המשך של הפרק
קוגה החל ללכת. הוא לא ממש הבין לאן או למה, אך הוא חש בדחיפות הדבר. הוא האיץ את מהירותו, אשר בזכות רסיסיו, היתה גבוהה מאוד. כעבור זמן מה הוא הגיע לאיזשהו כפר. המון אנשים ושדים רצו זה אחר זה. בעיקר שדים אחר בני אנוש, אך היו גם כמה יוצאי דופן. הוא לא התעניין בסיבה. לו היתה מטרה אחת- להגיע לבית שעמד מבודד בקצה הכפר כדי... למה בעצם? טוב, זה לא משנה במיוחד, בכל אופן היה עליו לבוא לשם במהירות האפשרית. כשהגיע, הוא הריח ריח מוכר במקום. זו היתה קאגומה! פתאום עלתה שוב בראשו המחשבה: למה הוא בא לשם בעצם? הפעם מוחו לא הדחיק אותה. "מה אני עושה כאן? איך הגעתי לפה?!", הוא שאל בכעס. "אני זימנתי אותך", היא אמרה בקול סמכותי ושקט, אשר לא היה אופייני לה. "מה לעזאזל? קאגומה, איך את יכולה לזמן אותי?! את לא כוהנת..." דבריו נקטעו בידיה: "זה לא משנה עכשיו. בבקשה קוגה, אני מתחננת, תעזור לי!", היא אמרה ויצאה מן הצללים. הוא הופתע לגלות שנראתה שונה מעט. הוא לא הצליח לאתר מהו בדיוק הדבר שהשתנה, אך משהו בפניה... "מה קרה לך?" הוא שאל בדאגה. "אני צריכה את רסיסי האבן שלך!" היא אמרה, מתעלמת משאלתו. קוגה הופתע. הוא החל לצעוק עליה: "מה?! אישה, אין סיכוי ש..." פתאום קאגומה התמוטטה. בזכות חושיו המהירים הוא הצליח לתפוס אותה בזמן, לפני שנגעה בריצפה. "קאגומה, את בסדר?", הוא שאל בדאגה רבה. היא פתחה את עפעפיה ואמרה לו בקול קטוע מעט מחולשה: "בבקשה, קוגה-קון! אני זקוקה להם כדי לנצח את נאראקו. אתה עוד זוכר מה הוא עשה לשבט שלך?" מובן שהוא זכר. מוחו של קוגה הזהיר אותו בפראות שלא לעשות זאת, אך קוגה התעלם מדברי החוכמה שלו. הוא הניח אותה על מיטתה והתכופף להוציא את הפגיון אשר תמיד היה מוחבא במגפו הימני. קוגה התיישב על הרצפה בבקתה, ועשה במהירות שתי חתכים ברגליו, במקומות בהם היו לו רסיסים. הוא חש צריבה היכן שכעת היו חתכים על רגליו, ומעט דם ירד לו, אך הוא התעלם מכך. "קחי", הוא אמר בפשטות, והושיט לה את הרסיסים. היא הביטה בו במבט מוזר. "תודה לך" לחשה, והפתיעה אותו בחיבוק. עיניו נפערו קלות, אך הוא חיבק אותה בחזרה, מרגיש רעידה קלה של התרגשות במקום בו שכן ליבו. לאחר כמה שניות היא התנתקה ממנו וקמה באיטיות לעמוד על רגליה, אבל אז נפלה שוב. הוא תפס אותה, אך היא השתחררה בעדינות מאחיזתו וניסתה שוב לקום, למרות מחאתו. קאגומה התנודדה מעט, אך לא נפלה הפעם. "לך לעזור לאינויאשה", היא אמרה. הוא עשה כדבריה. ********************************************************************* דמות צפתה מין הצד בגבר המתקרב לבקתה. היא ראתה אותו נכנס, ולאחר כמה דקות יוצא משם, 2 חתכים מדממים על רגליו. לפני שנכנס, היא חשה בנוכחות רסיסים אצלו, אך כעת הם כבר לא היו שם. הוא כנראה הוציא אותם מרגליו, ולכן הפצעים. הוא פנה לעזור לאינויאשה ולחבריו להילחם. אינויאשה אמר לו משהו בקול תוך כדי קרב, וקוגה ענה לו בעוקצנות. היא לא שמעה ממרחק זה את דבריהם. למרות עזרתו של הגבר, נראה כי הסיכויים שלהם לנצח את הררי השדים הם די הקלושים. היא היתה עוזרת להם, אך לא יכלה להסתכן בהיחשפות. כל מה שיכלה לעשות היה להתבונן מהצד ולהתפלל בעבורם. כעבור זמן מה, היא ראתה ילד מתקרב לאותה הבקתה. גם על פניו היה אותו מבט מזוגג שהיה בפני הגבר אשר נכנס לשם קודם לכן. הדמות הצופה ממרחק חייכה בשעשוע קל. נראַה שצדקה, הנערה -קאגומה- אכן היתה חזקה בתור כוהנת, בדומה לה לעצמה. קיקיו שמעה רשרוש של עלים מאחוריה, מישהו התקרב. היא עמדה להתחמק משם, אך האדם שהתקרב אמר: "אל תטרחי קיקיו, אני יודעת שאת כאן. זאת אני". קיקיו עצרה. היא חייכה בחיבה, ואמרה בהפתעה קלה "קאדה!". "את החוטפת המסתורית של