שלום לכולם

silkii

New member
צודקת,אחרים "מלכלכים" רק את "מביעה את דעתך"

את ממש מכובדת...מנסה להפריע לאנשים לדבר,העיקר שאת אומרת מה שבא לך אין גבול לצביעות...בדיוק כמו אתי חזן אהובתך..טמבור

קשקשה9

New member
דניאל קיבלה פה תגובות אוהדות כל זמן ששידרה

כנות,מין ילדת פרחים כזו,אבל פתאום נראה שיש התכוונות בכל מילה שלה וזה לא בא טוב בעין(של הצופים)

didush100

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo127.gifבול

היא מתחילה להיות אובבסיבית ולאבד את זה בקטע של איתן. איתן לא סוםר אוה בכלל ועכשיו בכלל יירד לו ממנה בגלל שאם יש משהו לא מושך זה נואשות. שתתן לו לחפש אותה ועם כל הכבוד הם לא נשואים הם רק התמזמזו כמה פעמים וגם זה תחת השפעה כבדה של אלכוהול

didush100

New member
אולי נשיקת נחמה?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

סתם סתם האמת שלא ראיתי ואם כן אז סבבה מפרגנת למרות שלא נראה לי שיתפתח שם משהו רציני לדעתי הספירה לאחור שלה התחילה

24שעות1

New member
איתן היום הבהיר לדניאל שהמשחק רק התחיל

דניאל בבאסה במיטה כל הבוקר, ואומרת לאיתן אני רוצה לצאת , אני מעורבת רגשית וזה קשה לי. ואיתן עונה לה - אני מבין אותך , ואם תבחרי י להתעלם ממני זה בסדר. ושולח אותה לדבר עם החברות בוילה על הנושא. או עם הפסיכולוגית. דהיינו- איתן מודיעה לה יש עוד אופציות פה מבחינתי שאני רוצה להתקרב אליהם. ולכן דניאלה משחקת את המסכנה. הבינה שהיא לא היחידה בבית

didush100

New member
תודה../images/Emo140.gif

מסכימה לגמרי ש/היא משחקת לו על המצפון היא גם אמרה שהיא רוצה לעזוב את הבית אבל לא נראה לי משום מה שזה ייצא לפועל

השרדות10

New member
היא לא משחקת כלום,ההיפך אמרה הכל ישירות

מה את רוצה ממנה? להיפך באה והיתה הכי כנה, הכי קל זה להאשים,שימי את עצמך במקומה,רוב הבנות היו לוקחות את זה הרבה יותר גרוע מדינאל מבחינתץ התנהגות,אני מורידה את הכובע בפניה,וזכותה המלאה לבכות קצת או להרגיש רע,היא אנושית,מה ציפית,זה בסדר גמור.

didush100

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifתראו מי הגיע?../images/Emo140.gif

מה קורה ביזנס פרטנר הית חייב להתחיל עם ירידה על הפייבורי שלי? אני יודעת שאומרים פייבוריט זה פשוט שפת האתי שלי

רגע רק רגע

Active member
אהלן אהלן ../images/Emo140.gif

חייבים לגייס מלצרים נוספים. פרץ הלקוחות מעייף את אנשי הצוות

רגע רק רגע

Active member
מי מטפל בשולחן 3? ../images/Emo6.gif

היה שווה לשבת ולטקבק בלילות...כשאף כלב לא הגיע למסעדה. היום כשאני נכנס לפורום... לוקח לי שעה לקרוא את כל התגובות
רק שמס-הכנסה לא יפשטו עלינו

רגע רק רגע

Active member
אז את בעצם אומרת לי...

שהנישואין שלנו הם בעצם עסקים?!
איפה הרומנטיקה? איפה האהבה? עברת על ספרי החשבונות היום?

didush100

New member
אחח אתה כזה ז'רלול

ספונג'ה כלים שירותים כביסות גיהוצים בישולים מניקור פדיקור ניקוי פנים שחורים גיהוצים סדר וניקיון עלייי כל השאר עליך

רגע רק רגע

Active member
תופס פוזה בסלון ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אחח...איזו אישה מצאתי <יש משהו חם לאכול?
>

למעלה