שלום לכולם

אל תקרא לעצמך חלש

העובדה שאינך מעיז לספר לאישתך לא מעידה על חולשה. ברור לי שכל זוגיות היא שונה וכל אחד מגיב אחרת. יתכן שיש לך הרבה יותר מה להפסיד והיחסים עם אישתך שונים משלי. עצם העובדה שאתה חושב אחרת מכל סביבתך ומהדרך שחונכת מראה שאינך חלש, אינך נסחף אחרי מה שכולם חושבים ועושים אלא יש לך דעה עצמאית וחוזק משלך.

מידרוג

באומץ ובגבורה כמו גם בחולשה אין קנה מידה ומכאן שאין גבורמטר, העובדה היא שאני לא יכול מהרבה סיבות לשבור את הכלים, ואת שברת אם כי לא את כולם, לכן אתבעיניי יותר גיבורה, ואכן קשה לדעת מהם הנסיבות האישיות של כל אחד ומהם הקשיים שעימם הוא מתמודד.

גנדרן

New member
סלחי לי אבל

אם יסתבר לך מחר שבעלך ה"צדיק" החזיק מאהבת מן הצד, ואחרי שנה יגיד לך את זה... וגם יציע לך תשמעי היא נורא חמודה בואי נכניס אותה אלינו ונחגוג יחד, מה היית אומרת לו? ברור לי מה היית אומרת, מעבר לשאלה מדוע לא יכולת לכוף ייצרך, הרי בגדת בי ובאמוני שנתתי בך, ונוסף על הכל אתה גם מציע לי להכניס אותה אלינו הבייתה, כדי שהיא המסכנה לא תהיה לבד...... זה אותו דבר בדיוק, הוא נתן בך אמון שאת דתיה ושומרת ומן הסתם הולכת למקווה וכ"ו וכ"ו לא רק שהפרת את אמונו, את מציעה לו כרגע את כפירתך להכניס הבייתה, הוא פשוט פרייר או חלש אופי

גנדרן

New member
תודה על המחמאה

אם הבנתי נכון ותקני אותי אם אני טועה לא בדיוק הלכת למקווה וטבלת בכל אותה שנה....

rachel437

New member
גנדרן

היא כנראה גם לא שלחה את תחתוניה לרב לבדוק האם היא טמאה. עוד מחב"ת שמנסה להיכנס לתחתוני השני.

גנדרן

New member
תשמעי

תחתונים זה היה פעם בזמן סבתא שלי היום זה חוטיני.... את לא מעודכנת במה שקורה אצל החרדים??. ולא מביאים אותם לרב... ומצידי שתעשה מה בראש שלה... רק שלא תעשה מזה אידאולוגיה גדולה כי היא בגדה באמון בעלה.... זה שהוא נחמד וסלח לה יופי אושר ועושר והרבה כושר.....

rachel437

New member
על מי אתה עובד

החרדים הפסיקו להביא את התחתונים לרב כדי שיבדוק האם האישה טמאה או טהורה, ספר לנו מתי הם הפסיקו? בעלה יחליט אם היא בגדה באמונו, לא אתה.

גנדרן

New member
תשמעי רחל 437895

אני לא עובד על אף אחד... קודם כל קצת ידע, לא מביאים תחתון לרב... אלא בדי בדיקה לבנים משבעה נקיים. 2. כל חרדי שלמד קצת בכולל ולא רק גירד שם את הביצים.... יכול לקחת את הבדים הללו לבדיקה לדעתי 50 60 אחוז אולי יותר לא מגיעות לרב בכלל או שהבעל מחליט או שהן זורקות את זה לפח. וזו דעתו של חברי שבא ממשפחת רבנים, ידועה ומכיר את כל הטריקים והשטיקים של החרדים(וגם החביא את הטלוויזיה מאחורי ארון הספרים שאני בכלל התפוצצתי מצחוק כשראיתי את זה) לגבי בעלה כבר אמרתי שזו החלטה שלו, אם היא באמת בחורה שווה, ונותנת לו מה שהוא צריך מבחינה פיזית(במיטה) ונפשית(מפנקת אותו) והוא אוהב אותה... כבר נאמר על כל פשעים תכסה האהבה אם לא שיזרוק לה גט מעזריאלי לחניון והרבה עושר ואושר ושיעשו הרבה כושר.....

rachel437

New member
קודם כל קצת ידע

כן מביאים תחתון לרב אם יש עליו כתם, או שאתה לא יודע או שאתה מנסה להסתיר את הבושה.

למעלה