שירשור ליום שניייי

תתחדשי../images/Emo25.gif../images/Emo205.gif

ואיי, שירדתי באלנבי [ביום חמישי:p] איפה שהכפר שעשועים:p אז איזה איש זקן אמר לי "יש לך 3 שקל?" ולא אמרתי לו כלום ואח"כ הוא שוב אמר וכזה ברחתי לצד השני:| זה היה מזה מפחיד:S ואז הלכנו ללהקה

זה מזה מפחיד:/../images/Emo205.gif

וראיתי את יניב פולישוק [גרי מהפיג'מות]
הוא החזיק שקיות של בגדים:O אבל הייתי באוטובוס שראיתי אותו והוא היה מחוץ לאוטובוס:p

היללי 2

New member
וואי אל תשאלוו...>>../images/Emo23.gif

חחח אתמול אז ניזכרתי שיש לאחותי יומולדת[כיאלו היום היומולדת אבל היום היא לא בבית] אז החלטתי שאני חיבת לחגוג לה יומולדת משפחתי...קיצר ב8 בערב התחלתי ללכת לקניון שלנו ישר הלכתי לסופר פראם וקניתי לה מלאין קרמים לפנים ומסכמה ומי פנים וכאלה במלא כסף...כי היא לא רוצה בושם...
קיצרר עפתי לסופר קניתי עוגה הכי טעימה בעוולם מלאין שוקלווד
חחח קיצר קניתי גם בלונים וקישטתי ת'בית וב11 וחצי היא באה וישר שהיא ניכנסה כיבתי תאור ושמתי מוזיקת טראס והיא כ"כ כייייףף
והישתללנו ורקדנו זה היה ספונטניי...חחח ושתבינו שהיום היה לי מבחן ענק בלשון אז בקושיי הספקתי ללמוד...אבל היה כיף חחחח והמבחן היה קלל
חחח חפרתי משו פחחדד

יעל 13

New member
ערב...

נרדמתי על הספה בסלון...אין הרגשתי שאני פשוט עוד שניה נופלת...הייתי גמורהה! אחותי באה אליי אחרי שעה וחצי ועושה לה "יעלי בואי למיטה...אני אקח את הפלאפון והאמפי והטבעות שלך" והתחילה להוריד לי את הטבעות חחחחחחחחחחח
איזה חמודהה אבל לא קמתי
אמא שלי באה ועושה לי "יעל..." אני כזה "אממממ" מילמלתי משהו
בסוף עברתי...ושהייתי במיטה הדעתי למסקנה שיש היום אבודים וזין שאני אפסיד
כל השבוע חיכיתי לפרק הזה. זוכרים שאמרתי שאמא שלי הסכימה בלי ריבים לעגיל באף? הצלחת לעצבן אותה
לא נורא...היא תתן בסוף

למעלה