שירשור ליום רביעי

מאשה

New member
חלי..

זאת לא תוכנית כפי בקשתך,אגם לא תפנה במיוחד במיוחד ותבטל הצגות וכל הדברים שהיא עושה רק בשביל מפגש קטנטן של איזה חצי שעה.. תאמיני לי שהיא חושבת על כולנו ואוהבת את כולנו וחשוב לה לפגוש אותנו..אבל לא תמיד לכולנו יש זמן,ובטח שבטח שלא למה.. ובעניין של כנות את צודקת..באמת חור..אבל שם המפעל של סקצ'רס עד כמה שאני יודעת..אז מה הפלא שהיא תיהיה שם?

חלי..

אם את כ"כ רוצה להגיע, את יכולה לנסות לעלות אולי בשתי אוטובוסים... זה לא כ"כ נורא..

יקיר15

New member
וואי כדאי שכולכם פה תירגעוו ../images/Emo12.gif

אני דיי מצדיק את חלי אני חושב שהיה יכול להיות מפגש מאורגן של הפורום - כיאלו פאק זו רק שעה אחת לפנות למעריצים שלה שבלי הגזמה אני אומר את זה - היא לא שווה כלום ... לא שאני מזלזל בה חס וחלילהה היא מדימה אבל עדיין אני בטוח שעם הרבה רצון היא הייתה יכולה לפנות לנו שעה ... כי אין דבר העומד בפני הרצון ... ושרית ... הבעיה היא שגם עם שני אוטובוסים אי אפשר להגיע לשם ... זה שפוט חור ששום אמצעי תחבורה לא מגיע אליו

אבל..../images/Emo110.gif

שעה מפגש ועוד שעה נסיעות הלוך חזור בשבילה.. ותחשבו שיש לה לחץ שאנחנו לא מבינים בכלל.. אני בטוחה שהיא רוצה בדיוק כמונו אם לא יותר להפגש.. אנחנו לא יכולים לבוא בטענות בקיצור.

אביחי 33

New member
כפי שכבר דיברנו בנושא :)

אתם מוזמנים להגיד את זה לאגם שתפגגשו אותה, ממש כמו שאתם כותבים פה,וממש באותו טון שאתם מדברים.

יקיר...

אתם לא חייבים דווקא להגיע לכנות...*החור..* אתם יכולים להגיע גם לרחובות, או למודיעין... ששם אני מאמינה יש תחבורה ולא כ"כ קשה להגיע לשם גם נראלי שמודיעין בהרבה יותר קרוב אליכם מאשר רמת גן.. זה לא כזה נורא... וגם.. זה לא היא ששינתה את המקומות.. היא לא הלכה ואמרה להם לשנות מקומות כדי שלא תוכלו להגיע.. תחשבו על זה... זה לא אשמתה

יקיר15

New member
חחח אף אחד לא בא אליה בטענות ../images/Emo4.gif

על זה ששינו את המקומות ברור שזה לא היא אשמה ואף אחד כאן לא האשים אותה ... מה שהיא התכוונה להגיד זה שהיא מחכה למפגש מעירצים עם אגם שאנחנו כבר מחכים לו חצי שנה אבל הוא לא מגיע כי אין זמן - אבל זה פשוט לא נשמע היגוני שב-24 ביממה לבנאדם אין שעה אחת פנויה .. כאילו אתם יכולים לתאר לעצמכם לו"ז כזה אתם לא יכולים אפילו לנשום ... אני מאמין שלאף אחד אין לו"ז כזה ... זאת לפחות דעתי ....

אביחי 33

New member
הסברתי לך כבר..