קאגומה?" היא שאלה בנימת קול עניינית. "כן", קיקיו ענתה לה, "הייתי חייבת לעשות את זה. ככה לימדתי אותה את עבודת הכוהנת, כשהיא ישנה היא חלמה את הזיכרונות שלי מלימודיי". "את מודעת לזה שהיא קודחת מחום?", שאלה קאדה. "קדחה -היא התעוררה כבר- כן, אני יודעת, זה לא היה מכוון. הכישוף שלי לא השתבש, משום מה, והיא חלמה לא רק על שיעוריי, אלא גם על שאר חיי, עד מותי", היא ענתה בצער מה. "היא בוודאי חלמה את החלק של מותך כשהיה לה חום", קאדה אמרה. "כן", קיקיו הסכימה עימה. הן פנו חזרה להביט בקרב. אינויאשה וכל השאר היו פצועים, ונראה שהם על סף אזילת כוחם. "למה היא לא ממהרת יותר?", מלמלה קיקיו בלחץ. ********************************************************************* לאחר שהכריחה אותו בעזרת כוחותיה החדשים לשכב על ביטנו, היא לקחה את הכרס מידיו, ופערה חתך בגבו. הוא צעק בכאב. על אף שעמדו דמעות בעיניה, היא היתה חייבת לעשות זאת. "סליחה סאנגו, סליחה, קוהאקו!", היא אמרה בליבה. בחוסר ברירה, היא שלחה את ידה אל גבו של קוהאקו- ושלפה משם את הרסיס הקט. הוא הפסיק לצעוק, ועיניו נעצמו. היא התייפחה בגלוי כעת. כשדמעות זורמות מעיניה, קאגומה צעדה בקושי רב מחוץ לבקתה. הכאב שהרגישה התחזק מרגע לרגע, והקשה עליה להתרכז. אך לא היתה לה ברירה, אם תפשל, זה יהיה הסוף של כולם. היא התקרבה בקושי רב למקום בו התרחשה הלחימה. לפתע רגליה כשלו, והיא נפלה. ********************************************************************* אינויאשה והשאר הפנו את מבטם למקור הרעש, וכשראו אותם, הופתעו מאוד. נאראקו קילל לעצמו בשקט. הנערה הארורה התעוררה! "קאגומה!", אינויאשה הטיפש צעק בדאגה, וניסה לפלס אליה דרך בין השדים, אך ללא הצלחה, כמובן. "שיפו, תעזור לה!", הוא קרא תוך כדי לחימה. השועל הקטן הפך לכדור ורוד וגדול, ועף לתמוך בקאגומה. לאחר שעזר לה לקום, היא קראה בקול צלול, רם וסמכותי: "הפסיקו!". היא הפתיעה את כולם, כולל אותו עצמו. הוא הורה לשדים לעצור. נאראקו שם לב שעיניה היו אדומות מבכי. "הבה נשמע את דבריה", אמר בשעשוע, רמז ללעג בקולו. "אני מוכנה לתת לך את שארית האבן", קאגומה אמרה. ניתן היה לשמוע שהיא מדברת בקושי רב, כאילו היא סובלת מכאבים עזים. נראה שתחבולתו בכל זאת הפיקה תועלת כלשהי, גם אם מועטה ביותר. מהצד הוא ראה את אינויאשה ושאר בני האנוש שבחבורתו צועקים בהפתעה. "סוף כל סוף נכנס מעט שכל לקודקודך!", אמר, מסתיר את הפתעתו. דווקא עכשיו, כשיש לה כוחות של כוהנת, היא מוותרת? הרי תוכניתה של קיקיו בוודאי היתה שתביס אותו בעזרת כוחותיה! משהו הסריח פה. "תני לי את האבן", הוא אמר בקול קר, מחליט לשתף פעולה בכל זאת. כשהאבן תהיה בידיו, זה כבר לא יהיה משנה מה הם תכננו. הוא יהיה בלתי מנוצח, ויוכל להשמיד אף את הכוהנת, כשאוניגומו לא יעמוד יותר בדרכו. היא התנתקה מהכדור המגוחך שהיה שועל קודם לכן, והלכה לעברו, מתנודדת. הוא התקרב אליה, מקצר את דרכה כמחווה של רצון טוב. מזוויות עיניו הוא ראה את אינויאשה נדרך. שיידרך. אם נאראקו יחליט לעשות משהו לאחר שיקבל את האבן, דבר כבר לא יוכל לעזור לאינויאשה. קאגומה פתחה את ידה, ושם שכבו רסיסי האבן החסרים לו. נאראקו בהה ברסיסים הבוהקים בורוד בחמדנות. סוף סוף, משאת נפשו מהרגע שנוצר תתקיים! הוא חטף מידיה בחופזה את הרסיסים, והתרחק לאחור. נאראקו הוציא את שאר הרסיסים שהיו בידו, ושם את כל חלקי האבן ביד אחת. אבל כיצד הוא יחבר אותם? קאגומה החלה למלמל משהו, והוא הפנה אליה את מבטו בחשדנות. לפתע הרסיסים בידו נמשכו זה לזה, והתרכבו כולם לאבן 4 הנשמות! נאראקו הרים את ידו האוחזת באבן השלמה גבוה באוויר, מבט ניצחון בעיניו. זהו.. אהבתם?