שלום אנשים

recoil

New member
שלום אנשים

התחלתי לשמוע גרין דאי.... יש להם אחלה יצירות ואחלה כתיבה.... בעיקרון אני לא שומע רוק (אני שומע מטאל), אבל הם הלהקת רוק הראשונה שממש גרמה לי להוריד דיסקוגרפיה שלמה שלה :| טוב אני חוזר לכונחיה, מוזמנים לבקר :)

חסבי

New member
הם בחיים לא היו פאנק רוק

הם תמיד היו פופ פאנק, אבל צאו כבר מהאשליה שפופ פאנק זה לא טוב יש כמה להקות פופ פאנק ממש טובות יש את גוד שארלוט, תסכימו איתי שהם מעולים, נכון? ויש מספיק...............................

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifגוד שארלוט, מעולים הם לא,

טובים הם גם לא...

חסבי

New member
מה את מדברת

הם להקה מ-עולה, בין האהובות עלי שבינהן כוללות גם סאמ 41, ילוקארד, הרסמוס ואיך לא ברור שבאסטד מקום ראשון!!!!!

ADCMAN

New member
היי מר חסבי

AKA טל על תצחק על הפופ-פאנק, יש להקות בני זונות כמו: Descendents,Screeching Weasel,Jawbreaker,Samaim,Kid Dynamite,The Queers,Lagwagon אל תצחק על הפופ-פאנק, זה תירוץ מפגר להאשים אותו

חסבי

New member
לא צוחק

זה ברצינות! אני באמת אוהב אותם ככה שמספיק אני בעצם בן 13 ואני אוהב גם את לינקין פארק!!! ומנגן על מפוחית (כמו בילי הכוסון)

ADCMAN

New member
יופי יופי, אתה מצחיק.

לנגן על מפוחית זה לפטישים

חסבי

New member
אוי ג-ברררררררררררררררררררררר

ת'גבר! באסטד זה ה-הלקה מספר אחת! הם כמו מנאור תרת' בשבילי!

sapirush1

New member
אני כבר לא יודעת אם אתם רצינים או ל

*לא אבל גוד שארלוט הם ממש סבבה מה רע בפאנק-פופ? גרין דיי הם פאנק-פופ ויש עוד הרבה להקות כאלו שהם טובות יש אנשים שנרתעים כי הם שומעיפ פופ אבל זאת מוזיקה טובה ופאנק זה סוג של רוק אז ככה שג"ד הם רוק

ADCMAN

New member
גם מטאליקה להקה גרועההה

של פריקים שחושבים שגוד שרלוט זה מגניב

למה? דווקא בReload וGarage

היו להם שירים יחסית טובים (Fuel, Unforgiven II, Am I evil, הקאבר לWhiskey in the jar)

למעלה