שלום לכולם

גלבטרון

New member
מה אתה? קשה הבנה?

אמרתי "אתר זה מלא שקרים ועיוותי אמת" - "מלא" - לא אמרתי כולו!. עברית פשוטה. הבנו כבר כי לא משנה מה אגיד אתה תמיד תהיה נגדי מאיזושהי סיבה מעוותת שלך. אני את דבריי הוכחתי. ביקשת שאראה לך טעות אחת בסרט שהבאת ואני הצגתי בפניך מס' טעויות. אני הראתי והסברתי מדוע הדובר והספר טועים בדבריהם ולמה. לא הבאתי דעה אישית אלא השוואתיבין הדברים של הדובר והספר לתורה עצמה ולא לדעותי האישיות כפי שאתה מנסה לטעון. אילו היית מבקש מימני להראות שקרים בסרט שהבאת שאז היה לדבריך איזה שהוא בסיס. אתה סתם מתקיף בשביל להתקיף. אתר "הידברות" מרמה את קהל גולשים כבר משמו. בסרטיו הוא משתמש בטקטיקות נלוזות של הפחדות, שקרים ועיוותי אמת כדי להציג דברים בצורה שהוא רוצה ללא קשר למה שנכון במציאות. זאת כבר הוכחתי מעל ומעבר בעשרות הסרטונים שראיתי וביקשו מימני לראות. אין לאתר זה שום קשר להידברות אלא רק להטפה להחזרה בתשובה ואילו היה מציג את עצמו ככה שאז לא היתה בעיה אך הוא לא מציג עצמו כך וזו כן בעיה. דבר מסויים לא צריך להיות 100% טהור "רוע" או שקרים כדי שהוא ישקר ו-/או ירמה. תפסיק לשחק כאילו שיקרתי רק בגלל שאתה לא מסכים לדעות שלי. תהיה מספיק אדם אחראי ותשפוט את דבריי כפי שהצגתי אותם ועד כה כל מה שביקשו מימני להציג, הצגתי. כול מה שאמרתי שאני יכול להציג, הצגתי.

רון סי

New member
אתה אמרת

"תבחרי את כל דבר באתר", בתגובה לבקשה המפורשת שתבסס את האשמותיך. "כל דבר" אמרת. לא הראית בהרצאה אפילו טעות אחת. בכלל לא ניסית להראות. כל מה שעשית זה להביע את דעתך בקשר לתפיסות הדת היהודית המובעות ב"מסילת ישרים". אבל לא הראית, ואינך מסוגל גם להראות, איפה האתר משקר בסקירתו את "מסילת ישרים". דבריך לעצמם אינם מעניינים. אתה תוקף דת שכלל איננה היהדות, ועושה זאת גם מעמדה של בורות ורדידות. אני אינני מחב"ת, ולא אכפת לי שתחזיק בכל דעה שמתחשק לך. להפך - אני נגד לנסות לשנות את דעתך. הבעיה שלי היא רק עם ההכפשה השקרית שלך את אתר "הידברות". זה ענין אחד לא להסכים עם דעות היהדות (או מה שאתה תופס כדעת היהדות), וענין אחר להאשים מישהו בשקרים. הענין הראשון הוא בזכותך. השני עלול להתגלות כמנוגד לחוק. השמר לך.

גלבטרון

New member
טעויות הראתי. זה שאתה לא מקבל את טענותיי

זה דבר אחר. + כבר הסברתי לך, שקרן ורמאי לא חייב בכל שניה ורגע לשקר ולרמות ואני גם לא טענתי שהאתר כולו שקרים או שהוא 100% שקרים. העולם הוא לא שחור ולבן, טוב ורע מוחלטים. אבל האתר מזה משקר ומעוות את האמת ביותר מקרים מאשר הוא לא. אני את דבריי על האתר הוכחתי ומס' פעמים. אתה לא רוצה לקבל את דבריי זו בחירה שלך. אני כבר מספיק זמן מכיר אותך כדי לדעת מול מי אני עומד. כך שאני לא מופתע מדבריך או תגובתך. זו דרכך. בתור אדם שלא מבין הגדרה של דת וטוען שתורת האבולציה היא דת אני לא מצפה להרבה.

