שלום, ושאלה בנושא נידה וטהרה

אני מודה לך על הדאגה הכנה לשלומי

ולבריאותי הנפשית כ"כ נעים לי לפגוש אנשים יקרים וטובי לב כמותך א. איש באמונתו יחיה ב. נשלחת אליך אזהרה כעת דרכי שלא רצוי שתדחה מעליך את האור ולא רצוי שתשפוך את התינוק עם המים ושיהיה יום טוב

masorti

New member
נא לא לאיים עלי...

לא לימדו אותך שאסור להשתמש בכוחות מאגיים לצרכים שליליים? אולי את לא ראויה להתחבר לכל מיני יישויות מוארות, ורצוי שבמקום זאת תקחי את הכדורים.

אני מודה לך על הדאגה הכנה לשלומי

ולבריאותי הנפשית כ"כ נעים לי לפגוש אנשים יקרים וטובי לב כמותך א. איש באמונתו יחיה ב. נשלחת אליך אזהרה כעת דרכי שלא רצוי שתדחה מעליך את האור ולא רצוי שתשפוך את התינוק עם המים ושיהיה יום טוב

שוב את מתחמקת מהוכחה.

אמונה זה לא תשובה אני רוצה הוכחה לכך ש: <אני מקושרת לנשמת אדם הראשון שהוא חצוי אני נשואה לחציו השני אני נושאת נשמת חוה ובגלגול חיי הנוכחי הופעתי "שלמה", כלומר לא מפוצלת, (מעבר לעצמי הגבוה שלי, ולכל אחד יש כזה, שנמצא בעולם עליון הוא גן עדן - להבדיל מגן עדן קדום...) אני מקושרת אל אדם הוא שלמה המלך בונה המשכן, הוא אף עוד דמויות איתן חייתי בחיים קודמים והמקור שלי הוא הקדוש ברוך הוא,>

תלמדי לקרוא

עכשיו הבעיה שעדיין נשארנו בתחום האמונה משום שכל מה שנדמה כאמת לי בחיי לטענת עובר אורח דוגמתך הרי הוא תעתוע והזיה ומי שעוסק בחקר נפש האדם, פסיכולוגיה-יענו, יאמר לך שהכל תוצר של דימיון או תתמודע או יותר נכון לנשום ואם הייתי תוקעת שם של רב מה זה היה מוכיח?... כלום! הבל הבלים הכל הבל (ודווקא אלון (שהו מנשמת שלמה המלך) הוביל אותי בקריאה מודרכת בספר קהלת שערכנו באמצעות תקשור לראות שהספר הוא דיון-ויכוח שלו עם עצמו לגבי האמונה ושהמסקנה הסופית דווקא מעודדת... אני לא מתבטלת בגלל התקשור נהפוך הוא מושיבים אותי ללמוד ולהתחבר מחדש אל הרבה מאוד דיברי תורה וחוכמה - רק שאני בתדר שאת גבירתי עדיין לא התחברת אליו.. מי יודע?! אולי עוד תערכי סדנאות של קשב מסוג חדש...)

masorti

New member
"אלון... הוביל אותי באמצעות תיקשור" ../images/Emo6.gif

את קוקואית על כל הראש.

אילו לא היית פחדנית לא היית ממהרת לכנות אנשים

בתארים מבחילים שכינית אותנו כאן.... זה בסדר אנו נתחשב במצוקה שלך נעודד אותך להסתבך עם עצמך אם נוח לך רק בבקשה לא! לכפיה הדתית הזו, זה מעיק.

תעשי טובה ותמצאי עץ אחר

מבחיל
מבהיל
דביל יש כל מיני צורות להגעיל שלי לפחות אינטיליגנטית....
עץ אחר - משום שאפילו שהעצמי הגבוהה שלי זיהה אותך כבר מזמן ומסר לי עלייך כמה פרטים מעניינים חוששתני שלך ולי אין ממש מה לחפש זו באחרת ביתי הנאווה.

masorti

New member
לגבי משכילה אני לא בטוח...

יש לי מספיק השכלה (גם פורמלית) כדי להתחרות בך בכבוד. אומנם לא במדעי התיקשור.

אני שואלת שאלה ברורה וכנראה שאת לא מבינה אותה

השאלה שלי היא איך אוכל להאמין לך. שאלה ברורה? והתשובה כנראה שאי אפשר להאמין לך משום שבמקום לענות תשובה את מדברת כמו תקליט שבור חוזרת שוב ושוב לא חיפשתי שם של רב חיפשתי הוכחה ואין לך.

masorti

New member
מה את צריכה רב?

גילגול של שלמה המלך מסר לליאונרדה שלנו את המידע. קיבלת תשובה ישירות מהמלך שלמה. זה שווה הרבה יותר מפסיקה רבנית.

מסורתי- כנס

אתה לא חושב שצריך פה איזה לינק לפורום "לא קונבנציונאליים" או משהו כזה? אני בזבזתי שעות רבות על תשובות וויכוחים עם לאונדרו דה ויניצ'י (כן, תיקשרתי איתו....) ובסוף אני מגלה שעסקתי בבועה, ברוח, וחבל על כל מילה שכתבתי... בלבולי מוח לא שווים יחס כבד. רק חבל שבניק שלה אין איזכור לחוסר נורמליות. כי זה מה שיפה בה...

masorti

New member
נו מה לעשות, היא חלק מגלריית הטיפוסים פה.

בהתחלה היה פה נחמד. אבל מהר מאוד הגיעו המטיפים הדתיים, והמטיפים האנטי-דתיים, והמתקשרים, וסתם טרולים מוזרים. מי שמקומו באמצע בין העולם החילוני לדתי יכול לנסות את פורום מסורתיים (1494), אבל משום מה הפורום ההוא כמעט מת. חבל.

../images/Emo151.gifזו הייתה השרשרת הכי טובה עד כה בפורום

הדבר היחיד שלא הבנתי הוא איך המסורתי יכול לקבל ולאמץ כל כך הרבה הבלים ודווקא מהמתקשרת המקושרת הוא נבהל
ולמתקשרת, ובכן, בחיי אמונתי ברגע זה סיימתי תיקשור עם היושב במרומים ששוחח איתי פנים אל פנים (ואף טרח להגיד לי שאני עולה על משה רבינו מאחר שההתגלות לא גרמה לפני ליקרון) הוא אמר לי כהאי לישנא: "עבדתי עליה, יצרתי איתה קשר כאילו אני שלמה וחציו של האדם הראשון, הכי מצחיק היה שנתתי לה להאמין שהיא נשמתה של חווה", הוא ביקש ממני לא לגלות לה את זה אבל אני ייצרי לא עמד לי וכעת אני איתו בדיונים על העונש.

masorti

New member
בניגוד לך...

נפשי לא מתענה בדיסוננס של המעבר מהעולם החרדי לכפירה הקיצונית, ולכן אין לי בעיה עם ה"הבלים" שבהם אני מאמין. גם ליאונרדה היא נפש מעונה כמוך, והיא בחרה כמרגוע לנשמתה לדגול בניו-אייג' של תיקשור. אתה והיא מהווים שני צדדים של אותה מטבע.

למעלה