שלום לכולם

רגע רק רגע

Active member
היא אמרה להן...

שהיא חושבת שהן שמנות? או שזה היה רק בנוכחות אתי? הכיסוי דידוש... הכיסוי

didush100

New member
היא לא באמת חושבת שהן שמנות

היא התעצבנה ויצא לה זה ברור שהן כולן רזות אל תתפס לכל מילה

רגע רק רגע

Active member
דידוש...

די עם הפרשנויות לטובת... את מתחילה להשמע כפוליטיקאית. זה מראה לך על הרוע שבה. לפחות לא הכחשת שהיא אמרה את זה (כמובן שלא בפניהן)

didush100

New member
נוצר כאן עליהום על קרן וזה לא לעניין

תמיד בתכניות מחפשים את מי לאהוב ואת מי לשנוא אבל זה לא ייתכן שכל מה שהיא אומרת ועושה פסול. יש לה יתרונות וחסרונות כמו לכולם והיא לא נוראית כפי שמנסים להציג אותה כאן. כולן שם מרכלות באותה המידה אף אחת שם לא קדושה אבל בגלל שיש לה סיכוי עם איתן לאנשים זה לא בא טוב בעין. אני הוגנת וכשצאיך להחמיא למתמודד גם אם הוא לא האהוב עליי אין לי בעיה עם זה.

SHELGIA21

New member
דידוש צ'טערת שאת לוקחת אישי לקרן יש פרצוף

של הגמד הרשע והיא מרושעת ונבזית ושקרנית ורכלניתתתתתתתת פרצוף אחד שמור ללילה פרצוף נינוח שמור למול הבנים וכשהיא כועסת היא נראית ככה
לך באופן אישי אומר שבוע טוב ואל תכעסי עלי

silkii

New member
חחחחחחחחחחחחח הגמד הרשע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גמד הרשע/פיקינז

רגע רק רגע

Active member
אז את בעצם אומרת...

שקרן היא לא באמת האחת שלך, אלא רק כי האחרים לא אוהבים אותה. אל תדאגי לה... היא לא בוכה ומפחדת מהחושך
לא כל מה שקרן אומרת ועושה פסול. אך כשקרן עושה או אומרת משהו פסול (וזה תדיר) מותר לנו למתוח עליה ביקורת. כן, גם ביקורת נוקבת. אדם ניכר בכוסו כיסו וכעסו- בכוסו - אתמול שמענו כי היא נכשלה במבחן הכוס. הייתה שתויה והלכה עם איתן. אם דניאל, מבחינתך, נכשלה, אזי גם קרן. בכיסו - אין לנו דרך למדוד את זה. אולי בזעיר אנפין. עניין הסיגריות. כבר אמרה שלא מוכנה להתחלק (להוציא את ליהי). בכעסו - ובכן, פה כשלה ובגדול. רק לפני שעה קלה היא הייתה כעוסה על הבנות. ובשעת כעסה אמרה שהן שמנות. ישנן עוד דוגמאות לכך. לאחר כל זאת, אני חושב שקרן היא בחורה גועלית.

didush100

New member
אתה רואה כמה אתה ממהר לשפוט?

עוד לא ראית כלום חכה לתכנית ואז תביע דעה מאיפה לך מה היא עשתה איתו? מישהו אמר שלדני אסור להתנשק עם איתן? מה הקשר? פשוט הדרך שבה היא עשתה את הדברים מכוערת יום אחרי יום בכל מקום כשהיא שיכורה מהתחת בעיניי זה לא לעניין. ולגבי קרן כן האחת לא האחת בעיניי בנתיים היא בסדר גמור יחד עם זאת אין לי בעיה להעביר עליה ביקורת כי אחרי הכל זה משחק!!! בכוסו-היא לא היתה שתויה אתמול בכיסו- ולגבי הסיגריות היא אמרה את מה שאמרה אחרי שגילתה שלא כולם היו כנים בנושא והחביאו קופסאות בכעסו-מותר לבנאדם לכעוס זה לא הופך אותו לצבוע נחש וכזה נוראי

didush100

New member
הבנתי שזה מה שאמר אבל

נשיקה זה לא אומר שהיא היתה שתויה והלכה עם איתן אולי זה נעשה בצורה יפה? ואולי לא אבל למהר ולסמן בנאדם זה לא יפה בכלל

רגע רק רגע

Active member
ברחה לי התגובה.