רון סי

New member
לא הראית שום טעויות

אין לי מה לקבל את טענותיך - הן בכלל לא לענין. בכלל לא ניסית להצביע על שקרים או טעויות בסקירה של האתר את הספר "מסילת ישרים", אלא ניסית לתקוף את הספר עצמו. לא שאלתי אותך על הספר עצמו, ותאמין לי שגם לא אשאל. לא טענת שהאתר כולו שקרים: זה בדיוק מה שטענת, כפי שהראיתי עם ציטוט של דבריך. אבל אם אתה חוזר בך אז טוב. ראוי שתעשה זאת עם התנצלות מסודרת, אם יש לך בדל של כבוד עצמי.

גלבטרון

New member
סופסוף דבר אחד נכון בדבריך

"בכלל לא ניסית להצביע על שקרים" - טוב מאוד. ולמה? כי לא התבקשת להצביע על שקרים אלא על טעויות. והראתי טעויות בדבריו של הדובר וטענות הספר אשר מבוססות על התורה עצמה והסברתי אותם בהרחבה. + אני ציטטתי את דבריי המדוייקים מס' פעמים ואף פעם בדבריי לא ביתעתי הכללות גורפות כמו אלו שאתה טוען. אם יש בעיה בהבנה אל תבוא אליי בהאשמות, תטפל בזה. אבל כעת אתה מתחיל לשקר ואם זה מה שאתה עושה כדי שתרגיש טוב עם עצמך זה רק מראה איזה בן אדם אתה. אם מישהו כאן חייב התנצלות זה אתה על האשמות השווא שלך לגביי - והכל בגלל אי הבנה שלך.

רון סי

New member
גם על טעויות לא ניסית להצביע

אינך מסוגל בכלל לבקר את ההרצאה של "מסילת ישרים" כדי למצוא בה טעויות בסקירת הספר. וזה מה שהתבקשת לעשות. לא התבקשת לחוות את דעתך על הספר עצמו. היא לא מעניינת. כל שהתבקשת הוא לבסס את ההכפשה שהכפשת את האתר, כאילו יש בו שקרים ועיוותי אמת בסקירתו את גישת היהדות לנושאי חיים שונים. לא עשית זאת, ואתה עוד ממשיך ומוסיף חטא על פשע בכך שאינך מתנצל. נראה שאפילו כבוד עצמי אין לך.

גלבטרון

New member
השוותי בין הדובר לתורה

לא לדעותי האישיות. תראה לי טעות אחת בדבריי? תראה לי היכן אמרתי משהו שהוא לא נכון במסגרת טיעוניי לטעויות הדובר והספר?

רון סי

New member
מי דיבר על התורה?

לא הסקירה של "מסילת ישרים", וגם לא הספר עצמו לא מדברים על התורה. דעתך היא שספרים על יהדות צריכים להתאים לתורה, ואת דעתך זו פירטת לפרוטות. היא איננה מעניינת מלכתחילה. לא נשאלת על דעתך בקשר לתוכן הדת היהודית, אלא רק בקשר להאשמתך את אתר הידברות בשקרים וסילופים.

גלבטרון

New member
לא. אתה ביקשת ממני להראות טעויות בסרט ספציפי!

וכך עשיתי. אילו היית מבקש מימני להראות שקרים בסרט שאז לדבריך כלפיי היה איזשהו בסיס. אבל זה לא מה שאתה ביקשת מימני. אני סיפקתי את מה שאתה ביקשת. אתה עשית שגיאה ועכשיו אתה מנסה להחפיש אותי במקום להבין ולהכיר בעובדה ששגית. תתבגר.

רון סי

New member
אתה אמרת

"אתר זה מלא שקרים ועיוותי אמת ויש דרכים אחרות, טובות הרבה יותר, כדי ללמוד על הדת מאשר האתר הזה." בתגובה התבקשת ע"י tamarhp : "אשמח אם תתן כאן דוגמה לשקר אחד שמצאת, אבל לא משהו שהוא שקרי לדעתך אלא משהו מוכח." לזה ענית: "תבחרי את כל דבר באתר ואני אראה לך". אני נתתי לך משהו באתר, לגביו היית אמור להראות ש"אתר זה מלא שקרים ועיוותי אמת". מכאן שלפי דבריך שלך בהודעה אחרונה זו, לה אני מגיב, יש לדברי כלפיך בסיס. לא סיפקת את מה שהבטחת שתספק, והתבקשת לספק. במקום זה סיפקת להג רדוד וחסר יסוד המבטא את דעתך על תוכן "מסילת ישרים". אינני זקוק לדעתך זו. אם ארצה דעה על מסילת ישרים, יש לי למי לפנות. לגביך רציתי רק להראות שהאשמת את "הידברות" בשקרים ועיוותי אמת היא האשמת שווא, הכפשה מכוערת ומחוצפת.

