שירשור פיק!! ואני..

הילד שהוא לא הספיק להיות

"אני מרגישה רסיס" קגומה אמרה בקול מתרגש. "איפה? איפה?" שאל אינויאשה בהתרגשות. קגומה עצמה את עיניה והתרכזה בתחושה. "שם"היא אמרה והצביע לכיוון צפון. ליבו של אינויאשה צנח. "את בטוחה?" שאל בקול מהסס, לא בטוח. "כן" היא אמרה בעליצות, מדוושת באופניה מהר יותר. אינויאשה לעומתה האט. "קרה משהו?" שאל מירוקו ששם לב לשינוי בהתנהגותו של חברו. "לא כלום" אינויאשה מלמל. לאחר כחצי שעה הם ראו מרחוק כפר. "איזה כפר יפה לא?" התפעלה קגומה. "כן" הסכימו סאנגו,מירוקו ושיפו. אינויאשה הביט בהם. "מה שתגידו" אמר בקול חלול. הם התקדמו לעבר הכפר ובפתח חבורה של זקני הכפר קיבלה את פניהם. מירוקו הציג את כולם, את כולם חוץ מאינויאשה שנעלם. "איפה אינויאשה?" שאלה קגומה את סאנגו בלחש. "אני כאן" אמר אינויאשה ממרומי העץ שבשערי הכפר וירד ממנו באי רצון בולט. זקני הכפר הסתכלו עליו בתדהמה. "המפלצת חזרה! נוסו על נפשותיכם!" קרא אחד מהם ותוך דקה כול הכפר הסתתר בביתו. אינויאשה הסתכל על הבתים המבוצרים ונחר נחרת בוז מלווה בפנים אדישות אבל קגומה ראתה את מה שהסתתר מאחורי האדישות. כאב שאינו ניתן לתאר במילים. "בואו נחזור כשיכנס בהם מעט אומץ להתמודד עם העבר" הוא אמר ונעלם מעיניהם. קגומה הסתכלה על חבריה. להתמודד עם העבר? למה אינויאשה מתכוון? היא איתרה נהר והתקרבה אליו על מנת למלא את המיימיה שלה. על גדותיו ישב אינויאשה. היא התקרה אליו בעדינות. "מה קרה לך היום ליד השער?" היא שאלה אותו בשקט. אינויאשה המשיך להסתכל על הנהר. "הם תמיד התנהגו ככה, לא משנה מה עשיתי... לא משנה מה לא עשיתי" הוא דיבר אל עצמו יותר מאשר אל קגומה. "מי התנהג ככה?" היא שאלה, אף על פי שהיא כבר ידעה את התשובה מראש. אינויאשה הביט בה ושתק. הזיכרונות צפו בו ועלו... הוא בן ארבע, כול הכפר חוגג את חגיגות האביב, כולם נרתמים לעבודה בשדה. הוא מנסה להתקרב אבל האיכרים מגרשים אותו משם, מאיימים עליו בקילשונים. הוא בן חמש, הוא עובר את הלילה ללא ירח בפעם הראשונה בחוץ. הוא מטייל בכול הכפר, מתוודע לתחושות הישנות בתור אדם, בחושים החלשים. האיכרים יוצאים מהבתים וכמה ילדים זורקים עליו אבנים, מודעים לכך שהוא לא יכול להרע להם. הוא בן שבע, הוא רואה קבוצה של ילדים משחקים בכדור. הוא גם רוצה להשתתף אבל הילדים רק מצביעים על ראשו הלבן ועל אוזניו המוזרות, מחזיקים באוזניהם בהתגרות וכשהוא מתקדם... הוא לעולם לא יישכח כיצד הם זעקו ורצו לכול עבר. הוא בן שתים עשרה, האיכרים באים עם הקילשונים, מאיימים עליו ועל חייו. אימו מופיעה וצועקת על האיכרים שיעזבו אותו. הבן של הטוחן בועט בה והיא קורסת, צועקת לו שיברח, היא תהיה בסדר. קגומה הסתכלה על אינויאשה. במשך כול השתיקה היא ראתה ילד, הילד שאינויאשה לא הספיק להיות. היא הניחה את כול המעצורים בצד, מודעת לכך שברגע זה אינויאשה זקוק לה יותר מתמיד, הוא זקוק לה כדי לאחות את הצלקות שבליבו. היא חיבקה אותו ולחשה לתוך אוזנו "לא משנה מה עשו האנשים האלה אתה לא מפלצת אלה אדם/שד מדהים ואסור לך להתייחס אל העבר. אני כאן איתך לא משנה מה יאמרו אחרים לעולם אל תשכח את זה." אינויאשה הסתכל אל תוך עיניה. היא הביטה אל תוך עיניו הזהובות. "תודה קגומה" אמר בשקט "אני לעולם לא אשכח".

