שלום, ושאלה בנושא נידה וטהרה

ובכן שמוליקיפוד

אני נוקטת בהגנות אני למדתי לזהות ישויות של אופל וישויות של אור אני עוברת תהליך כואב ומפרך וממש לא מהנה שעצרתי לפחות חמש פעמים וביקשתי הנחיה והדרכה וכן חוויתי ניסים דוגמת הסנה הבוער (וזה מצולם) (למעשה כל דרכי מצולמת) (שונאת ריאלטי TV אבל מובטח לך בידור טהור... ודי בקרוב) ואגב יש לי לפחות 10 הצלבות של אינפורמציות מתקשורים של מתקשרים אחרים שמאמתים את אלו שלי!) דרכי כללה אימונים שונים ומשונים וסדנאות מוזרות אני מתקשרת עם הרבה יותר מישות אחת ומעשה הליצים שלך באמת מלא עוז רוח ואפילו הם צוחקים עכשיו המלאך אוריאל - הוא טוריאל הוא אף הנשמה של ויליאם שיקספיר..אומר שיש לו תפקיד בשבילך, אבל חביבי בהתחשב בכך שאני האם הגדולה - חוה אמך הייתי מצפה לקצת יותר כבוד ולו מחמת הספק.

masorti

New member
ממתי מלאכים יהודים מתגלגלים במחזאים גויים?

וסתם להשכלתך, יש דעה רווחת ששייקספיר היה אנטישמי. (עייני בדמותו של שיילוק במחזה הידוע)

ובכן שמוליקיפוד

אני נוקטת בהגנות אני למדתי לזהות ישויות של אופל וישויות של אור אני עוברת תהליך כואב ומפרך וממש לא מהנה שעצרתי לפחות חמש פעמים וביקשתי הנחיה והדרכה וכן חוויתי ניסים דוגמת הסנה הבוער (וזה מצולם) (למעשה כל דרכי מצולמת) (שונאת ריאלטי TV אבל מובטח לך בידור טהור... ודי בקרוב) ואגב יש לי לפחות 10 הצלבות של אינפורמציות מתקשורים של מתקשרים אחרים שמאמתים את אלו שלי!) דרכי כללה אימונים שונים ומשונים וסדנאות מוזרות אני מתקשרת עם הרבה יותר מישות אחת ומעשה הליצים שלך באמת מלא עוז רוח ואפילו הם צוחקים עכשיו המלאך אוריאל - הוא טוריאל הוא אף הנשמה של ויליאם שיקספיר..אומר שיש לו תפקיד בשבילך, אבל חביבי בהתחשב בכך שאני האם הגדולה - חוה אמך הייתי מצפה לקצת יותר כבוד ולו מחמת הספק.

אגב חטא ועונש...

יצר וחטא מקובלים להקשר אלו באלו.. אך יש חופש ביטוי רב יותר ממה שנדמה לך נערי.. ואני שמחה שגרמתי לך הנאה אבל כרגיל חלק, מחברי הפורום סובלים מליקוי בהבנת הנקרא שנובע מאי שימת לב לאחר מהקשת מסקנות פזיזה והטלת דופי לפני בירור מעמיק

היושב במרומים ואני עדיין במו"מ

אחת מהצעותיו היא שאני אקבל את החצי השני של אדם. אישית אני די בהתנגדויות מיכוון שאני חושש מהחצי הראשון שבו זכית את!

enigma4u

New member
מדוע אתם צוחקים ממנה

ולא צוחקים ממי שטוען שאליהו הנביא הוא גלגול של פנחס, ומכל אלה שמאמינים בתורת הגילגולים,וששלמה דיבר עם החיות. מה הם שונים מדבריי הגברת הנכבדה?

masorti

New member
תבדוק אחורה בפורום...

