שלום!

סיטרא

New member
שאלות -

1. אמונה בשטן מחייבת לאמונה באלוהים, או שאין קשר בין השניים? 2. את יכולה להוכיח את קיומו של השטן מעבר ל"תחושות פנימיות" ? 3. שמת לב שרוב המטאליסטים דוגלים בשטן בצורה זו או אחרת? למה?

DuStOfAnGeLs

New member
תשובות-

1. אני מאמינה שיש אלוהים, אבל אני לא דוגלת בלרצות אותו. אני לא נגדו, הוא לא מפריע לי, פשוט יש בינינו "שנאה הדדית", או התעלמות אחד מהשני. 2. אתה יכול להוכיח את קיומו של אלוהים? ראית מלאך פעם? פיה? כי אני לא. אפשר רק לגלות אם עושים טקס לקרוא לו, אבל אין לי מספיק ידע מאגי לכך. 3. אל תישאל אותי, תשאל מטאליסטים. אני לא מטאליסטית ולכן אני שטניסטית, אלא- אני שטניסטית, אבל אוהבת מוסיקת מטאל. האמונה באה קודם. כשנהייתי שטניסטית, בכלל שמעתי פופ. :) ואז עברתי לבית ספר חדש (שבח בתל אביב) ואז התחלתי לשמוע מטאל. ועכשיו, אני גרה ולומדת באריאל, שומעת מטאל ושטניסטית. אבל זה בלי שום קשר אחד לשני. חוץ מזה- כל אלה שנהיו שטניסטים בגלל המוסיקה, אף פעם לא לוקחים את זה ברצינות.

סיטרא

New member
תודה על התשובות אבל -

אני באמת לא יכול להוכיח את קיומו של אלוהים, ולכן אני אומר שהוא לא קיים, כנ"ל לגבי השטן, פיות, מלאכים וכיוצא בזה. לא ענית על השאלה השניה - יש לך הוכחות לקיומו של השטן? או שאת מרגישה אותו בלב וזה מספיק לך? את באמת חושבת ומאמינה שבמידה ותעשי טקס מאגי השטן יופיע מולך?

DuStOfAnGeLs

New member
בבקשה על התשובות, ולמה אבל?

אין לי הוכחות לקיומו של השטן. אבל מצד שני, איך אתה יודע שהאדמה עגולה? ומה אם כל אותם תצלומים של האדמה מזוייפים? כן, אני מאמינה שאם הוא יראה לנכון הוא יופיע.

סיטרא

New member
אה, תודה.

ואם תתעלמי לחלוטין מציוויו של השטן - תלכי לגיהנום? ובכלל, לפי האמונה הזו, יש גן עדן וגיהנום? אם כן, - איך מגיעים אליהם, ועל פי מה עובדת הסלקציה?

שאלה נוספת ../images/Emo35.gif

האם השטן יכול להופיע בדמותו של מישהו? למשל, של הרבי מלובביץ'? או בדמותך? אולי את - השטן בהתגלמותו?

DuStOfAnGeLs

New member
אני? השטן? חחחחחחח :)

אני אישית מאמינה שנשמות יכולות להכנס לתוך אנשים, ולכן אני חושבת שגם בקיומינו שלנו- אנחנו יכולים להכנס לתוך אנשים- זתומרת, הנשמות שלנו. אז אני מאמינה שגם השטן יכול. השאלה היא לא בזה, השאלה היא, האם הוא רוצה בכלל? ואני מקווה מאוד שאתה לא רואה אותי כ"השטן בהתגלמותו" *יש לי משו נגד הביטוי הזה... הוא מרמז רק רוע* וכמשהו רע ואפל... *לא שאני רואה את השטן כמשהו רע ואפל- אתם יודעים כבר את נקודת מבטי על כך* פשוט הביטוי- "השטן בהתגלמותו" מזכיר לי משפט מסיפור של חברה שלי, שיש בו שיר "בעודי עומדת על קצה הגהנום, הגן עדן מביט אליי, והשטן מושך אותי, כך הבנתי- הנה השטן בהתגלמותו מושך אותי ללכת איתו".

אבל למה לא? הן מבחינתך

הוא אינו שלילי, למרות שאת מודעת לדימוי השלילי שלו בעיני אחרים. אז מה פתאום החלטת דווקא בשאלה זו להתכחש, במידה מסויימת, למושא אמונתך, ולהתחשב באחרים?

DuStOfAnGeLs

New member
אבל למה כן?

אומנם אני כן רוצה להיות כל מה שהשטן מייצג, אבל אינני רוצה להיות הוא. אני רוצה להיות עצמי, בכדי שהוא יהיה מורה הדרך שלי. אני לא חושבת שאני מוכנה לשאת באחריות שמוטלת עליו- להוביל המוני אנשים באמונתם. לא התכחשתי לאמונתי. אני גם לא ניסיתי להתחשב באחרים.

