שישי צהרים

respect men

New member
אני לא מחפש אותך

שלא תביני אותי לא נכון. אני רק מציין שמעריצי אורטל קרן ודניאל מאדירים את מי שהם אוהבים,את זה רק אחת מתוך הרבה אחרים אל תשכחי ואם את לא מאדירה זה לא אומר שעשר אחרים שאוהדים את אורטל לא . וגם אם רושמים שהיא מולשמת ומדהימה,למה לא??עדיף שהם ילכלכו על מתמודדות אחרות כמו שעושה דידי ודי 3 ודפנה ודודידו?

שאפולי

New member
אני ממש לא מבינה מה הפואנטה שלך?

אתה משנה את הטיעון תוך כדי ויכוח. התחלת בלהגן על דניאל- תתעורר מסתבר שגם היא אנושית מלעשות... אח"כ המשכת בלומר שאני ורבים שכמותי מעריצים בעיוורון את אורטל וקרן- הסתבר לך שלא- או שתוכיח אחרת. אח"כ התחלת לטעון שעדיף להלל מללכלך- נכון- ו נו אז? קצר ולעיניין: לטעמי האישי אין טעם בללכלך או להגן בחירוף נפש על אף אחד- זה מטופש- אלו חבורת אגואים נפוחים שרבים על כסף ולא בוחלים באמצעים (כן גם אורטל כן גם דניאל) עם זאת טבעי שלכל אחד יהיה מתמודד מועדף וטבעי שהוא ירצה להאיר אותו באור חיובי- עד כאן הכל טוב. הבעיה שלי מתחילה עם רצח אופי מחד או האללה מאידך משמע שכמו שאני לא חושבת שאתי היא השטן אני לא חושבת שדניאל היא אלוהים- ברור?

sivan513

New member
אני יוצאת מנקודת הנחה

שרוב האנשים פה לא סוגדים לאף מתמודדת, והם אובייקטיבים
לכן כתבתי את ההודעה הראשונה.. כי משום מה כלפיי דניאל לא חלה האובייקטיביות הזו, וכן יש הבדל מאד גדול בין הפירגונים לדניאל לשאר המתמודדות, בפורום (לא משנה מי יותר אהודה)

respect men

New member
אוקי ,את שאפולי ומיס סוזי טוענות ככה

אבל אני אקח את זה כפרוייקט רציני והיום בערב אם תרשו לי אעשה ערב ציטוטי מעריצים שתסתכלו שאתם כולכם דומים פה כולכם בחרתם מישהו והלכים איתו לאורך הדרך באש ובמיים. אתם טוענים שמעירצי דניאל הכי מפרגנים ולא אובייקטיבים?בסדר.נחיה ונראה תודה לסקר שעשו אתמול על מי בוחר במי וככה אדע לשייך שמות של חברי פורום למושא הערצתם ונראה. יש לי נקודה חשובה לציין פה ואני לא אוותר עליה.אני איש של צדק

sivan513

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

תבדוק מתי בנות אחרות ריכלו ואיך סיכלו אותן ומתי דניאל ריכלה וזה היה לגיטימי ובסדר

respect men

New member
איזה עבודה קלה עשית לי

רק מהיום ואתמול יש פה הודעות נאצה על דניאל בגלל מילה קטנה של ''היום היה לי ממש כייף'

נכון, כי אנשים מפרשנים איך שבא להם

אבל לא הבנתי מה אתה רוצה, להוכיח שמה? שדניאל מושמצת פה? זה ברור. היא לא היחידה.

respect men

New member
לאאא חחחח זאת בכלל לא המטרה

כולם מושמציפ םה במידה מוגזמנת גם קרן גם אורטל וגם דניאל

respect men

New member
למרות שדידי הכי אלימה כלפי דניאל

דידי ודי 3.זה כבר לא השמצה זה כבר גובל בהוצאות דיבה

דיי3

New member
אני לא חושבת שאני משמיצה, אם כן אני רוצה לדעת

ולהימנע מזה. תן לי בבקשה דוגמה, מהי השמצה בעיניך.

נכון ולעיתים הודעות מוגזמות מאוד מאוד גם היו

נמחקות. נו אז אין לך מה להוכיח, אנחנו יודעים.

sivan513

New member
ועם זאת

יש הרבה הודעות שמגנות עליה, מאנשים שסיכלו בנות אחרות שריכלו בדיוק אותו דבר תמיד יהיו הודעות נאצה כלפיי כולם, אבל אני מדברת על האנשים האובייקטיבים, כאלו שגם אם יש להם פייבורטית והיא תעשה משהו רע, הם יגידו "זה היה רע" ושוב, לפי הראייה שלי זה בולט שכלפיי דניאל יש יותר פרגון

אני קוראת את ההודעה שלך

ואני אומרת לעצמי :" בואנה הוא ממש לא קורא את מה שאנחנו כותבות" האמת, מכל ההודעות שלך כבר התבלבלתי, לא מבינה מה אתה רוצה, ומה אתה מנסה להוכיח.

respect men

New member
אני מנסה להוכיח ש

שכולם פה אותו דבר,להגיד ''המעריצים של ..'' זה מצחיק אפילו.כי כל המעריצים פה מתנהגים,חושבים,רואים ומרגישים אותו דבר

לא כולם פה "מעריצים של"

יש כאלו שיש להם העדפה, נטיה מסויימת למישהו מתוך ברירת מחדל.

רינתי77

Active member
אחרי שרשור שלם כמעט של דיון זאת התשובה

שלך? זאת אומרת שאתה מלכתחילה לא הבהרת את הנקודה ונתת לאנשים להתיחס סתם?

למעלה