שמתם לב

סוג ב

New member
אני המנהלת היחידה כרגע

ואף אחד/ת לא עוזר לי, או אומר לי מה לעשות. אז זה לא מתוכנן עם אף אחד, לא אמבוש ולא נעליים...

גבעון 1

New member
אני ממש שמח לשמוע

כי לרגע חשבתי שיש כאן עוד מנהלת.... שגם קובעת מי הבא בתור... ממש נרגעתי... חמודה זה נראה לפחות כמו אמבוש וגם מריח רע מאוד

שים לב, רשום למעלה

הפורום בהנהלת סוג ב. כוונתי לא לאיים או אמבוש או כל מילה אחרת שנראית לך כמרקחת שרוקחים כנגדך. פשוט אם הפורום מוצף באנשים שדעתם מגמתית ונוגדת את קהל היעד המקורי של הפורום, זה הופך את הפורום ללא נעים. לא נחמד לכתוב ולגלות שמשהו רדף אחרי כל הודעה שלי בפורום כדי להגיב לי את דעתו ההפוכה, כשהוא מיצג בעצם סקטור שאינו משתייך לפורום. (זה פורום פתוח, אני יודעת, בלה בלה בלה)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כל מילה - פנינה

לא הייתי יכול לנסח את מחשבותיי בנושא זה טוב יותר...! כל כך כיף לראות שמישהו מנסח את מחשבותיך שלך בצורה כל כך יפה! קבלי אייקון ירוק!

מה זה אייקון ירוק?

מכירה רק אותו, ולא מתה עליו, טרול-

אויש... "אייקון ירוק" (שאני מכיר)

(מהפורום עצור כאן חושבים) זה ביטוי לשביעות רצון מיוחדת!

גבעון 1

New member
את מזכירה לי

בישיבה פעם למדנו סוגיא, על רב אחד שכל הזמן שאל בבית המדרש שאלות מעצבנות, פשוט היה מעצבן.... בסוף זרקו אותו מבית המדרש, כי הוא יותר מידי עיצבן את התלמידים, היה לו כמו שאומרים "ראש אנליטי", ואז יום אחד הגיעה שאלה שהם לא יכלו לפתור, משהוא שגם הרבנים שם בקושי ידעו לפתור, ואז חיפשו את הרב הזה, שיפתור להם את הבעיה.... אז את ושתיים שלוש חברות קובעות מי יהיה פה ומי לא? מין קלאב סגור כזה, אולי אני אצחצח לך את המגפיים האופנתיות שלך ואז תרשי לי ברוב טובך....

mister xy

New member
די ! ../images/Emo243.gif קצת שקט !

והסיפור שהבאת סופר על רב ירמיה במסכת בבא בתרא דף כ"ג: ובדף קס"ה:

גבעון 1

New member
באמת?

זאת אומרת הבחור צודק, הכל מתוכנן הא.... ואני חשבתי שהוא מגזים...

תמרר2

New member
על מה אתם מדברים?

גם את באה משם? אני שם!! לא מכירה את התיאורים האלו, סוררי בעלי אמנם אברך, אבל זה מתוך בחירה, לפני שהתחתנו דיברנו על זה ואפילו יותר מזה לא יצאתי עם בחורים שלא רצו ללמוד אבל ברגע שלא יסתדר או מבחינתי או מבחינתו כמובן שהוא לא ימשיך ככה, אנוסות? איזו מילה מצמררת, זה הכל בידיים של האשה, אם היא רוצה ליהיות העבד של בעלה וזה עושה לה טוב ללדת כל 11 חודשים, אז בהצלחה אני לא מכירה כאלה סיפורים מהקרובים אלי, כולם מסביבי מתנהגים אחרת לגמרי מהתאורים כאן אני עובדת במקצוע מאד אקדמאי, יש לי ילדה אחת בת 3 (ולא במקרה), עבודות הבית מתחלקות ביני לבין בעלי, ובעלי הוא אברך כולל רציני, שכל שאיפתו זה ללמוד וללמוד. וזה לא יפה שעושים את כל האברכי כולל כאילו שהם הולכים לכולל לשתות קפה ולעשן סיגריות, יש הרבה אברכים רציניים וצדיקים ויש כמה בטלנים שכנראה אין להם כח לעבוד אז הם עושים הצגה שהם לומדים-הדעה שלי שצריך לגרש אותם מהכולל אבל לראשי הכוללים יש כנראה דעה אחרת..

הסיבה שראשי הכוללים

לא מעיפים את אותם 'אברכים' היא ,שאם כן, לא יהיה להם כולל לעמוד בראשו .

סוג ב

New member
../images/Emo229.gif לך תמר

צדיק כתמר יפרח... קבלי
את אשת חייל אמתית, אני כ"כ מקנאה, את רוצה לתת לי טיפים?

למעלה