מית צאן

New member
מדהייייייייייייייייייייייייייייים

מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

פולי3

New member
הפיק לאן שהגעתי, כולל תיקונים של דברים לא

מובנים. *משרשרת לכאן*

טוב

אני אשרשר את זה לשרשור פיקים שלמעלה.... מקווה שתמצאו... אבל אל תרדו עלינו!!! זה הפיק הראשון שלנו!!!!!!!! אל תדאגו, החלק השני יותר מעניין וכבר שירשרתי אותו עכשיו.

קוהרה

New member
../images/Emo13.gifאממ ^_^

וואו, זה ממש חמוד אבל זה כ"כ טעון שיפור..(הניסוח בעיקר) בגדול, זה טוב..אהבתי

לי Li

New member
../images/Emo124.gif פיקצר שלי ../images/Emo41.gif

שם - אפלה דירוג - PG 13 דמויות - אתם כבר תראו, חבל להרוס ^^" תודה ענקית לעדן (סנוביש מיאו) על העזרה
ול"גברת אינויאשה" גם כן ^_^ ביקורות בונות יתקבלו בברכה ^_^ תהנו - - - היא תמיד ידעה שהיום הזה יבוא, היום הסופי, אך היא לא ידעה דבר אחד, היא לא ידעה שהיום הזה יבוא כה מהר. שכובה הייתה היא על הרצפה, כמו בובת סמרטוטים ישנה. כואבת, סובלת, עייפה. היא רצתה לראות רק דבר אחד לפני מותה, לראות אותו. היא עצמה את עיניה, התכנסה בתוך עצמה, כמו עובר קטן השוכב בחשכה. האפלה מסביב עטפה אותה, צינת הלילה הקרה העבירה בה צמרמורת, הדבר אליו היא השתוקקה יותר מכל היה חום גופו הגדול והחזק. מי ידע שאותה שדה שעד לפני שבוע הייתה חזקה ומלאת עוצמה, כעת תשכב על הרצפה, פגועה, ותחכה למר גורלה. היא הריצה את התסריט שוב ושוב בראשה, את אותו היום בו היא בגדה באדונה, אותו היום בו היא לקחה את רסיס האבן כדי להציל את האחד והיחיד שהיא באמת אהבה. היא המרתה את פי אדנה, וכעת, היא ידעה, שהעונש הסופי קרב ובא. הדלת נפתחה, קרן אור בהירה הופיעה ומילאה את החדר בשובל קטן של זוהר אפלולי. אדונה הופיע. מבט קר וחסר רחמים מילא את עיניו. הוא השפיל עיניו כלפיה והביט בה בבוז. היא החזירה לו מבט, לא הייתה מוכנה להיכנע, אולי את גופה הוא שבר, אבל דעתה נשארה צלולה. היא לא התחרטה על מעשיה, לא הראתה את כאבה וגעגועיה כלפי האחד אותו היא הצילה. "קומי" הוא ציווה עליה. היא נרתעה. "בצעי את פקודתי" הוא חזר באותו קול קר ואפלולי, אותו קול מלא רשע טהור. היא השפילה מבטה אל הרצפה, קמה לעמדת ישיבה. נחה מעט, והביטה אל הרצפה, אל הרצפה עליה נחו ידיה החבולות והפצועות. הדמעות מילאו את עיניה, כל כך השתוקקה היא למניפה החזקה שנהגה להחזיק בידיים אלו, אך כעת, לא הייתה לא המניפה, לא היה לה כוח, היא הייתה פגיעה, חלשה. היא עצרה את דמעותיה ונעמדה נחושה מולו. מחכה. הוא סרק את גופה ופתח את פיו לאט, המילים הקרות והחדות זרמו ממנו ופילחו גופה. "קאגורה, אם לא היית בוגדת בי הכל היה עכשיו אחרת. אבל