שישי צהרים

שאפולי

New member
מסכימה../images/Emo45.gif

אין לי שום דבר נגדה ועם זאת הסגידה העיוורת של אוהדיה מעוררת אצלי אנטגוניזם כלפיה. זה כוחו של רושם ראשוני לא יעזור.

respect men

New member
מי שמדברת

שאפולי זה מישפט בשבילך,לפני שאת שופטת את מעירציה של דניאל תסתכלי על עצמך בתור אוהדת ש אורטל לא ראיתי אותך מבקרת אותה פה על משהו גם על דברים שאינם היו בסדר. אני אוהד את אורטל אבל כשצריך לבקר אני יודע לבקר את שוטפת אותם?.תסתכלי קודם על עצמך ועל אוהדי קרן או אורטל ,הם לא יותר טובים

respect men

New member
עדיין זה לא נכון

ותפסיקי לסנג'ר עליה.לא מתאים לך מעריצים של אורטל ושל קרן ושל דניאל כולם אוהבים וסוגדים ומבחינתם אין שום דבר שלישי במושא הערצתם והם אנשים מושלמים.זה לא רק המעריצים של דניאל .ממש ממש ממש לא

respect men

New member
כי כולם חיים פה בסרט

שאורטל דניאל וקרן מושלמות,כל אחת והמחנה שלה . תבינו שאין מושלם,זה שתגנו על אורטל או על דניאל או על קרן לא יעזור,אחרי התוכנית הם כולם יהיו חברות וגם ככה בתוכנית לא מראים כלום מהליכלוך שלהן אחת כלפי השניה כי כולן שם רחוקות להיות צדיקות בסדום כן כן גם אורטל גם דניאל וגם קרן.מצטער וזהו זה מה שיש לי לומר.קצת כבוד אחד כלפי השני פה בפורום לא יזיק ,אתם מתלכלים יותר מהם,אתם מתלכלכים אחד עם השני בשביל מי???

respect men

New member
אבל

כשאת ושאפולי כל פעם מציינות ובונות סטיגמה שמעריצי דניאל מאדירים אותה,זה קצת לא תואם את הסכמתך איתי בעניין כי זה כמו לא לראות את עצמכן כשאתן מאדירות את אורטל או כמו לא לראות את אלה ודידי ודפנה ודודידו שמאדירות את קרן זה אומנם לא ליכלוך אבל זה להדביק סטיגמה שלא בצדק לקבוצה אחת בלבד שיש פה עוד שתי קבוצות שמתנהגות זהה

מה לא תואם?

להגיד שמאדירים מתמודד זה לא אומר שאין כבוד לגולשים בפורום. אני לא מאדירה את אורטל ולא האדרתי אף אחד. אני מגיבה לרגעים ספציפיים. אני לא הולכת עיוור. בחיי שאני לא מבינה מאיפה השטויות האלו שאתה כותב עליי, זה כמעט כמו לקרוא משהו שכתבת למישהו אחר.

שאפולי

New member
ממש לא מאדירה את אורטל

אני חוזרת ואומרת שהיא ברירת המחדל. מבחינתי כולם שם על הפרצוף וברור שאף אחד לא מושלם.

רינתי77

Active member
אני מבינה שאתה לא קורא את ההודעות שלי

זה כשלעצמו לא נורא, למרות שאני חושבת שאתה מפסיד..
וברצינות: יש פה בפורום הרבה מאד סוגים של אנשים. חלקם מעריצים את קרן, חלקם את דניאל, חלקם את אורטל ויש אפילו מעריצי ליהי. יהיה מעניין לבדוק מה משותף להכל קבוצה וקבוצה אבל זה לא העניין כרגע. מה שכן חשוב זאת העובדה שיש כאן אנשים שיש ביקורת על כל אחת ואחת שם, ואהדתם, אם ישנה לא מעוורת אותם. אנשים ינהגו לפי הרגשתם ושום דבר, אבל שום דבר שתגיד לא ישנה זאת.

אני מסנגרת, זה מאוד מתאים לי

כשאני יודעת מהי דעתה ופה אתה טועה. אולי לא עקבת מספיק אחרי הודעותיה. לגבי המשפט שלך, מעריצי דניאל בעיקר מאדירים את דניאל, ולפעמים זה כבר טו מאצ'. עם זאת, כן ראיתי בפעמים נדירות הודעות אשר מודות שלמרות אהדתם, היא לא מושלמת.

respect men

New member
ושאפולי לא מאדרת את אורטל?

מעריצי קרן ואורטל לא מאדירים אותן?רק המעריצים של דניאל חטאו ?

למה אתה נובר מתחת לבלטות?

וממשיך להתווכח אחרי שכבר אמרתי שאוהדי קרן למשל גם מאוד מאדירים אותה? (בנוסף לאלימות) אני לא מבינה מה אתה רוצה.

יו שאלוהים יעזור לי

אני לא עוקבת אחרי כל הודעה פה!!!! הרוב השולט בהאדרה זה אוהדי קרן ואוהדי דניאל ולכן זה מאוד בולט ואי אפשר שלא לקלוט את זה. כשאני אראה הרבה הודעות בהאדרת אורטל, אני אציין את זה. אם יש לך הודעות בשלוף להראות לי, בכיף.

respect men

New member
מבטיח מיס סוזי שבערב אצטט לך

אני לוקח את זה כשפרוייקט.יהיה כייף

בכיף, זה לא ממש משנה.

בעיניי זה לא בולט כמו האדרת האחרות. יש אחת שאוהדת את אורטל וקרן, ומהאדרת קרן נונסטופ, היא עברה להאדרת אורטל נונסטופ.

שאפולי

New member
איףףף אני מבינה שנדלקת עליי

אז בו נסגור פינה- תוכיח. תראה לי הודעה שרשמתי "אורטל מושלמת" או "אורטל מדהימה" או "אורטל ואורן זאת אהבת אמת" או "אורטל לא רוצה את הסף" אתה מדבר שטויות. כל מי שכיר אותי יודע מה אני חושבת על המתמודדים שם ואורטל היא מבחינתי הרע במיעוטו. נכון שכל אחד נוטה לשבח את מי שהוא מעדיף- ועדיים יש נטיה במקרה של דניאל לשייך לה אלוהות שאותי מעצבנת- זכותי? כן. מעצבן אותך? אל תקרא .

למעלה