אם היו עושים שיחה כזו לקרן,המצלמה הייתה עוברת
משם מהר. יוני ואורן שהיו, כנראה, צמודים לאיתן בחוץ, קשה להם עם זה שאיתן עם דניאל, מתברר שגם בנים מקנאים. והם מטילים עליה את האשמה, שהיא יותר מדי נצמדת לאיתן. אורן מגזים ואיתן אומר לדניאל "תדעי שזו רק הדעה שלו , מה שהוא מרגיש". הוא לא רוצה שדניאל תפסיק להתקרב אליו. אורן : "בואו תהיו פחות בזוגיות עוד שבוע והכל יהיה בסדר". אורן ויוני רוצים את איתן בשבילם. איתן : "באיזה שהוא מקום אתה לא מבין את הרגש שלה. זה להתחיל להתאהב וככה זה. זה לא נידיות. עצם המינוחים שלך - זה לא נשמע טוב... ההתנהגות של דניאל זה מגיע ממקום של להביע רגש...זה רגש טהור מהצד שלה...אני גם החבר היחיד שלה פה". אורן : "אני לא מפקפק בקשר שלכם בכלל". איתן : "הסמנטיקה שבה אנחנו משתמשים זה אומר הרבה על מה שאנחנו חושבים". יוני : אנחנו - אחד הדברים שבאנו לפה, זה לעשות כיף". איתן : "גם אני....יותר מזה - לא חשבתי שזה יקרה". יוני סיפר קודם שהוא מאוכזב מאוד מבן, וירד לו ממנו בחודש הזה מאוד. יוני : "בן - לאורך כל התכנית...פעם הגַב שלי פעם הגַב שלך, פעם הגַב של אורן...כל הזמן על הגב שלנו". איתן : "עזוב. בוא לא נדבר על זה עכשיו. פתח את זה מולו". איתן : "אורן, אל תרגיש רע". אורן : "אני אדבר איתה בערב...פשוט נהיה פחות פאן פה". איתן : "המכתב שכתבתי לדניאל זה מהלב"... יוני : "אני מבין את אורן. גם לי היה בהתחלה קשה לפרגן לאורן עד שנועה נכנסה". יוני ממשיך לדבר על בן ושוב איתן אומר לו, שידבר מול בן. יוני : "אני לא חושב שהוא בכלל יבין מה אני רוצה ממנו". איתן : "הוא יבין". איתן : "הסיטואציה הזו גם מוסיפה הרבה תבלינים..."