שלום לכולם

שניכם צודקים

עדיין מגיעים הרבה אברכים עם נירות טואלט, עם תחתונים, עם עדי בדיקה לרבנים, אבל מספרם פוחת והולך עם השנים, חרדים מודרנים לא באים אף פעם לרבנים עם תחתונים ולא עם עדי בדיקה ואותו דבר אנשים בעלי משפחות כמעט ולא רואים, זה ממש,ממש נדיר.

סוג ב

New member
ועוד אתה קורא להם חרדים...

הם לא חרדים ה"חרדים המודרנים" יש להם רב משלהם. יודע איך קוראים לו? רב נוח

גנדרן

New member
לא קוראים לו נוח

הייתי בשמחה מפרסם שמו... אבל לא שאלתיו וכנראה שאין לו עניין... "נח איש צדיק תמים היה בדורותיו , את האלוהים התהלך נח" צאי ובדקי לכמה אנשים בתנ"ך הוצמד התואר "צדיק"

גנדרן

New member
סוגי נשמה

אם הבאת לרב את החוטיני שלך או אפילו את כל המזרון קינג קויל שהיה לך.... זה לא אומר שזה היה חכם במיוחד....

מביאים ועוד איך

אל תנסה לטייח את הדברים הדוחים שבדת (כאילו שהבדים הלבנים לא מספיק דוחה).

גנדרן

New member
תשימי בעמוד הראשי סוגי

זה ראוי וגם יעלה את הרייטינג של הפורום........

בוא אספר לך משהו על נישואין

שאולי לא ידעת: כאשר בני זוג נישאים זה לזה, הם מתחייבים לקיים יחסי מין זה עם זה ולא עם אף אחד אחר. הם לא מתחייבים לכבות את השכל ולהפסיק לחקור, לחשוב ולהרהר. הם גם לא מתחייבים לשתף את בן הזוג בכל בדל הרהור שעולה במוחם. עם זאת, כאשר הזוגיות טובה ושני הצדדים מוכנים לקבל זה את זה בראש פתוח, ניתן לפעמים לשתף גם בדעות מנוגדות ואפילו חתרניות. כל עוד זה נעשה באופן מכבד ובעדינות. ההשוואה שלך מלמדת שפשוט אינך יודע מהם נישואין.

גנדרן

New member
הצחקת אותי..

וואלה יש לך חוש הומור... תשמעי מזמן לא צחקתי כל כך הרבה.... יש לי בן בצבא ואת מספרת לי על נישואין חחחח תכלס תשמעי כשזוג חרדי מתחתן, אז האשה מתחייבת ללכת למקווה פעם בחודש, לפני זה יש את כל דיני הנידה שאת בטוח מכירה. אשה שהפסיקה להאמין גם לא הולכת למקווה, ומפירה את אמון בעלה, כי החבר'ה החרדים והדתיים למיניהם , סומכים על נשותיהן ונותנים בהם אמון. הדבר דומה להפקדה של מליון ש"ח בחשבון נאמנות. אם מעלת באמונו של בעלך זה לא משנה איך, יש דברים לדעתי שיותר גרועים מזיון מהצד

צר לי

אך לא אספק את סקרנותך בענייני חדר המיטות שלנו. תיאלץ להסתפק בדבריי שיש אמון מלא בינינו ללא הסתרה בשום נושא. אתה מוזמן להמשיך לדון בענייני נידה עם החברותא בבית המדרש להנאת שניכם.

כנסי

כל הכבוד לך ואני כמו בעלך הייתי הולך עם האישה שלי בראש ובמים אם היא מתחזקת אתחזק איתה אם יוצאת בשאלה אצא איתה

rachel437

New member
לימונדה, כל הכבוד.

את בת מזל שמצאת אדם עם ראש פתוח והוא בר מזל שמצא אישה כמוך. מאחלת לכם הצלחה.

לימונינה,כל כך התרגשתי לקרוא את דברייך!

תודה רבה! מקווה שגם אצלי הדברים ילכו בצורה טובה... כמו שהלכו במקרה שלך...

מושון 61

New member
תכלס עכשיו הוא סובל.

את חילוניה, מתלבשת איך שבא לך. אוכלת מה שבא לך. בקיצור כשרות נדה וכו'. אין לי מושג אם יש לך או אין לך ילדים, ואיך את מחנכת אותם, בקיצור הוא סובל נון סטופ. אין לי כוונה לפגוע אני רק רוצה שכולם יידעו שלעיתים למרות האהבה, מומלץ לחתוך לטובת שני הצדדים.

הוא מאושר מאד

אני לא רוצה להתחיל להשתפך פה כי זה באמת לא המקום, בסך הכל כתבתי הודעה כי הרבה אנשים רצו לדעת איך משתפים בדבר כזה, אבל אני מאחלת לכל אחד מחברי הפורום נישואין מאושרים ואהבת אמת כמו שיש לו.

כנסי

אני כמו בעלך הייתי עושה הכל למען האישה שלי גם אז זה לעזוב תדת כמו שאמרת ככה הכי טוב נכון ?

למעלה