חח...
R recoil New member 20/8/05 #37 ואו איזה יופי שהשרשור הראשון שלי כאן כ"כ מוצלח... :\ ומטאליקה היא אחלה להקה, מי שאומר שלא.. פשוט לא מבין במטאל.
ואו איזה יופי שהשרשור הראשון שלי כאן כ"כ מוצלח... :\ ומטאליקה היא אחלה להקה, מי שאומר שלא.. פשוט לא מבין במטאל.
ח חסבי New member 20/8/05 #40 כן סליחה באמת יש לי קצת נטייה לחרוג מהנושא :/ אם הציניות שלי. בכלל מה שהורג שיש כאלו שמאמינים LOL
W walk alone New member 20/8/05 #38 הו גמני אוהבת מטאל../images/Emo99.gif!! מה אתה שומע? ותציג את עצמך
R recoil New member 20/8/05 #43 אז אני אוהב אותך שומע הרבה מטאליקה, מגהדת', איירוןמיידן... קלאסיקה להציג תעצמי? נדב בן 17, תמונה קטנה וחמודה מהיום בבוקר: http://img376.imageshack.us/img376/1438/ndvhalfbody22yh.jpg
אז אני אוהב אותך שומע הרבה מטאליקה, מגהדת', איירוןמיידן... קלאסיקה להציג תעצמי? נדב בן 17, תמונה קטנה וחמודה מהיום בבוקר: http://img376.imageshack.us/img376/1438/ndvhalfbody22yh.jpg
R recoil New member 20/8/05 #49 תגידי את הולכת לזיין לי בשכל על כל מה שאני הולך לכתוב? יא אללה איתך סתלקי לי מההודעות כבר לא רוצה לדבר איתך
תגידי את הולכת לזיין לי בשכל על כל מה שאני הולך לכתוב? יא אללה איתך סתלקי לי מההודעות כבר לא רוצה לדבר איתך
נ נועלה 123 New member 21/8/05 #62 בלון אוויר?? איזה ילד קטן ומושתן אתה. בן 17 אתה בטח לא. לא הייתי נותנת לך יותר מ-12 יא אפס.
ת תולעת אינדונזית New member 21/8/05 #72 חחחחח... עוד פעם מתחילים לריב? כדאי להפסיק עכשיו כדי שזה לא יתפתח למשהו רציני כמו שקרה עם חסי והחוליגן האנגלי(יימח שמו)...
חחחחח... עוד פעם מתחילים לריב? כדאי להפסיק עכשיו כדי שזה לא יתפתח למשהו רציני כמו שקרה עם חסי והחוליגן האנגלי(יימח שמו)...
G greenday girl New member 20/8/05 #44 מזה סתם?! זה לא סתם אתה רוצה שחבריי הלהקה ייפשטו רגל?! אם כל האנשים היו כמוך טוב, אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה!!! רק שתדע שאתה סתם אפס אם אתה מוריד
מזה סתם?! זה לא סתם אתה רוצה שחבריי הלהקה ייפשטו רגל?! אם כל האנשים היו כמוך טוב, אני לא רוצה אפילו לחשוב על זה!!! רק שתדע שאתה סתם אפס אם אתה מוריד
R recoil New member 20/8/05 #48 אבל גריןדאי על הזין שלי מה את לא מבינה, רק התחלתי לשמוע אותם... ואם אני יאהב אותם ויתחיל לשמוע אותם על בסיס קבוע אני יקנה אלבומים
אבל גריןדאי על הזין שלי מה את לא מבינה, רק התחלתי לשמוע אותם... ואם אני יאהב אותם ויתחיל לשמוע אותם על בסיס קבוע אני יקנה אלבומים