ותראה מה עשיתי למי שטען שאליהו הוא גילגול של פנחס. (בעצם אולי זה היה בפורום תנ"ך)

לא צחקתי, רק ביקשתי הוכחה

ולא קיבלתי. אולי אתה יכול לעזור לגברת הנכבדה להוכיח את הזיותיה?

enigma4u

New member
הזיות

במה שונים הזויתיה מכל המאמינים בגלגול נשמות, או בהוזים הכותבים שאדם הראשון בא על כל חיה וחיה, או באלה המאמינים שנח הכניס את כל החיות לתיבה והאכיל אותם במשך שנה שלמה, או המאמינים ש70 אנשים התרבו תוך 210 שנה ל 15 מליון או מליארד וחצי איש (וחמושים עלו בני ישראל). האם אתה יכול לעזור לנו להוכיח הזיות אלו.

אני זו אישה

ושנית אני ביקשתי הוכחה להזיות של לאונדרו בלי כל קשר לנושא דתי כזה או אחר. בעניין הוכחת אמיתות התורה נא פנה לאנשים מומחים בעיניין. לא אני הכתובת. (המומחים הנ"ל לא נרתעים מויכוחים, והם עונים תשובות. הם לא אומרים לך, תאמיני, כי אני המקור, למה מי את?) ובאמת אולי תעזור לה להוכיח ...

enigma4u

New member
להזיות

יש לי הוכחה להזיות של הגברת, כמו שלמומחים יש הוכחה להזיות של כותב התורה.

enigma4u

New member
כנראה שלא הבנת

כמו שלמומחים אין הוכחות להזיות התורה, כך לי אין הוכחות להזיותיה של הגברת.

אתה יכול

להגיד שלא השתכנעת מההוכחות של מומחי התורה אבל אי אפשר לומר שאין להם הוכחות, או שהם מסתפקים במשפטים : תאמיני לי וזהו. אני מבקשת הוכחה נוספת פרט למשפט תאמיני לי, מההזיות שלה.... היא טוענת שהיא המקור האמיתי. שתוכיח.

enigma4u

New member
הרמב"ם

אולי בשבילך הרמב"ם הוא אורים ותומים, לא בשבילי. הרמב"ם כתב שאלו החושבים שספינת ברזל יכולה לעוף באויר חיים בעולם הדמיון, והיום אנחנו יודעים שהוא טעה, הרמב"ם גם פוסק, שיש להכות בשוט אישה המסרבת לרחוץ רגלי בעלה, ושצריך להרוג ילדה גויה השוכבת עם יהודי. כשאין מה לענות אז השני הוא כסיל, התשובות שלך נדושות.

arriy80

New member
הטענות שלך נדושות

לא הבאתי את הרמב"ם כפוסק הלכה, וגם לא כנביא. כך שאין בטענותיך כלום. (סתם מצחיקה הטענה הזו - על ציפור הברזל - הנשמעת שוב ושוב עם או בלי קשר לנידון) הבאתי את הרמב"ם כאדם שנחשב מחכמי ההיסטוריה - גם הלא-יהודית. ככזה, הוא כתב את דעתו על דברי חז"ל. כשיקום מישהו נחשב כמוהו ויאמר על דברי חז"ל שהם רחוקים מההגיון - נזקק לטענותיו.

enigma4u

New member
כאדם שנחשב מחכמי ההיסטוריה - גם הלא-יהודית

יש לך מקור שהרמב"ם נחשב כאחד מחכמי ההיסטוריה הלא יהודית? הטענה על הציפור ברזל מוכיחה, שהיו אנשים יותר חכמים מהרמב"ם, והאם לא שמעת על אנשים חכמים הטועים, טענתך מגוחכת בלשון המעטה, ואם הראה לך חכמים הטוענים שהדת היא המצאה של האדם, תקבל את טענתם כי הם חכמים. תשובתך נדושות, כי אתה יכול למוצאם בכל אתר של מחזירי בתשובה כמעט מילה במילה, תשתדל להיות יותר מקורי.

מותר לי להתערב?

גם הטענות שלך, נדושות ואפשר למצוא אותן בכל אתר מתחיל של חוזרים בשאלה... אם כבר מדברים על מקוריות אז.............

enigma4u

New member
ודאי שמותר לך להתערב

זוהי דרכה של הייכנע , הדוחפת את אפה לכל מקום.

למעלה