדי1

New member
חג-שמח..../images/Emo70.gif בקשר למה שכתבת ולמה

שמיכל כתבה
אביחי, אף אחד לא רוצה שלא תגיע לשם ובטח שלא אנחנו
אנחנו מאחלות לכולם שרוצים לראות את אגם שיראו אותה ויהיה להם הכי כיף בעולם
ומפרגנות לכולםםםםם
רק שאתה זה הפוך מאיתנו.. אתה מדבר איתה קבוע ושומר על קשר אפילו אם הוא קשר טלפוני זה גם טובבב
ופשוט לנו כנות זה "חור" ולמישהו אחר קריית אתא זה "חור" סבבה מסכימות.. אבל זה היה ככה והשתנה לככה.. וזה מה שהעציב אותנו.. אבל ככה אנחנו לוקחות את זה כי מה שבטוח שמבאס.. זה מבאסס מאודד מאודדד
אבל נעבור את זה.. ואנחנו כן סומכות על מי שרוצה לארגן מפגש עם הפורום ועם אגם וממש מחכות לראות את כולכם ואת אגמי
בכל אופן
אין לנו מה להאשים אף אחד פה! התעצבנו וזהווווו אז כתבנווו מה שכתבנו.. שיהיה לכולםםם חג שמח וכיפייייי וכמובןן חופש מהנהה אוהבותתתת

חלי 66

New member
אין קשר ביכלל

למה שעושים מפגש או משהו זה קורה במרכז כי זה מקום מרכזי שקל לכולם להגיע אליו זה לא בחור! שאין אוטובוסים לשם אפילו

אביחי 33

New member
אז אני אגיד שיעשו לכם קו מיוחד

בסדר? ממש מריבה קטנונית. חג שמח חלי.

oorlyy1

New member
אז אסור לאגם להגיע ל"חוק" הזה??

ולשמח את מי שגר שם?? נו באמת..

חלי 66

New member
אויש אורלי נו באמת

את ממש ממש ממש חסרת הבנה! תראי לי חלק במשפט של טל ועדי או שלי שאמרנו שאסור?! תפסיקו לעוות דברים ולהסיק מסקנות סתמיות!

למעלה