שלום להורים היקרים

Markup

New member
תבדקי אילו פורומים יש בתפוז ואז

תגיעי למסקנה שהמשפט "בדקו וראו את המכלול השלם לרבות האמינות והפעילות" הוא נטול בסיס. דיברו אתכם טלפונית, הזמינו אתכם לראיון, אבל הכל הוחלט על בסיס אישי/רגשי, ועל בסיס ציפייה לתנועת גולשים גדולה. כמובן אין בזה להצביע על כך שאתם אמינים יותר או פחות, פשוט פרמטר "אמינות" (של אנשים או שיטה) לא נבדק.

לקורא המבולבל

נעשה סדר בהשמצות המציגות חלקי אמירות ו "עובדות" פרי עבודתו של מאקראפ העסוק (מועסק?) בהשמצת העמותה למתן מידע על חיסונים וחבריה:

העמותה מציגה את הנתונים כפי שהם - גם את שיעור תופעות הלוואי וגם את שיעור התמותה מהמחלה. כך לגבי כל מחלה וחיסון, ללא קשר למספר עצמו (גבוה, נמוך). בצד כל נתון אנו רושמים את מקור המידע ממנו הגיע.

בקונטקסט של דיון על טקטיקת ההפחדה של מארקאפ וחבריו מפני "המחלות הקטלניות" המקובלת בישראל, ציינתי שלא כל המחלות קטלניות, והבאתי כמה דוגמאות. טענתי שלהפחיד את הציבור בסיסמא גורפת מפני ה "מחלות הקטלניות" מהווה זריעת חול בעיניים, כאשר ישנן מחלות אשר הורגות (גם ללא חיסונים) פחות מחיסונים מסויימים.

zlp

New member
דבריך גובלים בלשון הרע

אתה מתבקש להוריד אותם, אם תדמית היושרה חשובה לך.

iicרjית

New member
מצטערת לבשר לך אבל אין כאן לשון הרע

לשון הרע היא נגד העמותה ונגד מור. ואם זה יימשך נפעל גם בכיוון הזה.

Markup

New member
אני לא משפטן אז לא יכול להגיב לאיומים שלך.

אבל אשמח אם תרכזי את כל המשפטים הבעייתיים שכתבנו כדי שאבדוק את העניין.

zlp

New member
מי זה "נפעל"?

האם את אורנית נוה המייצגת את העמותה? רגע, אז מדוע לא כתבת זאת עד היום? חשבתי שאינכם "מסתתרים" מאחורי כינויים?

האם את אורנית אחרת? אם כן- מה הקשר שלך לתביעה בשמו של מור?

אגב, אם את משפטנית אני מצפה ממך להצביע על אמירות קונקרטיות. את בוודאי יודעת שתדרשי להוכיח שביקשת להוריד פרסומים שיש בהם משום לשון הרע.

קדימה!

iicרjית

New member
אני מתנדבת בעמותה

ואני מסייעת משפטית כשיש צורך בכך. ואני בטח שלא חייבת לך דין וחשבון מתי אני אכתוב או לאכתוב ומתי נפרסם או לא נפרסם.

כשאחליט לפעול בשם מישהו או משהו בגלל אמירות שונות- תאמין לי שתדע. עד אז- אני לא חייבת להוכיח לך משהו. בוא אתה תוכיח מי אתה ואז תדרוש מאחרים.

Markup

New member
"העמותה מציגה את הנתונים כפי שהם"

יפה יפה אבל זו רק עשירית מהעבודה. כי האם כאשר אתם עושים 1+1 מהעובדת, כדי להגיע למסקנות שלכם, האם יוצא 2, או 37.85? למשל, סוס הוא יונק, סוס יש לו 4 רגליים. האם משתי עובדות אלו ניתן להגיע למסקנה שלכל היונקים יש 4 רגליים? הרי שתי העובדות שהצגתי נכונות..

ושוב אני שואל, מהו "נפגע חיסונים"?

למעלה