גלבטרון

New member
שוב אתה עושה מעצמך צחוק

אני אמרתי: "אתר זה מלא שקרים ועיוותי אמת ויש דרכים אחרות, טובות הרבה יותר, כדי ללמוד על הדת מאשר האתר הזה. אם תרצי לדעת יותר את מוזמנת לפנות אלי במסר אישי. כנ"ל עבור כל אחד כאחד/אחת כאן." (מישום מה עד עכשיו יש לך בעיה בהבנת הנקרא ולוגיקה פשוטה. כבר אני ואחרים הסרנו לך כי דבר לא צריך להיות 100% שקרן כדי להיות שקרן + אני אמרתי מעולם לא טענתי כי האתר כולו, מתחלתתו ועד סופו כולו שקרים - הבעיה שלך בהבנה אכן קשה). היא אמרה: "אשמח אם תתן כאן דוגמה לשקר אחד שמצאת, אבל לא משהו שהוא שקרי לדעתך אלא משהו מוכח." אני אמרתי: "תבחרי את כל דבר באתר ואני אראה לך. כך תהי בטוחה שאני לא נדבק לאיזה טעות אחת באתר." וזה היה הדיאלוג ביני לבינה. היא לא פנתה אליי שוב. אתה אז פנית אלי ואמרת: "הצג את הטעות בהרצאה זו למשל." ואני חוזר "הצג את הטעות בהרצאה זו למשל." - אתה ביקשת משהו שונה מימנה! ואני הבאתי לך טעויות שנעשו בסרט. מסקנה: עד כה את חלקי עשיתי. מה שביקשו מימני הבאתי. הניסיונות העלובים שלך לנסות "להפיל" אותי נכשלים שוב ושוב + עדיין לא הראת איך אחת מהטענות שהבאתי לגבי הסרט לא נכונה. אתה באמת בן אדם מסכן. עסוק כל היום בלנסות להכפיש אחרים והכל בגלל שלך יש בעיה בהבנה. הרי שאיפת חייך זה להיות אנטי לכל מי שחושב אחרת מימך, שטוען דברים אחרים מימך, כשהוא צודק או לא. עד כה, במס' פורומים שונים, דנתי איתך ובכל פעם, למרות שאני ואחרים הוכחנו מעל ומעבר את הנכונות של דברינו אתה, כמו תקליט שבור, חזרת על הדברים שלך, יותר מידי קשה הבנה או אגו כדי להפנים את מה שאומרים לך וללמוד. מרגע לרגע, מתגובה לתגובה, אתה רק מוכיח את מה שאחרים שדנו איתך לפניי אמרו לי ולאחרים, שאין אתה שווה בכלל את הזמן שמקדישים לדון איתך. תפנים את הדברים ולמד משגיאותך. מישום שאם שוב תחזור עליהם באמת שזו תהיה התגובה האחרונה שלי אליך. אני דן עם די והותר אנשים, בנוסף ללימודי ועבודתי, כדי לבזבז את זמני מלדון אם אדם קשה הבנה אשר מה שחשוב לו זה לא לערוך דיון כדי ללמוד אחד מהשני ולהכיר דעות אחרות אלא מעוניין רק להנציח את האגו המנופח שלו ולהאשים אחרים האשמות שווא. מכאן זה הצעד שלך. או שתכיר כבר בשגיאתך והדיון על כך יפסק כאן ונוכל להמשיך לדון גם בעתיד או שמה שחשוב לך זה לשמור על האגו שלך, לא להודות שטעית ולהמשיך להכפיש אותי לשווא אז הדיון זה יפסק ויסמן את אחרון הדיונים ביני לבינך. אבל לצערי, איך שאני מכיר אותך, אתה בוודאי תרשום תגובה נוספת בה יהיה העתק/הדבק ו-/או אי נכונותך לשים את האגו שלך בצד. אבל אני מקווה שאני טועה במקרה הזה. נחכה ונראה.

