שירשור ליום שניייי

יקיר15

New member
היי ../images/Emo13.gif

היום היה יום ממש חביבב .... גרר מחר יש לי בוחן במודליים חשיוביים - לא שמשיהו כאן יודע מזהה אבל אני לא מבין כלוםםםםםםםם ואני לא מצליח לפתור תתרגילים אני כבר רואה את ה-0 מתקרבב
אעע והנה התמונות מה 18.10.06 באשדוד שלי ושל אגמיי

טל ועדי1

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo23.gifתמונות מהממות../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

יאווווווווו פשוטטט מדהימותתתתתתתתתתתתתת

מיכייי דחוף:p../images/Emo205.gif

את זוכרת שפעם הייתי צריכה לכתוב על המלצה על סרט באנגלית:p ונתת לי ת'אתר הזה שאני יכולה לרשום משפט בעברית ולראות איך רושמים אותו באנגלית
? אז תרשמי לי פה ת'אתר:p תודה
וזה לא מורפיקס

נממ אבל רעות../images/Emo110.gif

זה לא רושם לך לפי הסדר של איך המשפט צריך להיות באנגלית. סתם מילים אחת אחרי השנייה.. [על האתר השני שזיו שמה]

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםם

עוד מעט אני הולכת לחרוש להיסטוריה...! ניצחתי את המורה שלי לאנגלית בהורדת ידיים
היום המורה שלי למתמטיקה מזה עיצבן אותיייי!!!!!!!! הוא מחק משהו מהלוח וביקשתי ממנו לפני לא למחוק!! אז הוא מחק אז אמרתי לו "אבנר ביקשתי ממך לא למחוקק!!!!! עכשיו תסביר לי!" אז הוא ניפנף אותי... קמתי, לקחתי את התיק ויצאתי אז הוא עושה לי "יעל את יוצאת וחוזרת" אמרתי לו "נחשוב עלייך" אז הוא אמר "את גם ככה לא לומדת אז תחזרי!" אז אמרתי לו "איך אתה רוצה שאני אלמד אם אתה לא מסביר?!??!" אז הוא אמר "תחזרי עוד כמה דקות" אז יצאתי טרקתי את הדלת והמורה שלי לספרות ותנ"ך פתאום באה מאחורי הקפיצה לי את הלב
היא עושה לי "יעל אבנר אחלה מורה...למה את עושה לו בעיות?" אני כזה "אני עושה לו בעיות?!??! הטמבל הזה לא מסביר כלום!!!!!!" אז היא אמרה "תנסי להיכנס לראש שלו...הוא אחלה מורה" אמרתי לה "זה לא אמור להיות הפוך? הוא זה שצריך להיכנס לראש שלי לא ההפך...!!" אחר כך יצאתי וישבתי עם חברים אז המחנך בא אליי וכמובן התחיל לשאול למה אני בחוץ...אז אמרתי לו שבמקום לחנך אותי שיחנך את המורה הטמבל הזה למתמטיקה! המורה הזה נראה כמו גמל!!!!!!!!!! יש לו פאות ענקיות כאלה...הוא מעצבןןןןן!!!!!!!!!

לאנורא ../images/Emo201.gif ../images/Emo14.gif

גם שרק שמו לי משקפיים הייתי עצובה, אבל עכשיו אני לא רוצה להפרד מהן....

למעלה