שלום לכולם

Maias

New member
יש משהו בדברי נסי

אבל הוא צריך להבין את הבעיה חייבים לתקן מהשורש , לא לחכות שמגיעים כבר לגיל בגרויות ואז להתחיל . אגב הרוב המוחץ לא מעתיק , ובכתבה שם רשום 7.8 אחזור במגזר הבדאוי , שזה מגזר כבר עם בעיות סוציואקונומיות ושלא והרוב המוחץ של הערבים מישראל הם במצב טוב יותר. אני שמח שהמצב היום לא נותן למי שיש לו 116 יתרון יותר מדי גדול יחסית למישהו שיש לו 112 כי בגרויות זה לא משקף כלום גם ככה לדעתי . אתה גם לא יכול ולהביא דעות כעובדות . בכל מקרה לך תוציא את התסכול שלך על מישהו אחר . אני עדיין זוכר את השקר הגדול שלך לפני שנה . אז אתה לא אמין במיוחד.

dannykru

New member
אני שומע: אוי אוי יוי מקפחים אותנו.

ממקור ראשון כל מה שנכתב פה על ההעתקןת בטכניון אמת לאמיתה וללא הגזמה כלל!!! בפקולטה היו אף מקרים של זיוף חתימות והעמדה למשפט של המזייפים לפני שנתיים!!!

../images/Emo45.gif צודקת מאה אחוז

מהשנה שלי יש 8 אנשים שאני ראיתי או אנשים אחרים ראו שהם העתיקו לפחות בשתי הזדמנויות שונות. 4 גברים, 4 נשים וכולם ערבים. חלוקה למגזרים או לא הנתונים מדברים בעד עצמם. כמובן ש-8 זה עדיין לא הרוב אבל זה אחוזים משמעותיים.

gina007

New member
החלטתי להוסיף גם את נקודת המבט שלי

הייי, אני קוראת את הוויכוח הזה פה כבר כמה זמן ולא היה לי כוח הלתערב עד עכשיו ואני לא רוצה להכנס לוויכוח הזה אז אני אגיד לכם רק את מה שאני מכירה מנקודת המבט שלי... אני מדריכה עזרה ראשונה מטעם כל מיני חברות, בכל מיני מקומות הרוב זה סמינרים של מורים אבל יש גם עוד (בתי ספר לסיעוד, מדריכי חדר כושר...) בסוף הקורס יש מבחן ונכון שזה קורס "שכונה" וכו' וכו', עדיין חשוב לי שלא יעתיקו במבחן בסוף. ומנסיון של הרבה הרבה זמן וקורסים אני יכולה להגיד לכם שכל תלמיד/סטודנט ערבי שהדרכתי אי פעם העתיק במבחן ולא שאלה שתיים אלא ממש עושים את הבמחן ביחד (ועוד העתקות ממש חצופות - מדברים בקול רם וכו', ככה שכולם רואים וגם אני) לעומת מספר קטן בהרבה של לא ערבים. ולעומת אחרים שאם מעירים להם פעם פעמיים מפסיקים, גם אם אני עומדת לידם ומסתכלת עליהם הם מסתכלים עלי וממשיכים בשלהם... גם אם הם יושבים בשני קצוות שונים של הכיתה וכל הכיתה בשקט מופתי ממש, הם מדברים בינהם כמובן בערבית כך שאני לא מבינה ואז הם אומרים "זה לא קשור" - ממש!! ועוד כל מיני דברים כמו לטרוח להעתיק לפני המבחן דברים על היד או על השולחן / כסא כשאף תלמיד לא יהודי בחיים לא עשה את זה בכיתה אצלי... אז למרות שאני סופר שיוויונית ומאוד מתעצבנת כשאומרים דברים שמפלים מגזרים באוכלוסייה (ולא משנה אם זה ערבים או סתם אפליה נגד נשים/ גברים/ רוסים / וכל דבר אחר...), זה מה שאני רואה כל שבוע... מה זה אומר? תסיקו בעצמכם, אולי זה רק הסטודנטים להוראה, סיעוד,הדרכת ספורט, נהיגה ציבורית... לא נראה לי!

dannykru

New member
שמאלנים: אז שלא יעבדו עליכם!!!

ולכל השמאלנים תצטרכו לחיות עם זה!

dannykru

New member
כי על כל דבר אתם חייבים למצוא תשובה

אז מה לעשות שהטענות של חלק מהאנשים פה מופרכות, ומה לעשות שהאמת מכה לכם בפנים כל פעם מחדש, אבל מה תמיד תיהיה לכם תשובה להכל...בסוף כשלא תיהיה פה מדינה תגידו שזה בעצם הפתרון הכי טוב!

למעלה