R RuNoOsH New member 19/8/05 #21 ../images/Emo42.gifראית אותי מזכירה כאן שגוד שארלוט טובים? אני ממש לא אוהבת את גוד שארלוט, אז למה להיות דפוק ולהכליל את מי שאוהב את מטאליקה שהוא "פריק שחושב שגוד שארלוט זה מגניב". תראה, אם אין לך מה להגיד, פשוט שתוק.
../images/Emo42.gifראית אותי מזכירה כאן שגוד שארלוט טובים? אני ממש לא אוהבת את גוד שארלוט, אז למה להיות דפוק ולהכליל את מי שאוהב את מטאליקה שהוא "פריק שחושב שגוד שארלוט זה מגניב". תראה, אם אין לך מה להגיד, פשוט שתוק.
W walk alone New member 20/8/05 #34 מטאליקה זאת אחלה להקה זה מעצבן שעושים סטיגמות ללהקות בגלל המעריצים שלהם
R rebel girl New member 19/8/05 #26 אנשים באמת!!תתבגרו !!!כנסו ותראו... משפט חכם לכווווולכם: "על טעם וריח אין מה להתווכח!!!!" כל אחד ומה שהוא אוהב
אנשים באמת!!תתבגרו !!!כנסו ותראו... משפט חכם לכווווולכם: "על טעם וריח אין מה להתווכח!!!!" כל אחד ומה שהוא אוהב
S S u p e r S h e e p New member 20/8/05 #46 שלי, אם כבר מדברים, הטעם שלך במוזיקה שלך זה נורא. מי שומע בריטני בימינו?? תתביישי. פשוט בושה. תתחילי לשמוע נינט ומהר!
שלי, אם כבר מדברים, הטעם שלך במוזיקה שלך זה נורא. מי שומע בריטני בימינו?? תתביישי. פשוט בושה. תתחילי לשמוע נינט ומהר!
B BlueBeIl New member 20/8/05 #52 ../images/Emo7.gif בריטני רולז, לייק דה היא כזאת מותק ונורא תמימה וזה אין מודל לחיקוי יותר טוב ממנה בשבילי
../images/Emo7.gif בריטני רולז, לייק דה היא כזאת מותק ונורא תמימה וזה אין מודל לחיקוי יותר טוב ממנה בשבילי
ת תולעת אינדונזית New member 19/8/05 #29 על טעם ועל ריח יש המון מה להתווכח אבל זה לא בדיוק מה שלימדו אותנו בגן...
S S u p e r S h e e p New member 20/8/05 #33 חח מזכיר לי.. הייתה לנו גננת אפריקאית חמודה, שהיינו נושכים לה את האצבע כי חשבנו שיש לה טעם של שוקולד.. איזה גזענים היינו..
חח מזכיר לי.. הייתה לנו גננת אפריקאית חמודה, שהיינו נושכים לה את האצבע כי חשבנו שיש לה טעם של שוקולד.. איזה גזענים היינו..
י יאצוק New member 20/8/05 #35 למה רק את האצבע?../images/Emo123.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif