שירשור ליום שניייי

חזרתי אליוו עכשיו ../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

שיחה מעניינת ביותר
אניי: שלומיייייי
הוא: "היייייי זיו"
הוא יישר זיהה אותיי ובכללל התקשרתי מהבית
ממההה באמתת הערתי אותך? אני: "כן
" שלומי: "לונוראאאא
" חחצוףףף
נסלח לו
"אני מתכווןן לונוראאא גם מבחינתי וגם מבחינתך כן?" ואני כזה בלב: "מה אתה רוצה?" אני: צוחחחקקת
ואז הוא התחיל לחפוררר ליייייי
תמיד שהוא מתקששרר הוואאא מספר מלאן דברים מסביב ואז מגיע לעיניין :D קיצררר הוא אמרר שבסוף כן התבטל המפפגש משצים כי הוא הולך לעזור בגיחה של איזה בצפפרר אחררר.... :/ ואזז הוא אמרררררר לייייייי שביוםםם שנייי ישששש לנווווו טיוללל הכנהההה לימיי שדה של כיתות ט'
וואזז אמרתי לוו שיש לנו מבחןן במצתמטיקה אז הואא אמררר אהה טובב אז ניראה כבר מה נעשה לגביי זה... ואניי שואלת אותוו משהו והואא עונה לי משהו אחררר
וואז הוא אמר לי להודיע לכולםם... אז אמרתי לו שאני אודיע רקקק לכמה בנותת כי את השאר אינלי תטלפון והן לא חברות שלייי כל כך
ואמרתי לו שהןןן בבצפר שיחפש אותן :p אז הוא אמרר לי סבבה ואזז הוא אמרר לי בעקרוןןן אמממ זהווו אזזז התבטל המפגש ושוב התחיל להגיד הכל
ממששש מפגר
ה וא קורע אותי מצחוק הוא מהאנשים שחושביפם שהם מצחיקים אבל מרוב שהם לא מצחיקים הם מצחיקיםם
מכיריםםם תאנשים האלה?
דיברתי איתו 2 וחצי ד'ק
כפרעלייוו איזה מושלם
יוםם חמיישיי אנייי יווצאאתת איתוו ללללללבדדדדדד ליוםם שדה
עם כיתה ח'
פאדיחות
מקווה שיהיה טוב
דיברתי עם מיכלווששש עכשיוו בפלאפוןן כפרעלייה
אוהבתותך
שיירוושש נשממתיי דבריי איתתייי יפפשליי מתתההההה עלייייייךךךךך

ואיי אתם לא יודעים מה קרה ../images/Emo12.gif../images/Emo20.gif

על זה שלא באנווו היוםם המורה התקשרה אליי ואני היחידה שהתעוררתי מוקדםםם אזז היא התחילה לצעוק עליי בטלפוןן ואמרה לי להעיר את כולםם ולהגיד להםם לבוואא ווזה
קייצצרר מזה בלאגןן
אני אמרתי לה שאני חולה אז היא אמרה לא ייתכןןן ש10 בנות חולות בדיוק היום
אזזזז כולם הלכוו ורק אני נישארתיי היא פשוט התקשרה לכל הכיתהה המורה שלי
ועכשיו יש לנוו שיעוררררר הרכזת בטח צורחת עליהם
אניי אמרתי שאני חולה ואמא שלי מגנה עליי אז אנייי יצאתי בסדר
חחחחחחחחחחחחח
קיצר פשוט כולם הלכוו פתאום לבצפר
היא התקשרה אלייי וחפרה לי בטלפון מלא זמן שאני אעיר את כולם מהר ואמרתי להה אני לא מעירה אותםםם הם ישנות! והיא אמרה לי לא מעניין אותי שהן ישנות
קיצר מזה בלאגן
ואיכשהו תמיד לי זה קורה
עפתיייי ביוושש

צהרייייייים../images/Emo110.gif

איזה יום דיייי:p קיבלתי 87 בספרוותתת:// איך ירדתי בספרוות.. איזה באסהה. והמבחן במתמטיקהה.. פאקקקק.. כל כך ארוווך.. אנחנו רגילים ליותר מזה במבחנים של שנה שעברה אבל אחרי החופש וזה.. והמבחן הקודם לא היה כזה ארוך.. עשיתי הכל.. ממש בשנייה שהיה תצלצול של השעה השנייה סיימתי לרשום תמילה האחרונההההההה
ואז לא הספקתי לבדוווק
אני מקווה שזה בסדר.. היה פסדר בסה"כ.. פשוט היה נורא נורא ארוך.. בטירוווף.. העיקר שעברתי את זהההההה.. אתמול אני הייתי על סף השברותתת בגלל המבחן הזהה:p אני עוד מעט נוסעתתת.. יומטובב

חס וחסה.. טפו טפו טפו../images/Emo110.gif

חחח אני מגיבה מהר כשאני בפורום:p חח ואת רואה ש87 בספרות זה לא כאזה משו?:p לא יודעת יש לי אנטי כזה.. אבל גם האותו היום הודיעו לנו על החלוקה בחונכות בהפנינג והייתי שיא העצבנית
ישמצב זה קשור כי נראלי אני דעת תחומר.. ושירר אל תגידי שזה ירדד לא לפתוח פה לשטןןן:p טפו טפו טפו בלי עין הרעע.

einatit4

New member
אהההההההההההההההההה../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

נחשו מאיפה אני כותבת לכם?
כןןןן ממחשביקו
התגעגעתיייייייייייייייייייייייייייייי
אמא שלי סידרה לי אותו.. בערך.. היא עשתה משהו כמו פורמט והתקינה אותו אבל לא עם XP אלא אם משהו ממש ממש ממש גרוע.. ניראה לי 98
זה כלכך חראאאא אבל לא משנה העיקר שהוא פועל.. וגם את המסנ לא הצלחתי להתקין כי יש איזשהי בעיה עם המקום
אוףףףףףףףףףףף טוב חודש הבא הלוואייי קונים לי מחשב חדש

למעלה