שלום לכולם

didush100

New member
מצחיק אותי שאף אחת לא רוצה להיות שם

עד עכשיו ספרתי את אורטל ליהיא לינוי דני ענבר איילת אתי

רגע רק רגע

Active member
זה סתם שינויי מזג-האויר...

דרכים מוזרות לאגו
איתן לא אמר שהוא רוצה ללכת או שחלמתי חלום רטוב?

stabilo7

New member
זה ממש מבאס שאי אפשר

לשמוע את הדיבורים שלהם.... אני שומעת יותר את המסירות בכדור מאשר את השיחה בין אורטל קרן וליהי.... הם צריכים לדרוש מהדיירים לא ללחוש, ולהביא סאונדמן טוב יותר, כי כרגע עושים שם עבודה ממש ממש גרועה......... כבר התייאשתי והעברתי ערוץ... לא חבל להם להפסיד צופים שדווקא רוצים לתת לתוכנית הזאת הזדמנות?..

didush100

New member
הבנתי משהו שאורן ניסה למשוך את

אורטל לחדר ואיתן פינה את השטח

tapuzo

New member
איזה קטעים חחח אורטל ענקית שהוציאה את זה ../images/Emo6.gif

שאל אותי בבוקר למה אני לא מחייכת אמרתי לו שבפעם הבאה שאני אחייך כבר יחשוב שהתחתנו... חחחחח ענק
אורטל אדירה, סוף סוף משהו מעניין

didush100

New member
היתה להם שיחה על זה והיא אמרה לו שכן

למרות שכרגע זה לא נראה ככה

רגע רק רגע

Active member
גם אני ראיתי ת'שיחה שאת כתבת עליה.

בגלל זה העדכון של תפוזו נשמע לי מוזר. היא אמרה לאורן שזה מאוד מחמיא לה והיא לא תתנגד לראות לאן זה יוביל (משהו כזה בערך) ***תפוזו, אני לא מפקפק במה שרשמת

tapuzo

New member
גם אני ראיתי את השיחה וזה היה מעורפל

הם סיכמו להמשיך לדבר ביניהם כחברים.. היה קשה להבין את אורן מהדיבור הלא ברור שלו אבל בפנים הוא היה מבואס ואמר לאיתן שיספר לו אחרכך מה קרה.. ומאז כנראה הם פירשו את השיחה בערך כמו שאורן פירש את הנגיעות שלו בה במסיבה והיא אמרה לקרן וליהי שהיא אמרה לו 'לא' מפורש

24שעות1

New member
אורטל אומרת לאורן לא מעוניינת ובודקת איתו מה

יקרה עם תלך עם איתן וההזוי הזה אומר לה זה יפגע בי , תנסי לאט לאט להכיר אותי הרס לה את הסכוי עם איתן . אורטל מבינה שהפסידה את המשחק בגלל אורן וחבלללללללללללללל

tapuzo

New member
מה הבעיה להבין.. הנה הסיפור שהם עשו

במסיבה עם עפיה אורן נגע בה והיא הבהירה לו שהיא לא מעוניינת (הוא חשב שכן) למחרת דיברו והיא השאירה את זה מעורפל. במסיבה ניסו לדחוף לה שתייה והזמינו אותה "למשחק" איתם בחדר. כשהיא הגיעה לחדר אז ישבה בכסא ליד איתן. איתן אמר לאורן שלא נוח לו ושיתחלפו ואורן התחלף כדי לשבת לידה ואז איתן נעלם לשירותים ולא חזר.. אורטל ההמומה מהילדותיות קמה ועזבה. לפני כמה ימים אמרה לאיתן שלא תצא איתו לדייט כל עוד לא מתבהרים דברים עם דניאל היה אמור להיות להם דייט זוגי בתוכנית והיא ביטלה אותו. היא הבהירה לאורן שהיא לא מעוניינת והם מובכות מהמשחק והנסיון של איתן "להזיז דברים" לחברים שלו והאם זה בא מההפקה..

למעלה