שוב את טועה ובגדול
אמרתי שאני מכיר נשים כאלו, לא אמרתי שזו השקפת עולמי... כמו סוגי גם את מנסה להכניס לי מילים לפה... תנסי להקשיב... פשוט לקרוא לדייק ולהקשיב לאחר, לא אמרתי שזה מרנין... לא אמרתי שזה כייף. גם לשמן נשק כל היום זה לא כייף ולסחוב ארגזי תחמושת ממש לא תענוג(רובם היו מעדיפים לשמוע מוזיקה ולשבת רגל על רגל באוהל) כך גם הנשים הללו עובדות קשה מאוד. אבל הן מתוגמלות בצורות שונות. אם יש להן גבר לעניין שיודע מה הצרכים הפיזיים והנפשיים של אשתו היא תהיה, מאוד מבסוטה מעצמה, וכן אף אחד לא יכול לפטר אותה.... או לשלוח אותה למקום אחר. היא הבוס בשטח על פיה יישק דבר מה לעשות יש בנות שאוהבות זאת לימונינה תפנימי, לא כולן כמוך וכמו סוגי ושרי. וכנראה יש להם גם גבר שעושה אותן מבסוטיות, והן אוהבות אותו, ומעריצות אותו(תתפלאי אבל יש כזה דבר), ונגיד דבר נוסף לעת זיקנה כשהן כבר עייפות ותשושות, ולפעמים גם לבד מתוקף הנסיבות.... יש מי שידאג להן ואלו החיילים שלהן, שיקחו אותם ויסיעו אותן ויעשו כל מה שהן מבקשות. ואם היא תתבייש להיות על כסא גלגלים בחוץ..... יבוא הנכד או הבן וייקח אותה על הידיים שלו, לא יום ולא יומיים לא שנה ולא שנתיים.... היא המלכה ועל פיה יישק דבר... ויש כאלו שמעדיפות קריירה וכ"ו על הכייפק, אם הגבר משתף פעולה ואוהב אותן סבבה, אני בעד