שמפגש זו לא שעה אחת
מפגש זה מינימום 3 שעות זה א'. צילומים,חתימות,נשיקות,זכרונות זה כבר שעה וחצי שעתיים. איפה זה שהיא יושבת ומספרת לכם מה נעשה בתק' האחרונה,מה היא מתכננת,אולי כמה שירים-זה לא שעה וחצי גג? מה עם נסיעות שלה להגיע? ולחזור? ולבדוק שבדיוק באותו זמן שמתאים לכולנו,אין לה צילומים,או חזרות? יקיר זה מסובך יותר ממה שחשבת. עזוב, אני ניסיתי ומנסה תמיד לארגן דברים כאלה, ושזה יבוא,אז זה יבוא..

חלי 66

New member
אביחי זה אתה שבחיים לא היה במפגש

מאורגן עם אגם ומפגש לוקח בדיוק שעה ואפילו לקח לנו חצי במפגש הראשון ועזבו אין לי כוח להתווכח עם כולם אני אחת ואתם מליון וכולם יודעים שאני צודקת! ואני לא אגיד למה כולם אומרים אחרת

oorlyy1

New member
אני ממש לא חושבת שאת צודקת

עם את חושבת שכולם חושבים שאת צודקת........ ולמה את לא רוצה להגיד למה כולם אומרים אחרת?!?!?

חלי 66

New member
אורלי מאמי

את אומרת כך כי נפגשת איתה לפני מ"ס ימים ביגלל זה את אומרת ככה אם לא הייתי נפגשת איתה הייתה לך דעה אחרת

טל ועדי1

New member
חלי את כ"כ צודקת..ו-

אורלוש! את פגשת את אגמי ממש לפני שבוע בערך.. ובפעם האחרונה שהיינו איתך בפגישה בגרנד עברו יותר מ-7 חודשים!! יותר מחצי שנה! וכל מי שפגש את אגם אפילו יותר מוקדם מתגעגע! אז.. אם כל אחד היה במקומך לא הייתה לו בעייה להגיד את זה :)

אבל נשמות../images/Emo204.gif

זה לא העניין של מי שפגש יותר מוקדם את אגם... זה העניין של התיכנון של המפגש של הפורום איתה. ואנשים נלחמים על המפגש הזה עם אגם כבר הרבה זמן.. תבינו גם את אביחי, הוא לא יגיד לה את הדברים ואת ההתבטאות של הכתיבה שלכםם..בדיוק כמו שאתם לא תגידו לה את זה... אז צריך לחכות..ויהיה מפגש בע"ה.. רק קצת זמן.

טל ועדי1

New member
אנחנו דיברנו בסדר גמור....

ואנחנו דווקא חושבות שזה כן קשור למי שפגש את אגם קודם או עכשיו כי למשל אם אנחנו היינו פוגשות אותה מלפני כמה ימים ממש לא הייתה לנו בעיה להגיד שלא נורא אם זה נדחה.... אבל הפגישות האלה שהיו והתבטלו היו מאוד מאוד חושבות לנו!!!!!!!!!!!!!!!!! ואנחנו לא חושבות שהתבטאנו בצורה לא בסדר... אנחנו לא מאשימות אף אחד אנחנו אבל כן מעוצבנות על זה שזה התבטל... ועכשיו השלושה מקומות תקועים באיזה חורים וממש ממש רחוק מאיתנו!

נכון, אבל אני מדברת../images/Emo204.gif

על זה, שתמיד אפשר להאשים מישו. בסה"כ אני חושבת שאביחי הוא לא הבנאדם המתאים, זה הכל. ואם משו לא בסדר מבחינתכן מזמן של אגם ואיך שהיא מחלקת אותו, אל תתנו לאביחי לעשות את העבודה השחורה. ואני לא אמרתי שהתבטאתן לא טוב, זכותן להביע את דעתכם

אביחי 33

New member
אע רק מרכז,עפולה ורמת גן טוב?

כאילו האנשים שחיים ב"חורים" לא מתאימים לקבל קצת אהבה? האנשים האלה גם לא מעריצים כמוכם? יש לכם חשיבה כ"כ רדודה אבל ברמות. תפסיקו להתנהג כמו חבורת ילדים מסכנים ותתחילו להראות בגרות, כי אני מרגיש כמו גננת כבר.

למעלה