שלום אנשים

אני לא שמנה.

אני תת משקל כי אני שוקלת 10 קילו פחות ממה שאני אמורה לשקול, אפילו אני מתעצבנת מזה שכל מה שאני לובשת נראה עליי טוב, ואני לא עומדת מו הארון 3 שעות... מקסימום 3 שניות.
אז תעשה טובה, ותעיף ת'תחת השמן שלך מהפורום הזה.

recoil

New member
תולעת

באמת את תולעת, לכי שימי ניטים ותתנהגי כמו מטומטמת, כי זה מה שאת... מטומטת שמנה מכוערת. אני מוריד דיסקוגרפיה וצורב אותה לכל החברה שלי.. מה יותר טוב מזה? 80 אלבומים בחינם, ואת וכל גרינדיי וכל הפורום הזה על הזין שלי.

recoil

New member
פיייייי

ואי הרמה שלך כ"כ ירודה יא אללה.. כבר מגעיל להגיב לך לפחות אני עושה איתו שימוש יא מסכנה

greenday girl

New member
איך אפשר לעשות...

שימוש במשו של 3 מיליליטר? אפילו זה לא יכול להיות וו אז דיי להיות מתלהב קטן, עלוב ומסריח!!!

גם הרמה שלך אפעם לא הייתה משו.

ותשמע, אני לא רוצה להגיד לאחים שלי להתחיל להתעסק איתך (משפחה בעזה זה לא סתם... יש לי 7 אחים שישמחו לכסח את מי שיעצבן אותי יותר מדי..
) אבל אם לא תהיה לי ברירה, זה מה שאני אעשה. וכן, אני ערביה גאה. יש לך בעיות עם זה, או שהחלטת שערבי טוב זה ערבי מת?

recoil

New member
זדייני

את וכל האחים שלך יכולים ללכת להזדיין טוב? ערביה גאה? אין דבר כזה... יא גועל נפש מהלך... ואם את באמת ערביה... קראי את זה טוב טוב: mos zibby nikomak bouse tizi sharmoota haygana

BlueBeIl

New member
גרין דיי לא יפשטו רגל בקרוב

ויש אנשים שלא יכולים להרשות לעצמם אלבומים. אז זה אומר שהידע שלהם במוזיקה צריך להיות מוגבל?

BlueBeIl

New member
אין לי חברים שמבינים משהו במוזיקה:(

הם מבינים גלגל"צ ואגב היום בבוקר היו שם אחלה שירים! חח

למעלה