DuStOfAnGeLs

New member
וילסון זה...

ראש ממשלת ארצות הברית בימים שלפני סוף מלחמת העולם הראשונה, שקבע את 14 הנקודות והביא אותן לתודעת העולם בנאום. אני חושבת שהוא היה אידיוט. אבל אני שונאת אותו בעיקר בגלל שבגלל ה-14 הנקודות המטומטמות שלו (שלדעתי גם הביאו בעקיפין למלחמת העולם השניה) נאלצתי ביום שישי האחרון בבית. היתה לי בגרות בהסטוריה ביום ראשון, וידעתי ה-כ-ל חוץ מהחומר על וילסון. וכך, במקום לסוע לתל אביב וללכת עם החברות שלי, לאיזושהיא מסיבת רוק/מטאל טובה (יום שישי ה-13- תמיד יש מסיבות טובות..) נאלצתי לשבת בבית ולחרוש מ-9 בבוקר עד 2 בלילה על הנקודות המטומטמות שלו. אחר כך, התברר שאני לא היחידה- ואני וחברות שלי... הקמנו "מועדון" שטותי ובצחוק של "שונאי וילסון". :) רוצה להצטרף?

למבדה

New member
תיואם גרסאות

מתי עשית בגרות? אתמול? אני עושה יום חמישי. וגם מחר!
.. קטינות. אה, ווילסון לא הביא למלחה"ע השנייה. ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא. בדיוק ההיפך (טוב, זו הגרסא של בי"ס שלי, לפחות). הנק' שלו לא התקבלו, ההחלטות של צרפת התקבלו (שהכעיסו מאוד את הגרמנים), לכן ארה"ב החליטה לתת לאירופה לעשות מה שבראש שלה. כשתלמדי שנה הבאה, תלמדי שאחת המטרות הראשונות שהיטלר שם לעצמו עם עלייתו לשלטון ההיתה ביטול חוזה וורסאי- עד כדי כך ההחלטות שהוחלטו פגעו בגרמנים.

DuStOfAnGeLs

New member
אהמממ...

כן, בגרות אתמול. יש לי תאוריה ארוכה, מסובכת ולא מובנת לרוב האנשים למה 14 הנקודות של וילסון הובילו למלחמת העולם השניה.

DuStOfAnGeLs

New member
עקרי האמונה שלי:

אני מאמינה שהחיות שוות לאנשים (בלי קשר לשטניזם) אני חושבת שאנשים טיפשים לא ישרדו ושהם לא מועילים לחברה, ולכן אין להם מקום בה. אני מאמינה שאיש איש באמונתו. אני חושבת שאם מישהו מציק או מפריע למישהו אחר- זאת אומרת הורס את בריאות נפשו- מגיע גם לו לההרס. אוי... יש עוד כ"כ הרבה... אולי נשאיר משהו להמשך? :)

תום30

New member
שאלותי בהודעה הקודמות כוונו ל..

עיקרי אמונתך ה"שטנסטית".

DuStOfAnGeLs

New member
תן לי בבקשה

כמה ימים עד שאני אמצא את אותו הדף. זה לא שאני לא זוכרת, פשוט אני מעדיפה להפנות אותך לדף באינטרנט אחד, אבל אני לא יכולה להכנס מהמחשב הזה. (אבא אוכל סרטים.)

L7

New member
האם את מציעה ליזום נגד טפשים

איזושהי סנקציה? האם התועלת לחברה קדושה בעינייך? מה כלכך אכפת לך מהחברה? האם לא ברור לך שהחיה החכמה ביותר טיפשה מהאדם הטיפש ביותר? אז מה נעשה בקשר לחיות? ואם את טפשה בעיני אחרים . מה לדעתך הם צריכים לעשות לך?

DuStOfAnGeLs

New member
לא ולא. סנקציה?

התועלת לחברה קדושה ביותר בעיני. אפשר להגיד שאני פרפקציוניסטית. לדוגמה, אתה יכול להסכים איתי שלאו דווקא המראה חשוב? אני מקווה שכן. אז איך אתה קורא לאנשים ש"מתעללים" באנשים אחרים רק בגלל שהמושג "יופי" קדוש בעיניהם? אני קוראת להם טיפשים. הם אלו שהביאו את הבולמיה (שבמזל נרפאתי ממנה לפני כחצי שנה) והאנורקסיה שאנשים מתים בגללה. הם אלו שהביאו לעולם את חוסר הבטחון. הם, לדעתי- הטיפשים. ואם אני טיפשה ביני אחרים- בבקשה. לא איכפת לי מה אנשים אומרים עליי. פשוט למדתי להקיף א עצמי בחומת ביטחון עצמי. אולי מופרז, אולי לא. אבל אני בהחלט חושבת שהאדם צריך לעשות כפי שליבו אומר לו. אם אני טיפשה בעיני אחרים- שיהיה.

למעלה