שישי צהרים

snake2000

New member
אני נחשב במחנה דניאל?

אם תקח את מה שאני כותב עליה אתה מוכיח מיד שמחנה דניאל לא סוגד לה. חחח...

respect men

New member
למקרה שלא שמת לב

רב הקללות מופנות פה לדניאל .לא לקרן ולא לאורטל 70 אחוז אוהדי אורטל שאר האחוזים מתחלקים בין קרן לדניאל אבל המעריצים של קרן עושים רעש מלוכלכך ביותר

respect men

New member
חוטפת על התנהגות מסויימת

לא קללות והתבטאיות זולות כמו שדניאל זוכה להם פה חופשי

לרוב

אוהדי קרן מתבטאים באלימות.. וגם מאדירים אותה. אוהדי דניאל מאדירים אותה, לפעמים אני גם רואה התבטאויות לא יפות. שוב, השאלה היא למה אתה מתכוון בקללות? רעה, מגעילה זה קללות? כלבה זה קצת יותר בוטה וזה עלול להחשב כקללה. ובמילים האלו משתמשים נגד קרן.

יש רק אחת כזו

שמשום מה, אוהדת את אורטל וגם את קרן.. היא מתבטאת הרבה באלימות. לפחות לגבי אורטל ודעתה עליה, בזה אני עוד איכשהו מסכימה איתה.

יש שוני

ואין לי כח להכנס לדיון הזה, כי זה כבר להכנס ולדבר פה על אנשים. כולם חוטפים בצורה כזו או אחרת. יש כאלו שמגיע להם יותר, יש כאלו שפחות.

כולם מרכלים, ריכולים זו לא הבעיה

יש ריכולים בנימת רוע ותככנות כפי שקרן עשתה בערך מהשבוע השני של התוכנית. ויש ריכולים שהם בעצם שיתוף בתחושות שלך, נגיד מה שדניאל עשתה אתמול, לא היה רוע, זה היה מעודן. **בלי קשר, אני חושבת שזה קצת מעאפן שעד לפני שבוע היא הייתה "נאמנה לקרן" ועכשיו היא הרשתה לעצמה לדבר עליה**

sivan513

New member
לא לזה התכוונתי

ברור שאין שום דבר רע במה שדניאל עשתה, זה לגיטימי.. אבל מבחינת האנשים בפורום- כשדניאל מרכלת זה סבבה, אבל כשבנות אחרות מרכלות באותה צורה (בלי רוע) זה פשע למה היחס שונה?

respect men

New member
לא מסכים

היא הייתה נאמנה לקרן עד שחוותה את משבר האמון שלה בקרן.תקראי את ההודעה שלי ותביני למה דניאל כבר איבדה את נאמנותה לקרן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155748260 זה בדיוק הסיבה שאורטל איבדה את האמון שלה באתי והסיבה שבן איבד את האמון שלו בליהי(הוא איתה אבל רואים שהוא חושד בה ולא מאמין לה )

סיון את צודקת רק מה שקורה עם קרן

הם מקצינים וזה בחורה אחרת לא משנה מי הם אומרים זה לגיטימי...זה מעניין לא

למעלה