דידוש, התייאשתי ממך
את, שממהרת לשפוט כל אחת ואחת על המסך, מטיפה לי על מהירות שפיטתי. מה אפשר לומר על כך
אדם ניכר וגו' - בדיוק על זה מדבר המשפט. בשעות האלה שופטים אותו. וקרן כן שתתה. אולי לא הייתה שיכורה כמו דניאל, אבל שתתה בהחלט.

didush100

New member
מתי מיהרתי לשפוט מישהו?

קצת מעליב שדווקא אתה אומר לי את זה אבל בסדר זכותך לחשוב מה שבא לך

רגע רק רגע

Active member
את רצינית?!

איילת, ענבר, דניאל... ברחה לי מישהי?
מוזר שאת נעלבת ממני, כאשר את זאת שכינית אותי בשמות (לא היום
)

didush100

New member
איזה שמות?

אמאלה אני בשוק את דני מיהרתי לשפוט? אני ממש אהבתי אותה בהתחלה וגם עכשיו אין לי כלום נגדה אני פשוט חושבת שהיום ואתמול היא התנהגה מגעיל לגבי ענבר רק היום כתבתי שהיא אחלה בעיניי מודה שבהתחלה היא עיצבנה אותי עם הדיכי שלה אבל היא יצאה מזה והיא ממש בסדר ומאיילת אני באמת לא מתלהבת אבל לא מיהרתי לשפוט אותה על ההתחלה אחרי שהיא התחילה עם הסרטים שלה זה כבר היה מגוחך לחלוטין דרך אגב מותר לשנות דעה על אנשים גם בחיים לוקח זמן להכיר בנאדם ולגלות אותו דרך סיטואציות שונות

רגע רק רגע

Active member
מצחיק לקרוא את זה...

הרי זה בדיוק מה שכתבתי לך בתחילת העונה (ביום השלישי/רביעי אם אני לא טועה). כנראה כשאת שופטת אנשים זה מותר, וכשאחרים עושים זאת... זה אסור. כמובן שזה בתנאי שזה נוגד את דעתך
מזכיר קצת את עניין המגירות והפלאפון
על דניאל במשך יומיים קבעת עובדות על סמך נשיקה עם איתן. עלה התאנה שבו את משתמשת (התגובה האוהדת כלפי ענבר) לא תכסה על שבועיים של שפיטה מהירה. על איילת - אין צורך להרחיב

didush100

New member
ואותך לא מיהרתי לשפוט אבל

לכתוב על מישהי שהיא היתה שתויה והלכה עם איתן בלי לראות בכלל מה קרה זה לא לעניין

didush100

New member
לי אין בעיה עם הכיסוי

כדאי שתבדוק את הכיסוי שלך אני רואה שגם אותי מיהרת לשפוט אז בסדר, לא ענית לי אל השאלה איזה שמות כיניתי אותך?

רגע רק רגע

Active member
תחזרי יומיים שלושה אחורה...

ותמצאי את עניין השמות
מצחיק שלך מותר לקבוע דעה, להתחרט עליה ואז שוב לקבוע דעה על מישהי... ולי, לאחר שלושה שבועות של צפייה בתכנית, אסור לגבש דעה על קרן. מוזר ביותר. שימי כיסוי עינים כאוות נפשך, רק אל תגידי לי (בכוונה מדבר רק בנוגע אלינו) שעכשיו לילה... גם כשזאת בעצם שעת צהרים. נ.ב.- זה תופס גם לגבי אתי.

למעלה