שלום לכולם

רגע רק רגע

Active member
תגידי תודה שאת לא צופה בלילה...

כי אז היית שומעת ת'צרצר. נראה לי שיש לצרצר סיכוי מאוד גבוה לקחת ת'מיליון
אין דרך להטיל עליהם סנקציות בנושא המיקרופונים. זה אחד הפאקים הגדולים של התכנית.

stabilo7

New member
האמת שגם בלילה ניסיתי לצפות...

ואז התחילו התלחשויות במיטה בין קרן וליהי שלא הצלחתי לשמוע... ואם הצלחתי לשמוע, אחרי דקה עברו להראות לי את הבריכה, החצר או הסלון שהיו ריקים...... אז גם בלילה התייאשתי.. הצרצר הוא היחיד ששווה אס אמ אס :)

רגע רק רגע

Active member
ההתלחשויות במיטה...

זה הדבר הכי גרוע. כל הבנות חוטאות בזה. לעניין הצרצר- לפחות הוא מדבר ברור

tapuzo

New member
סיפור המשחקים של בני 7 ללכוד את אורטל לאורן..

זה שיא חדש של טמטום וילדותיות בתוכנית הזו. אם הייתי בן 20 כבר הייתי מתבייש להתנהג בתת רמה כזו.

noaxxx

New member
אני דוקא הבנתי שלאיתן ושאורן יצא מהחדר

יותר מידי לחישות, אולי לא הבנתי נכון...

tapuzo

New member
לא לא איתן ניסה לסדר לאורן..

תקראי את מה שפירטתי על מה שהלך בשבוע האחרון ביניהם אורן היה דלוק עליה וכנראה ההפקה לחצה על איתן לייצר עוד עלילה לחבריו המשמימים.. בכל אופן אורן מבואס היום אחרי שהבין סופית שהיא לא מעוניינת

אורטל בחורה לעניין,עלתה על המשחק של הבנים

בשיחה עם קרן וליהי היא סיפרה שהיא המומה מהילדותיות של הבנים. במסיבה אתמול כשהיא ואורן דיברו, איתן ניגש אליה ואמר לה שהיא לא שותה מספיק ונתן לה לשתות. היא רצתה לראות לאן זה זורם ושתתה איתו. איתן שאל אותה אם היא רוצה לשחק איתם במשחק שלהם היא שאלה איזה משחק והוא אמר אחר כך. יותר מאוחר, איתן אמר לה אם את רוצה לשחק בואי לחדר. הלכה , ישבו במרפסת של הבנים . היא ישבה ליד איתן על הכורסא של השניים ואורן על הכורסא הבודדת. פתאום איתן אומר לא נוח לי כאן אורן בוא תחליף איתי, אורן ואיתן החליפו מקומות . אחרי דקה איתן אומר טוב, אני הולך לשירותים, הלך ולא חזר. אורטל שהבינה מה המשחק.. קמה והלכה. היא אמרה לבנות שהיא המומה כשהבינה שהמשחק הוא "נשק את הבחורה". היא הבינה שכל מה שקורה זה מהלך שתוכנן מראש על ידי הבנים. וקרן יושבת בצד ומחייכת ולא משתפת אותן.. בקיצור, אורטל היפיפיה מהיום היא הפייברוטית שלי למיליון. גם בגלל שהיא היחידה שאמרה לאיתן שלא תצא איתו לדייט

דינה מתי היא אמרה לאיתן שהיא

לא תצא איתו לדייט? איך הוא הגיב? גם אני מאוד אוהבת אותה

שרית 68

New member
איתן ואורן הכי כיתה ד../images/Emo3.gif

ואורטל וקרן עלו על זה שהם מדברים איך לכבוש את הבנות כמו ילדים קטנים איכססססס,אורטל צדקה שאמרה חשבתי שאיתן וחברים שלו אייכותים לא תיארתי לעצמי כמה שזה לא

רגע רק רגע

Active member
לא חשבנו אחרת ../images/Emo3.gif

מעניין לאיפה נעלם לה הטון הלוחמני כאשר ענבר התיישבה לידה? צביעות?! הבחורה חושבת שהיא מושלמת ומעבירה ביקורת על כל העולם. בקיצור, גועל.

didush100

New member
למה צביעות?

ענבר התנצלה והיא קיבלה את זה התעצבנה ונרגעה. ענבר סבבה לגמרי בעיניי ויפה שהיא התנצלה

רגע רק רגע

Active member
אני אגיד לך למה צביעות.

כי כאשר היא מדברת עם אתי ומשתמשת בטון לוחמני ואומרת שבטח שהיא העמידה אותן במקום... ובשניה שענבר מתיישבת לידה , היא משנה פאזה (עוד לפני ההתנצלות הלא מובנת של ענבר) ומשחקת אותה שהיא לא עצבנית... זאת צביעות.

didush100

New member
זאת לא צביעות

היא אמרה להן הכל בפנים ומותר להתעצבן ולהירגע

רגע רק רגע

Active member
אוי דידוש... עד מתי תכסי עיניך?../images/Emo201.gif

היא לא אמרה הכל בפנים. שנייה אח"כ שמענו מה היא באמת חושבת וזה לא היה בנוכחות הבנות שקשורות לסיפור. עדיין מחכה לך על מדרגות הרבנות

didush100

New member
היא אמרה להן הכל בפנים

היא התעצבנה ואמרה שזה לא לעניין ולא מקובל שככה יתנהגו בבית משותף זה שאח"כ ישבה עם אתי והמשיכה להתעצבן לא נראה לי כזה נורא

למעלה