אוהדי קרן מתבטאים באלימות.. וגם מאדירים אותה. אוהדי דניאל מאדירים אותה, לפעמים אני גם רואה התבטאויות לא יפות. שוב, השאלה היא למה אתה מתכוון בקללות? רעה, מגעילה זה קללות? כלבה זה קצת יותר בוטה וזה עלול להחשב כקללה. ובמילים האלו משתמשים נגד קרן.
יש ריכולים בנימת רוע ותככנות כפי שקרן עשתה בערך מהשבוע השני של התוכנית. ויש ריכולים שהם בעצם שיתוף בתחושות שלך, נגיד מה שדניאל עשתה אתמול, לא היה רוע, זה היה מעודן. **בלי קשר, אני חושבת שזה קצת מעאפן שעד לפני שבוע היא הייתה "נאמנה לקרן" ועכשיו היא הרשתה לעצמה לדבר עליה**
ברור שאין שום דבר רע במה שדניאל עשתה, זה לגיטימי.. אבל מבחינת האנשים בפורום- כשדניאל מרכלת זה סבבה, אבל כשבנות אחרות מרכלות באותה צורה (בלי רוע) זה פשע למה היחס שונה?
היא הייתה נאמנה לקרן עד שחוותה את משבר האמון שלה בקרן.תקראי את ההודעה שלי ותביני למה דניאל כבר איבדה את נאמנותה לקרן http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2264&MessageId=155748260 זה בדיוק הסיבה שאורטל איבדה את האמון שלה באתי והסיבה שבן איבד את האמון שלו בליהי(הוא איתה אבל רואים שהוא חושד בה ולא מאמין לה )