שירשור ליום שניייי

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifאני עושה עגיל באף../images/Emo41.gif../images/Emo12.gif

זה היה מוזרררררררררררררררררררררר בגלל שהעגיל בגבה עוד שניה נתלש לי אז אני צריכה להוריד ושאלתי את אמא שלי אם אפשר לעשות במקום העגיל בגבה עגיל באף...והיא אמרה "אני חושבת שכן"
בלי ריבים ובלי צעקות
עכשיו אבא שלי הבעיה...
נטפל בו

ערבבבב

חזרתי מאלנביי ושיננקיין[מיכל איך לא ראיתי אותך?!] לאא משנהה... *הדסס דברי'תייי שייא הדחוווףףףףף!!* אווהבתת
+
+
פטרייי

חחח יווו פטרי../images/Emo110.gif

את לא דעת את מי ראיננוו
נכון היה שנה שעברה נטרר?! אז המדרייךך שמה.. ג'וליאןןן.. חחח עם הרסטהה.. חחחחחחחחחחחחח הוא זיהה את איזיקק ואז גמאותי [לוידעת איך הייתי שמה 2 שיעורים בקושי] חחח ואח"כ פגשנו אותו שובב
חחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מצחיק ומפדחח זה היהה יואוו.

חח ראיתת?!?!../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ההי מזה מצחיקק.. איזיק כזה מצביעה עליו ועושה "אה!!" חחחחחחחחחחחחחחח והוא דיבר בטלפון וניתק ושאל מה קורה וזה.. ואח"כ יצאנו מחנות בגדים ושוב ראינו אותוו חחחחחחחחחחחחחחחחח אז התחלתי לצחוווקק והוא שאל "מה קורה איתככןן" חחחחחחחחחחחח הוא קרוווע.

היללי 2

New member
חחבבררהה חזרתייי../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

זהו המחשב חזר..סופית! חחח יש לי מבחן ענק מחר בבקיאות על מלאין פרקים ויש לי עוד 11 פרקייםם!! אז אין לי היום ממש זמןן.. אז אני יכנס מחר כבר וזהוו.. שירווש דבריתי מחרר מאווה ענקיתתת

יואווווו במה ניזכרתיי../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אני כזה הולכת היום ביוש גיבושש לךיד המורה שליי
פתאום היא התחילה לדבר איתי על אגם
היא תמיד שואלת אותה מה איתה
אז היא אמרה ליי "ראיתי משהו על אגם"
אני:"מההההההה??????? איפהההההההההה?????
רונית: בכל הזממן מודיעיו (משהו כזה
) אני: יאאאאאאאא
רונית: "ניראה לי שזרקתיי אתזזה" (
) אני: אני יהרוג אותךךךך
רונית: "באצם ניראה ליי שלא זרקתיי אולי זה ליד הדלת, אני יחפשש ואם אנ יימצא אני יביא לך מחר"
איזה מורה חמודהה
אני זוכרת שאמא שלי אמרה לאגםם: "המורות בבצפר מביאות לה דברים עליך" חחחחחחחחחח זה מזה נכון
חחחחחח איך אגם צחקה

ערבב../images/Emo110.gif

חח הרגליים כואבווות הייתי באלנבי ושנקין [גם פטרי היתה אבל לא איתי ולא ראיתי אותה בכלל
.. אבל זה גדול שמה..] חח הרגליים שלי ממש כואבות.. כמה הסתובבנו.. קניתי חולצה חדשה יאפה:p [אתם יודעים איזה קשה אני בלמצוא חולצות?!
עד שמצאתי אחת ארוכה יפה!!!:p] יומטובבבבבבבבבב

למעלה