שלום אנשים

recoil

New member
שמעו

אתן שתיכן בטח כאלה... אז אתם מתכחשות למציאות שאתם גועליות.. לא נורא

נועלה 123

New member
נכון נכון צודק..

חוצמזה, עדיף להיות מכוערת וחמודה, מאשר כוסית וזונה. [תהפוך את זה למין זכר בשבילך]

recoil

New member
לא לא

את מדברת על יופי פנימי.... אין דבר כזה יופי פנימי זה דבר שאנשים מכוערים כמוך המציאו

greenday girl

New member
המלצה

תקפוץ מהחלון אני לא מבינה איך ההורים שלך לא מתביישים שנוצר להם כזה אפס!!!

נועלה 123

New member
אין דבר כזה?

איך תסביר את העובדה שיש בחורות חמודות? אידיוט. בן כמה אתה באמת? 12? יא חתיכת אפס מטומטם.

recoil

New member
תמשיכי להתעצבן

מה לא חגגת היום את חג האהבה? בתולה מסכנה שאף אחד לא מתקרב אליה... עוד מעט בית ספר.... תתכונני לשבת על השולחן בכיתה לבד... ממלמלת לעצמך שירים של גרידאיי שקנית ב 80 שקל ואני הורדתי את כולם בחינם... את לא מתביישת לצאת ככה מהבית? פי..

AriellA100

New member
איזה מגעיל

מה יש לך? דבר ראשון מה אתה מדבר לא ראית אותה בכלל דבר שני בן אדם כמוך שחושב שיופי זה הכל לא יהיה מאושר בחיים דבר שלישי אתה "צוחק" עליה שהיא "מבזבזת" כסף על גרין דיי? לפחות היא לא צורבת דיסקים של כל האומנים שהיא אוהבת, היא יודעת להעריך את העבודה שהם משקיעים בדיסק!!! ומי שמדבר, נראה לי אתה הכי מכוער פה אז במקום לריב פה עם אנשים סתלק

רונוש3

New member
אתה ממש אידיוט

אני ישבתי וקראתי פה את השרשור ובאמת שאתה מטומטם.. מה קשור בתולה מסכנה? אני חושבת שהיא בת 4 ואם הבנות שאתה מכיר שעושות סקס שהן בנות 14 אז זה באמת חבל... יאללה לך אתה לא רצוי כאן! ביי

המממ... בוא נראה:

1. אני בת 14, מן הסתם לא עשיתי סקס עדיין. 2. גם אתה מן הסתם לא חגגת את יום האהבה, כי כתבת 14 דקות אחריי. 3. אם אני אשב בשולחן לבד, זה יהיה מרצון. ומקסימום? פחות אנשים שיזיינו לי את השכל. 4. חתיכת עילג, זה גרין דיי. 5. אם הייתי עם שכל מצומק כמו שלך הייתי מתביישת לצאת מהבית. 6. סתום ותתחפף.

*נעלבת עד עמקי נשמתי*

מה רע בילדים בני 12?

greenday girl

New member
אין שום דבר רע..

בילדים בני 12 אבל יש משו רע בילדים בני 12 שטוענים שהם בני 17 הבנת??

helenas

New member
לא.

פשוט אנשים צרי מוחין (כמוך למשל) לא מסוגלים להכיר בכך שיש משהו מעבר למראה, שהוא הרבה יותר קשה להשיג. אז תקשיב, ילד מכוער קטן וטיפש, לי יש גשר ואני גאה! אני קונה דיסקים של גרין דיי! אני יושבת בהפסקה ושrה שירים של גרין דיי(עם חברים שלי, אני לא כזאת בודדה). and i'll pick my life over yours any day, because you seem so shallow to me i almost pity you! ועוד 2 דברים: שוזי היא כוסית(לפחות מבפנים, עוד לא פגשתי אותה) תלמד לשרשר:)

יא בנזונה....

יופי פנימי זה מה שחשוב אצל בנאדם!!! וכאילו שאתה איזה כוסון מבוקש... לדעתי אתה סתם ילד מתלהב בן 12 עם פרצוף מלא בחצ'קונים... שתוק!!!

recoil

New member
טוב אז ככה

קשה לענות לכל השמנות שמסתובבות פה... יא אלה איתכן, איך הפורום לא מתפוצץ מהשומן הזה שיוצא לכם מתחת לחולצות? מה דוגרי עכשיו... לא מבעס כל בוקר לקום ולעמוד מול הארון 3 שעות ולמדוד בגדים שלא עולים עליכם? ואז שאתן שמות משהו גם הוא נראה עליכן מכוער? שמעו, כולכם יכולות לרדת עליי כמה שבא לכן, במציאות... כל העולם יורד עליכם.

greenday girl

New member
רק בנאדם קטן...

צריך להראות לבנאדם אחר כמה שהוא קטן(מבאס זה עם א' ואני לא שמנה אם 43 ק"ג ל170 זה שמן אז קפוצ לי!!!)

XDDDD

נכון צודק... אולי אני אשב עליל קצת, פחות טמטום לעולם..
תגיד, קרתה לך תאונה כשהיית קטן?? מה, לא?? אה, אופס.. חח פשוט.. עם פנים כמו שלך.. חשבתי שדרסו אותך או משו.. חח סליחה סליחה..

למעלה