רון סי

New member
אתה זה שעושה מעצמך צחוק

במקום להודות שטעית, ולהתנצל, אתה מוסיף חטא על פשע וממשיך להכפיש את "הידברות". ביקשתי ממך להציג טעות בהרצאה, בהמשך להכפשה שלך את אתר הידברות. הבקשה שלי לא באה במנותק מההצהרות שלך על שקרים. לא היצגת שום טעויות, אלא רק את דעתך על "מסילת ישרים". בשורה התחתונה, מסתבר שאתה יודע יפה מאד להכפיש ולהוציא דיבה, אבל הרבה יותר קשה לך להודות בטעות ולהתנצל.

גלבטרון

New member
הצגתי טעויות ואתה לא הוכחת כי לא הצגתי

נראה כי צדקו האחרים לגביך וכעת אני, יחד איתם.

רון סי

New member
לא הצגת שום טעות

כל שעשית הוא להכפיש את האתר, ולא ביססת את דבריך. עליך לדעת שמעשיך אינם חוקיים. אם תוגש נגדך תביעה על הוצאת דיבה, אתה כנראה תפסיד. השמר לך פן תעלה לך חוצפתך ממון רב.

גלבטרון

New member
הצגתי ועוד איך

אתה יודע שאני צודק. עובדה. אתה לא יכול להראות כיצד טעיתי בטענותיי. וגם בית משפט יהיה לטובתי בעניין. אני חוזר שוב. תלמד הבנת הנקרא! אםילו הגדרה של דת אתה לא יודע. + אם כל ההכפשות של אחרים על אתר חופש למשל ועל אנשים לא דתיים באשר הם, דברי הם טיפה קטנה בים לעומתם. אבל לפחות הטיפה שלי היא אמת.

גלבטרון

New member
לזה אתה קורא ללא ביסוס?

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1695&msgid=107936898 הרי כל דבריי מבוססים כאן על התורה עצמה ומה שנאמר בה. שוב אתה מראה כי אינך אפילו בוגר מספיק כדי להודות כשאתה טועה אלא אתה מעדיף להעליל עלילות ולהכפיש אחרים. במקום ללכלך ולאיים על אחרים היה עדיף שאתה תבסס את טענותיך והאשמותיך ותראה אם כבר היכן טעיתי בטענותיי ולא סתם תצעק ותאיים. עובדה שעד כה אפילו פעם אחת לא הראת כאן איך מה שכתבתי אינו נכון. סתם, מתוך שנאתך אליי ואל דעותיי, אתה מתקיף אותי.

רון סי

New member
מי ביקש ממך להתייחס לתורה?

התבקשת לבסס את האשמתך את אתר "הידברות" בשקרים ועיוותי אמת. דעתך שדבריהם היו צריכים להתאים לתורה אינה מעניינת, ולא זאת התבקשת לבסס.

גלבטרון

New member
לא שקרן שכמוך. אתה ביקשת שאראה טעויות בסרט.

עכשיו אתה ממש משקר וזה לא רק נמאס אלא עובר כל כל גבול. עם שקרנים כמוך לא רק שאין טעם לדון אלא הם לא שווים בכלל את ההשתדלות. אתה כל כך אידיוט שאתה אפילו לא יודע מה ביקשת מימני. אתה צריך לכעוס על עצמך שביקשת מימני להביא טעויות ולא שקרים לגבי הסרט שהבאת. אתה בכלל יודע מה זה "עיוות אמת"? לא נראה לי. אתה סתם אדם אומלל ומנוול. והוכחת את זה לא רק כעת לפניי ולפני כל הפורום אלא גם בפני אחרים בפורומים אחרים.

רון סי

New member
אתה מוכיח שאתה אדם אלים

לפחות וירטואלית. השפה שאתה משתמש בה והתוקפנות שלך מעידות על כך חד משמעית. מההודעה הראשונה שלך בשרשור זה אתה רק תוקף ומשמיץ. נראה שאתה בדעה שאם אינך מצליח לשכנע בטוב, תצליח לשכנע באמצעות קללות וגידופים. אני מוכרח להעמיד אותך על טעותך. כדאי לך לחזור לשפיות מהר ככל האפשר.

למעלה