את לא חייבת למות, כל מה שאת צריכה זה להגיד לי איפה הוא. איפה רסיס האבן?" היא סקרה אותו, אדונה. שיערו השחור והארוך אשר נפרש על כתפיו התמזג עם אפלת הלילה. עיניו האדומות הזהות לשלה הביטו בה בקור. כה דומים הם היו, היא, יצירת כפיו נשאה את אותה צלקת על גבה שהוא נשא. אותה צלקת שהוא תיעב. כה דומים הם היו חיצונית, אבל כה שונים פנימית. הזמן עבר, והיא לא ענתה. פתאום, כאב חד פילח את חזה. "את שוכחת קאגורה, שאני יצרתי אותך, ולכן, אני יכול להרוס אותך" הוא סינן מבעד לשיניו. "אימרי לי מה שאני רוצה לשמוע" "לעולם לא אגיד!" היא צעקה באפיסת כוחות ומיד, כאב נוסף, חזק יותר, פילח את חזה. נשימתה נעתקה. ראשה הסתחרר. היא צנחה לרצפה. קאגורה שמעה את הרוח מנשבת בחוץ, גבירת הרוח הייתה, אך כעת, ללא המניפה, לא יכלה היא לעשות דבר. הוא התקרב אליה צעד אחר צעד, קול הפסיעות הדהד בחדר האפל. הוא התכופף לעברה, והרים אותה בחוזקה. מצמיד אותה לקיר. מביט בה, בפניה החבולות, בשיערה המבולגן, באפה שותת הדם. "זה היה יכול להיות אחרת" הוא אמר "אבל זה לא כך. להתראות, קאגורה". הוא הידק את אחיזתו סביב צווארה, ובו בעת הידק גם את אחיזתו סביב הכדורון הקטן שהיה מונח בידו. קאגורה חשה את חזה נמחץ, הלחץ גבר וגבר, ראשה הסתחרר, חושיה התערפלו, אט אט החדר נעשה חשוך אף יותר. "נא...נא...נאראקו" היא סיננה באפיסת כוחות "הוא יבוא, הוא...ינקום". נשימתה פסקה, מחשבותיה נקטעו. היא לא רצתה ללכת. אבל לא הייתה לה ברירה. הוא הרפה ממנה, גופה התשוש צנח על הרצפה, רצף חייה נקטע. הוא פסע צעד אחורה, הביט בה. שניה לאחר מכן הוא חזר על עקבותיו ויצא מן החדר כאשר הוא חושב לעצמו "איזה רגש מוזר הוא אהבה, חולשה אנושית... וכמה טיפשי זה להתנגד לאדם שמחזיק בחייך בגלל אהבה למישהו אחר.". - - - |הגדש|הערה: אני מודעת לעובדה שהפיק מסתורי מעט. חשוב לציין שנאראקו לא היה מאוהב בקאגורה או להפך XD (כי לעדן היה נדמה שכן בהתחלה XD), האהוב של קאגורה הוא מישהו אחר שיתגלה בהמשך שאני אולי אכתוב לפיק ^^"

../images/Emo24.gif

את יודעת כבר מה הדעה שלי, אבל אני יגיד אותה שנית בכל אופן ^^ התיאורים של קאגורה כאלה מדהימים ועצובים יחד. ונראקו
איך שציירת אותו במילים שלך, זה היה כזה מיוחד :) אני חייבת להודות שמתי שהוא הצמיד אותה לקיר, הוא בייטח ינשק אותה או משהו XDDD האם המשך יבוא....?

לי Li

New member
XD זה באמת היה דורש נשיקה

אבל אני חושבת שאם אני אכתוב שוב, זה בטח יערב דברים דומים עם נשיקות
אז אל דאגה! ^^" תודה

לי Li

New member
XDDD

אם אני אמשיך (דגש על "אם" כי אני צריכה למצוא זמן, חשק ומוזה 0.0) אז אני כנראה אכתוב כמה פיקים כאלה בדירוג R ^_^

למעלה